Sve zavisi kako igras, Kavani If kojeg ja imam sa hunterom mi je top, meni cak bolje igra od Ronalda, jer moze da je zadrzi, da podijeli pas i ima ubitacan sut. Srle je igrao sa obicnim i prilicno je zadovoljan ali prenijeci ti on utiske sigurno, mi kad igramo co op sa PSZom Kavani je najmanji problem iskreno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostSve zavisi kako igras, Kavani If kojeg ja imam sa hunterom mi je top, meni cak bolje igra od Ronalda, jer moze da je zadrzi, da podijeli pas i ima ubitacan sut. Srle je igrao sa obicnim i prilicno je zadovoljan ali prenijeci ti on utiske sigurno, mi kad igramo co op sa PSZom Kavani je najmanji problem iskreno
Samo da me jednom usere kao tebe da uzmem Mbappea i ne moram vise nikad nista da dobijem...
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSamo finesse cepaju a? Mora to da se nerfuje malo.
Ali kakve meni golove daje Lacazette, kao da je Henry licnosigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo je bukvalno cheat, i ne treba da se nerfuje malo nego mnogo, posto za sad od 100 ulazi 90 ako timed shot pogodis, a zaista ga nije tesko pogoditi ko umije da igra Fifu. Ja ga vec sad pogadjam u osam od deset pokusaja i tu mislim na zeleno, zuto uvijek pogodim.
Comment
Comment