Originally posted by mareliverpool
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2013 godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Au,Ivo,nemoj da posustajes,hocemo novi TBOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
-
Originally posted by shminka View PostSamo su zamracili tribine i na zvucnike pustaju neke zvukovesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Ima li neki link za Lajovica?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostU pravu is, sada i ja vidim, a jos igra Ivo ... Nikako Hrvati da malo vise ispostuju svoje tenisere.... mada prvo bi teniseri trebali da ispostuju njih i da svojim rezultatima zasluze publiku ...Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Evo ga i drugi deuce,ide po brejk Ivo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostDodig im je heroj u poslednje vreme.. Ivu na krst razapinju a od Cilica su digli rukesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment