Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• И даље је Феки цар за ове недоречене...
    sigpic

Comment

• Da, da, di su bili navijači kad su mu najviše trebali
      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• u dilemi sam dal da budem sarkasticna kao sto znam, al necu. Zao mi je samo sto su se mnogi razocarali jutros. Imam samo jedno pitanje, retoricko je sto znaci da ne ocekujem odgovor al moram da napisem - zasto kad Djokovic dobije mec u 5 to je srce junacko, a Fed kad dobije to je na jedvite jade? I zasto su sada Fedu opale sanse, Chardy nije isto sto i Tsonga, na kraju krajeva ni Vavrinka nije isto sto i Tsonga al ajde.
        in another life
        I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Razumem ga sve, al' mi ništa nije smešno..
          Dobro, njega drma adrenalin, a mene glavobolja.
          Pa mozda nije vama, ali Fedovcima vjerovatno jeste. Oni sigurno nabace kez dok ga slusaju.
          Isto tako i vi dok slusate Novaka.

Meni licno ni jedan ni drugi nisu smijesni
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
            zasto kad Djokovic dobije mec u 5 to je srce junacko, a Fed kad dobije to je na jedvite jade? I zasto su sada Fedu opale sanse, Chardy nije isto sto i Tsonga, na kraju krajeva ni Vavrinka nije isto sto i Tsonga al ajde.
            зато шт је Феки малтене цео меч играо сервис + један ударац, а Новак са Вавринком веслао док им душа нија изашла на нос...мислим да се Феки није ништа оштетио.

нешто и нисмо могли Мареја да изтестирамо, све је нешто било као на тренингу... за мене је тај меч енигма и баш једва чекам да видим како ће изгледати...
            Last edited by Žika; 23-01-13, 12:40.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
              зато шт је Феки малтене цео меч играо сервис + један ударац, а Новак са Вавринком веслао док им душа нија изашла на нос...
              pa to se zove stil igre, Novak inace tako igra a Fed ovako
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• Murray Federera moze dobiti na ovaj nacin kao sto je Jo pokusao. Nijedan drugi nacin igre ne moze sa pomogne murrayu
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Feda su do sada opisivali kao najstandardnijeg i po prikazanoj formi najboljeg na AO. Ovaj meč je pokazao suprotno.
                  Današnji Fed ne dobija Mareja, ponavljam današnji. Za ostalo ne garantujem, a u svakom slučaju volim više njega da gledam protiv Škota nego Congu.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Indigo,

Mari i Federer imaju hendikep. Da bi dosli do titule najvjerovatnije moraju da pobijede dva top igraca a Novak jednog. Osim toga igraju u petak. Ako se mec oduzi, postavlja se problem svjezine. Pogotovo za Federera.

Mari je definitivno favorit. Razlog je sto on ne lezi Federeru, pogotovo na sporom betonu, sto je Federer pokazao problem sa konsitentnoscu i konacno sto ce Federer biti manje svjez. Mari je favorit 60:40% a ne 80:20%.

Navras,

Prije ovoga je mari bio favorit 52:48%.
                    O tome ja pricam.
                    Marejeva prednost je svakako snaga i kraci, sigurniji mecevi do sada dok su njegove mane i dalje glava i samo glava.
                    Iz razloga sto smatram da i dalje ne moze dobiti dva teska meca zaredom, veruj ti meni kad ti kazem da ce biti tesko i sa Rogerom.

Rogerova prednost je suvo iskustvo i mentalna snaga sa kojom bez problema moze dobiti dva top igraca u dva dana i to svakako smatram vrhunskom sposobnoscu igraca koji su u mogucnosti da ucine ajde da kazemo takav podivg.
                    Rogerova mana je, eto po prvi put cu to reci a da ozbiljno mislim, broj godina. Ne deluje sveze i tesko je igrati dva meca sa momcima kojima nije problem udarati do besvesti.

Dakle oboje imaju tezak prolaz do titule. Novak je u daleko najpovoljnijoj situaciji.
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

pa bas zbog toga kad se susretnu Nole ce ga rutinski dobiti
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                        Pa mozda nije vama, ali Fedovcima vjerovatno jeste. Oni sigurno nabace kez dok ga slusaju.
                        Isto tako i vi dok slusate Novaka.

Meni licno ni jedan ni drugi nisu smijesni

Ja sam se šalila, komentar ti je suvišan, a na Feda nisam navikla da se onoliko cereka.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Eno Mirka gura tri ledomata, il ce ga opravi, il ce biti Ledeni Zeka.
                          sigpic

Comment

• Tis i Ziko izgleda gledao neki drugi mec.. mozda Ivu i i Franka
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

слажем се, него реч је ко се више уморио... и Ноле би волео тако, али га брзо врате на старо, мангупи..
                              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Murray Federera moze dobiti na ovaj nacin kao sto je Jo pokusao. Nijedan drugi nacin igre ne moze sa pomogne murrayu
                                Ne bih se slozio sa tobom.

1. Murray ga nikada na takav nacin nije dobio, od svih 10 pobeda koje ima nijedna nije ostvarena na takav nacin.
                                2. Fedov ritern ce tek biti ranjiv, Murray je najkonstantniji igrac na servisu u dosadasenjem delu AO-a a najboji servis mu je na prednost strani i do mile volje ce eksploatisati Fedov Bh.
                                3. Slice ritern nije ucinkovit protiv Murray-a kao protiv Djokovica, Murray na slice odgovara sliceom i bez problema moze da nastavi poen.
                                4. Svaka crna rupa u igri Federera ce biti strogo kaznjena
                                5. Murray je igrac visokog ritma, svaki poen se igra visokim intezitetom problem ce biti prikazana nekonstantnost jer on nije Conga da udara ko muva bez glave.
                                6. Fed da bi dobio mora imati savrsen udaracki dan jer to nije Murray od pre par godina.
                                There's something wrong with me chemically
                                Something wrong with me inherently
                                The wrong mix in the wrong genes
                                I reached the wrong ends by the wrong means
                                It was the wrong plan
                                In the wrong hands
                                With the wrong theory for the wrong man
                                The wrong lies, on the wrong vibes
                                The wrong questions with the wrong replies

Comment

Working...
                                X