Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2013 godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne vidim kako može dobiti ovaj meč, nakon ovoliko propuštenih šansi ?!
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Zaradi Ernest TBAli kakvi forhendi ma obe strane
      A sad po titulu!!
      Last edited by Maxx-a; 02-03-13, 23:28.
      Similis simili gaudet

Comment

• Moze li bilo ko da objasni sta se defilo sa Gulbisovim FH-om?
        sloboda ili ništa

Comment

• Dobro je, odlicno igra ovaj servis gem, odnosno dva nakon propustenih sansi
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne mogu da verujem da je propustio onolike sanse i da je imao neodlucne forhende kao da ih ja igram.. mogao je mesto broj 18. ovom pobedom, ispred velikog Vavrinke

sigpic

Comment

• Iskreno kada ono ne iskoristis, imao je smec na brejk loptu, ne cist ali morao je da pogodi, nisi ni zasluzio da pobedis.
              sloboda ili ništa

Comment

• Šta uradi crni Tommy ?! Mislim da ni on ne zna kako je izgubio onaj poen pri rezultatu 1-1 u tiebreaku.
                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Gulbis je ovim turnirom ispucao dobre igre za cijelu godinu, nece vise meca dobiti

Comment

• Gulbis je ovaj mech dobio samo na ludu srecu,nishta drugo,sa FH-om je bio na vi nocas,Haas ispustio 0-40 a i prije toga dosta brejk lopti...
                    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                      Samo se sa tobom posteno i ispricam ovde

Steta za sanse u devetom gemu, a i onaj poen je na kraju istrcao za dzabe

Ovo je veliko neposhtovanje svih ostalih forumasha
                      Shalim se,samo vi uzivajte,lijepo vas je chitat,meni se puno ne pricha o proshlosti a i treba zivaca i vremena za reprize svih tih mecheva koje vi pominjete...sve da zivimo i u Shvajcarskoj pa ne bih mogao toliko da se posvetim,a tebi sam odavno rekao,ponudi se nekom stranom mediju,bio bi enormno placen !
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ja sam se sve nadao da ce na forum doci jos neko stariji, ko ne prati jednog igraca, ali da je hteo dosao bi odavno pa dizem ruke, to nam je sto nam je. Uskoro ce ti razgovori biti dosta proredjeni, bice dobor ako budem imao vremena da obradim U20 igrace utoku nedelje

sigpic

Comment

• Добио је он доста мечева и мислим да се нешто дешава са његовом формом.. волео бих да Гулбис постане озбиљан играч ове године...
                          sigpic

Comment

• Roger-Vasellan dobio Isnera i plasirao se u Finale Delray Beach-a i igrace sa Ernestsom Gulbisom

Comment

• Duel nezvanicnih svjetskih dvoranskih prvaka...spektakl zagarantovan

Comment

• Значи у 9 сати гледамо и анализирамо ситуацију!;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X