Vidji stvarno prvi mec koji je igrao na razliku. Bilo ih je nekoliko koje je dobio 7:5 ali nikad dalje od toga do danas, svasta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vidi Vladan se sad vadi kad sam ga napala za dvostruke arsine.
Delpo je ispao zato sto je lose odigrao, a Sardi je bio fantastican, kraj price. Nije Sardi kriv sto onaj moj nije bio raspolozen za igru iz bilo kog razloga, odigrao je najbolji mec u karijeri i zasluzio pobjedu. A tada ga je sluzio servis kao lud.
A pretpostavljala sam da ce danas izgubiti, malo kad igraci nakon velike pobjede odrze nivo igre, pogotovo ako nisu mladi, napaljeni igraci...
Comment
-
Ne volim leptire nikako. Bio je bolji gledao sam mec ali ocekujem da ponovi to, jer znam da moze. Nije sad igrao iznad svojih mogucnosti, ima veliki servis i FH i u formi je. Mogao bi da se uozbilji posto ovo sto igra u ova tri gema je smijesno. Seppi nista ne mora da radisigpic
Comment
-
Тек сада сам се пробудио од меча Ноле и Стане.... нисам баш могао да уживам јер сам гледао на муте, нисам могао више да слушам оног коментатора који ме је избезумио више него Стане са оним винерима....нисам могао да се љутим на Станета што је стално шепао и узимао медикал тајм јер је једва дочекао да то понашање врати Нолету, годинама се он и Феки нервирали и протествовали што је то радио у њиховим мечевима Ноле, па веле, ајде сада да ти вратим, да видиш како то изгледа... мислим да Станету није било ништа и да је он здрав и издржљив као коњ... плашим се од тог Станета још од пре седам година из Умага, када је стизао све и квалитетно враћао у терен и када је Ноле пао на земљу изгубиио свест, а тело му се тресло у грчевима као да умире, отац и мајка су се избезумили од страха, а и ја...
Што се игре тиче, ту је све више јасно.... причам годинама али никако да се докаже људима јер људи воле да преувеличавају ствари, да праве митове, да пропагирају наше и то је све ок, али реалност је друго, а ми овде покушавамо ипак да сагледамо стање у данашњем тенису и ко је ствано нај.... Новакови ударци су добри али нису нај за једног који је на месту бр.1... и то играчи виде и осећају.. све што је постигао са тим квалитетом је само његов инат и лудило, да набије адреналин када је најтеже у мечу, а то нико од свих осталих тенисера нема... када игра без лудила, он је просечан играч...зато је и изпрашен у првом сету онако и зато је и Томић прашио онако...људи имају увежбане много јаке ударце и ако им шаљеш лопте благе као на тренингу има да те испраше као ветар..
многи су уверени да је Ноле сада изцрпљен за наставак турнира, али подсећам да кад год је имао овако јак меч и када смо се питали како ће играти у следећем, он као да се ништа није догодило, одигра неки лаган резултат... без обзира ко је на терену... ако у њиму има жеље и адреналина, нико му ништа не може...sigpic
Comment
-
Ti Ziko ka'da je Novak prvi 2 nedelje, a ne 64. Bas bi vidio Wawrinku da je Novak igrao kao protiv Ryana npr. Samo on ima taktiku i ne popusta, kad izadje na teren sa zeljom da diktira znamo kako obicno protivnici prolaze.
Ajde Chardy ne brukaj se covjece u dnevnom terminu ne mozes da dobijes Seppija.sigpic
Comment
Comment