Kakav teniser Novak Djokoviccccccccccccccc
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lepo sto je pobedio ali unistio je sebe do ostatka turnira,morao je mnogo ranije da zavrsi i mogao je.Mislim da ne postoje sanse nikakve da Novak osvoji turnir,jer ovo su bolesni napori.Krivo mi je sto ovo nije bilo finale,nego 4 kolo.Svtarno steta,legendaran mec ali steta sto nije finale.Obojica su pobednici ali je Djokovic mnogo izgubio danas...
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMec vredan finala GS. Svaka cast Stanu. Videcemo do kraja sezone da li je ovo bio bljesak ili nesto trajnije.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Uopste mi ga nije zao. Neka roni krokodilske suze sad psoto bolje nije ni zasluzio. Kad ponovi nekad ovako nesto pricacemo. Zbog jbn Wawrinke koji je odlucio da danas pogodi sve zivo ja ne spavam, a spavao sam 3 sata u zadnjih 48. Covjek koji na tri sata pocne da se 'vata za butine i koljeno pa dobije MTO, u svakoj pauzi od tada maltene dobija masazu, a krece se bolje nego ikad prije, udara servise, FH, BH dva sata kasnije kao da je proslo pet minuta. Ovo da je Novak radio bilo bi bar 15 strana o foliranju i trazenju MTOa bez razloga.
Da mu nije bilo tih masaza davno bi zavrsio svoju misiju iako je Novak bio mlak do bola danas. Odlucio covjek jednu taktiku i zapeo ko sivonja, nece da promijeni. A ne ide da ga jbs. No eto ta publika je rekla svoje, skandirali su kukavci, na kraju sa odusevljenjem prihvatili pobjedu svog sampiona. Sad vec bivseg posto ne vidim da moze do titule posle ovakvog meca.sigpic
Comment
Comment