Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brajkula Grka nije trebao Zeman izvesti i vidjelo se na njemu da mu je krivo sto izlazi, a ovaj Florenzi trci, ali nista konkretno od njega nisam vidio.

Harise kad budes igrao za BiH onda mozes zabijati, a jos dok si u Svicarskoj jok.

Comment

• Kakve dvije sanse za Fiorentinu,Seferovic je propustio odlicnu.
      Osvaldo majstor .
      Last edited by soe; 08-12-12, 21:34.
      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Одиграо је сјајну лопту Дестру, али јбг овај вечерас није могао вола у дупе да убоде. Прави бокс ту бокс везни, доста сличан Де Росију, само што ће морати још доста плазме да једе да буде иоле близу поменутом.
        Освалдо, зато не прашта, сјајна акција, Тоти поред два гола и асистенција, пуна капа бато

Comment

• Kako se moj brat Miralem sprda s fucom veceras,lagano,opusteno i elegantno
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Volio bih vidjet ovog Osvalda u Juventusu.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
              Kako se moj brat Miralem sprda s fucom veceras,lagano,opusteno i elegantno
              Данас доста нервозан, мада то је некако његов манир, сваки пут кад нешто погреши псује

Originally posted by soe View Post
              Volio bih vidjet ovog Osvalda u Juventusu.
              Такав нам треба, плус није играо Европу, Марота реагуј, пљуни милионе

Comment

• Brajkulice ti vidis jednu utakmicu ovog Grka i sad bi mi nabijao na nos,prosjecan igrac eto vidjet ces za koju godinu

Miralemovu sliku u novcaniku nosim od veceras(mada sam vazda znao da je mag),igra kako hoce + igra krilo sto u zivotu nije igrao,zajebava se s ovim jadnicima

#the return

Comment

• Ma bio bi on kod Contea ko bombona .

Comment

• Ма кад је неки Грк био врхунски играч Користан је сигурно, плус млад, може да се држи у екипици, па ко зна...
                    Рома овом победом, се изједначила са Фиорентином и Лациом, па тако те три екипе сада деле 4., 5. и 6. место. Лацио има меч мање и у понедељак гостује Болоњи, добра текма и доста тешко гостовање.

Comment

Kako se moj brat Miralem sprda s fucom veceras,lagano,opusteno i elegantno
                      Ono malo sto sam video od utakmice, nije mi bilo potrebno vise da me bljesne svetlost velikog majstora
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                        Ono malo sto sam video od utakmice, nije mi bilo potrebno vise da me bljesne svetlost velikog majstora
                        Samo mi nezdravi imamo oko za te igrace,isto kao sto mene ubjedjuju neki clanovi na forumu da Nastasic nece biti najbolji stoper na svijetu,a ja znam da hoce,sprda se tamo pa mu nekad mrsko da trci isto kao i Miralemu

Ali Totti je ipak tata,kakav je to as vec 15 godina jbt

#the return

Comment

• Tottiu kad se odbije lopta i ne moze da je stigne, padne. Normalno odmah sudija svira prekrsaj . Odlican je veceras bio, samo da ima boljeg lijevog beka sto se napada tice bilo bi svasta.

Balzaretti pokazao da i bez pameti/mozga mozes igrati vrhunski fudbal. Igrac koji svaku utakmicu daje sve od sebe i koji se sekunde ne stedi, ali kad treba ukljuciti mozak nidje ga.

Comment

• Тоти и Дел Пиеро сигурно играчи за топ50 свих времена!
                            Али како олако Тоти држи лопту код себе, магија бато, једино фаул да направе, боготац!

Comment

Samo mi nezdravi imamo oko za te igrace,isto kao sto mene ubjedjuju neki clanovi na forumu da Nastasic nece biti najbolji stoper na svijetu,a ja znam da hoce,sprda se tamo pa mu nekad mrsko da trci isto kao i Miralemu

Ali Totti je ipak tata,kakav je to as vec 15 godina jbt
                              Princ mi jedno vreme dosta maltretirao Intericu ali sve mu je oprosteno mora da se skine kapa on je sve i svja

Nastasa par Kompaniju, '93 a igra kao '83. Odavno onako tacan defanzivac nije isplivao. Za njega sam spreman da stavim ruku u vatru da ce biti u top 5 stopera u jednom trenutku i to najopustenije ne ono da se cimas kao ,,da li ce biti u top 5 sta ako ne bude ode mi ruka '' Bez toga...odmah na keca to je verovatnoca 99% sigurno, jedino ako ga neko ne pregazi dok bude isao na trening.

Skupljamo sve u glavi virtouze i pravimo ekipu
                              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• O Настасићу и његовом потенцијалу је пуцала опасна расправа на форуму када су неки људи стављали Коатеса и Келија испред њега (да није смешно вероватно би било жалосно)

Кад ето гледамо овог Савића вечерас како игра и упоредим са игром Настасића прошле године, то је бато као небо и земља, та нека разлика, а ти види разлику у годинама и све остало...

Comment

Working...
                                X