Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Brajkula View Post
    Издала Болоња данас, најсигурнији 1 су ми били међу жабарима ово коло и ето, повели и пали.
    Samo da ostane ovako
    ,,Ne bih se slozio da je Bolonja kvalitetnija ekipa, cak sam siguran da ce Katanija zavrsiti bolje plasirana.''

    sigpic

    http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

    Comment


    • хахаха....ма биће ту негде, али Катанија је невероватан домаћин, ретко губи бодове на Сицилији што је велики плус за њих, а и тебе у овом случају
      Мада клаће се Болоња до краја

      Comment


      • Originally posted by Brajkula View Post
        хахаха....ма биће ту негде, али Катанија је невероватан домаћин, ретко губи бодове на Сицилији што је велики плус за њих, а и тебе у овом случају
        Мада клаће се Болоња до краја
        ...klace se kao mi u H2H
        sigpic

        http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

        Comment



        • Последњи меч у Серији А ове, 2012. године, одиграће се на римском Олимпику, где домаћа Рома дочекује екипу Милана, екипу за коју се слободно може рећи да је у успону своје форме с обзиром на почетак сезоне где су из седам кола узели свега седам бодова. Сада је то тотално другачије и ево вуку низ од пет мечева без пораза (4 победе и 1 реми са Наполијем у Напуљу што је сасвим ок резулат с обзиром да се ради о једном о тежих гостовања) и у овеј дерби сигурно улазе са пуно мотива јер би победом прескочили вечерашњег ривала и знатно се приближили месту које води следеће сезоне у најелитније европско такмичење. Што се Роме тиче са друге стране, и за њих се може рећи да су склопили коцкице за разлику од почетка сезоне где су невероватно губили бодове и невероватно лако примали голове. Данас је то сасвим другачије, а у осталом причамо и о екипи која је најефикаснија у лиги (мада тренутно је то Јувентус са 39 али и утакмицом више, то је само гол више од Роме). Међутим, Рома у овај меч улази након неочекиваног пораза у Верони од Кјева, где су одиграли још један меч по невероватно лошим условима за игру - за разлику од гостовања Парми када је утакмица више личила на ватерполо него на фудбал, овог пута је терен био покривен невероватно густом маглом. Али, опет са друге стране то не треба да буде оправдање, јер је и киша и магла сметала и њиховим ривалима, међутим с обзиром на јачине ривала мислим да би Роми више одговарао бољи терен од ривала у тим мечевима.
          Непоменућемо да је прошле сезоне Милан оба пута добио, на Олимпику је било 3:2, на Сан Сиру пак 2:1, и у тим мечевима је Ибрахимовић бриљирао. Ипак, сви се сећамо тог пораза Роме у Милану када су водили на полувремену играли сасвим добро док судија није досудио једанестерац за Милан коме је претходио очигледан фаул над Де Росијем на средини терена.
          Земан је на овом мечу на слатким мукама. Наиме, од повреде се опоравио Ерик Ламела, Пјанић игра маестрално, Дестро такође подиже форму, а поред њих ту су и "вечни капитен" Тоти и сјајни Освалдо - места у Земанових стандардних 4-3-3 има само за тројицу те кога год Земан да изабере да меч почне на клупи биће неоправдано. Такође, Де Роси никако да се уклопи у овај систем, те пре њега код Земана више простора добијају млађи Флорензи и Тачтсидис и прошле сезоне велико изненађење у дресу Кјева Бредли. За прву двојицу некако и оправдано јер се ради о младим момцима око којих ће Рома вероватно градити свој тим у будућности, али Бредли је напросто криминалан ове сезоне (можда је укупно одигра две утакмице како ваља), па треба поставити питање "Који су то атрибути који Бредлија стављају испред Де Росија ове сезоне иако је потоњи далеко испод свог стандарда"? Из свега се изродила прича да ће клуб ипак пустити Де Росија на зиму, а као један од могућих трансфера помиње се трампа са ПСЖ-ом за Пастореа. Но Земан се овде пита и сигурно да ће једини он одговарати у случају лоших резултата. Било како било, ипак се вечерас по писању италијанских медија очекује да Де Роси почне утамицу.


          Када помињемо Рому, ваља поменути и младог бразилског штопера, Маркињоса, дечка који је рођен 14.5.1994. године, који тако има свега 18 година и који укупно ове сезоне броји 13 наступа за Рому и с обзиром на годиште пружа заиста добре партије. Можда и најефективнији штопер Роме у досадашњем делу сезоне, свакако изненађење, а италијански медији га већ називају новим Алдаиром. Иначе, Маркињос је летос дошао из бразилског Коринтијанса за свега 750.000 евра.


          Што се изостанака тиче, Земан једино неће вечерас моћи да рачуна на још једно овосезонско појачање из Бразила, Маркиња, који је повређен.
          Што се Милана тиче о њима сам већ доста тога рекао у уводу. У успону су форме, гурају на табели ка врху и у случају да вечерас победе прескочили би и Рому на табели и на тај начин би имали укупно 30 бодова, само пет мање од позиције која води у Лигу Шампиона - како су сезону почели мало ко је очекивао да ће скоро на полусезони бити у овој ситуацији, конкретно у ситуацији да се боре за место које води у најелитније европско такмичење. Сад кад поменемо Милан, не можемо а да не поменемо овосезонско откровљење, Стефана ЕЛ Шаравија, човека који је на 17 мечева колико је играо Милан ове сезоне у Серији А постигао 14 голова и тако је први стрелац лиге испред Каванија који се данашњим поготком против Сијене из једанестерца изједначио по броју постигнутих погодака са италијанским новопеченим репрезентативцем.


          Треба напоменути и неке ударне вести што се тима милана тиче ових дана. Наиме, некада сјајни светски потенцијал кога су повреде уништиле ће се највероватније ове зиме вратити у домовину, Коринтијанс је послао понуду од 15 милиона евра коју ће челници Милана оберучке прихватити јер им, као прво, треба средстава за прелазни рок који је пред нама, а исто би се тако отарасили играча који добар део свог боравка у Милану провео шетајући се са Берлусконијевом кћерком по Милану (са којом је иначе у љубавној романси и која је упропастила његову продају прошле сезоне у ПСЖ за већу суму новца коју ове зиме нуди првак света у фудбалу) због својих силних повреда. Такође, помиње се и повратак у домовину и другог Бразилца у нападу Милана Робиња, али је ипак његов одлазак неизвеснији, те сваки дан по медијима читамо контрадикторне приче на ту тему.


          Што се вечерашњег меча конкретно тиче, Алегри неће моћи да рачуна због повреда на поменутог Пата, Траореа, Бонеру и Најџела Де Јонга чија је сезона завршена због повреде у прошлом колу, али се исто тако након суспензије због црвеног картона на терен враћа и Боатенг што је сигурно плус за Милан у вечерашњем дуелу.

          Могуће поставе:


          Последњих 5 мечева:


          Судије:


          Закључак:

          Сигурно се очекује да ова два тима голеадом затворе овогодишњу Серија А позорницу, наравно то највише показује коефициент у кладионицама који на три и више гола на овом мечу плаћа само око 1.45. Било како било, Рома има улогу фаворита вечерас због домаћег терена, али Милан је ове године, пре свега у Напуљу, показао да зна добро да одигра на тешким гостовањима. У том мечу су се Росонери вратили након дефицита од два гола. Дакле, двобој два атрактивна ривала у коме се очекује доста голова су сигурно разлози да вечерас посматрамо баш овај меч. Олимпико, 20:45ч, уживајмо...
          Last edited by Brajkula; 22-12-12, 18:25.

          Comment


          • Рома се спрда са Миланом, 30. минут 3:0. Нисам хтео да се оглашавам до трећег гола и да кудим ово Миланово издање, јер су исто почели нпр. против Наполија па се од 0:2 вратили до 2:2.
            Меч преломио промашај Ел Шаравија када му је Гојкоичеа скинуо 1 на 1. Јепес криминалац, оба пута га надскочили код прва два гола, први пут Бурдисо, други пут Освалдо.
            Одличан Де Роси вечерас, тренутно његова најбоља партија ове године, сјајна лопта испод лакта за Ламелу који реализује за 3:0.
            Пјанић у првих 11 у везном реду са Де Росијем и Бредлијем, међутим неприметан.
            Балзарети највећа превара од фудбалера, центаршут катастрофалан, једина му је добра страна што се пуно креће, али техника канал.
            Ел Шарави очај, све му нешто бежи лопта, даје јак фор...ништа.


            Занимљив интервју са Освалдом

            Comment


            • Pa Jepes je pevao onaj dzingl sa Boatengom sta mislis sto ne moze da skoci Brajkulice? Video sam prvi i treci gol...ometa me mucenje Reala pa zbog toga Veliki je as De Rosi, mozda je Zeman smanjio alkohol.
              sigpic

              http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

              Comment


              • Zasto Pjanic ne igra? Roma melje.
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere


                Dakle, ti si portir!

                Comment


                • Реал је сраман, колико милиона вреде а угрозили су и треће место на табели!
                  Јепес је циркус колорадо, штопер за Пескару реално, некада је био солидан и ништа више од тога, данас је лош.
                  Али колико је Бурдисо спор, побеже му Ел Шарави код оне шансе као да је на мотору.

                  Црно се пише овом Милану против Барсе, они ће да приме у Риму 5, како ће се провести у Барселони не смем ни да замислим

                  EDIT:

                  Originally posted by Wilshere_10 View Post
                  Zasto Pjanic ne igra? Roma melje.
                  Игра Пјанић, у везном реду је са Де Росијем и Бредлијем.
                  Last edited by Brajkula; 22-12-12, 20:40.

                  Comment



                  • Puk'o sam skroz.
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere


                    Dakle, ti si portir!

                    Comment


                    • Није баш приметан, с обзиром да је то играч који обично диктира текму.

                      Comment


                      • U veznom sam samo Bradleyja izvalio da igra, a de Rossi dominira, posebno asistencija za Lamelu.
                        "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere


                        Dakle, ti si portir!

                        Comment


                        • Originally posted by Wilshere_10 View Post

                          Puk'o sam skroz.
                          To je od silnog objasnjavanja zenskadiji Podhitno sve to isteraj iz kuce.

                          -Ja bih voleo da Alegri dobije otkaz, ne znam sto ali bih voleo.
                          sigpic

                          http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

                          Comment


                          • Opa , sta brani Goicoechea

                            Sjajna Roma
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

                            Comment


                            • Originally posted by Condition23 View Post
                              -Ja bih voleo da Alegri dobije otkaz, ne znam sto ali bih voleo.
                              Ја лично не, одговара ми да овај Милам мало цупка у месту
                              На страну зезање, ја мислим да он ништа није крив за овај меч. Мислим да би искусно затворио он ово, не би било овог циркуса, али га Галијани и Берлускони трпају да мора да игра нападачки, е кад хоће нападачки ево им четири лака од Роме за сат времена.
                              Гојкочеа, сасвим ок вечерас, на крају ће да се и испостави да није тако лоше решење.

                              Comment


                              • To je ta šestorka, Bredli - De Rosi - Pjanić, Lamela - Osvaldo - Toti. Ne bih ja tu ništa dirao...
                                Last edited by Il Capitano; 22-12-12, 21:18.
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

                                Comment

                                Working...
                                X