Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
-
Fred je odlican, a Kepu ako mozes zameni Allisonom jer je malo skuplji a bas mnogo bolji. Dembele cm je verovatno ok, a odlican je i ovaj iz Barse al ne znam zbog hemije da li ti odgovara. Robertson ti je bolji od Mendija i verovatno jedan od najboljih bekova u igrici.
Ostatak tima ti je ok za pocetak, ali vec za nedelju dana ti nece biti ni na klupi nadam se
Comment
-
FUT 19 update
Odlucio sam se za 2 postave - EPL i Francuska liga/Francuski igraci mix.
EPL:
Allison(zver apsolutna)
Trippier(odlican, nemam zamerki), Bailly(takodje, ali tu se ceka Aspi), Davinson(drzi odbranu), Robertson(omiljeni igrac u Fifi)
Fabinho(sjajan u odbrani, dobar pas), Keita(ima sut i ok dribling, ali spor u pm...nemam resenje za tu poziciju jer Jorginho nije ono sto mi treba, a ostali su preskupi), Fred(gazi sve pred sobom i napred i nazad, steal igrice)
Mahrez(jedini top RW iz EPL koji nije preskup), Zaha(steal ko Fred, ubija lik), Felipe Anderson(onako, brz, dribling, los sut...ceka se Son ili Mane)
FRA:
Ruffier(odlican za sad)
Meunier(vrh pozadi, u napadu mi ni ne treba), Marquinhos(odlicna anticipacija, prezadovoljan sam), Kimpembe(jedini drazi igrac od Robertsona), L. Hernandez(slicno kao Meunier)
Kondogbia(beton, a sposoban i napred), Rabiot(klasa, samo prosecan sut), Tolisso(za nijansu slabiji od Freda, ali odlican)
O.Dembele(odlican i jedni RW Francuz uz Mbappea koji valja nesto), Lacazette(nije klasa ali stalno daje golove, prezadovljan sam), Martial(kao Dembele, malo samo bolji)
Neke realne zelje su Lloris, Walker, Aspi, Matuidi, Mane... Nerealne ali nikad se ne zna - Kante, Grizman, Mbappe, Salah, Hazard, Aguero.
P.S. od kako imam ove dve postave nijedan poraz! Jedno 6,7 pobeda i 3, 4 neresene Igra se samo Dvision Rivals.Last edited by Ljuba90; 27-11-18, 17:12.
Comment
-
Ima li neko jacu ekipu?
Nevjerovatno da nakon dva mjeseca ja vec imam end game ekipu maltene, sad cekam novi icon sbc, da se uzme neka dobra ikona ako bude u ponudi, imam 500k u steku, mogao bih Bejla da uzmem za super sub ali ipak cu da sacekam malo. U svakom slucaju kad mi dosadi i kad cijena ikona budu normalne pravim ovo i da uzivam onda. Samo me Pogba nervira ovdje, ali jbg kad je meta in game.
https://www.futbin.com/19/squad/2484522sigpic
Comment
Comment