Napokon
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Sadasnji tim izgleda ovako
Kepa - Meunier, Kimpembe, Laporte, Robertson - Doucoure - Rabiot, Jorginho - Dembele, Lacazette, Martial.
I bukvalno mi je pola tima odredio Kimpembe koji je kontam najboji stoper u igrici Zbog njega i Meunier i Rabiot i tako se doslo i do francuskog napada. Jedino sa Maritala stvarno zeleo
Menjace se ovde jos dosta naravno, ali ovo je ok tim za smesne pare. Najzalije mi je sto ce Doucoure-a da menja Veratti (moram probam malog Italijana, plus ne remeti hemiju i jeftin je). Ali zadnji vezni iz Watforda ima interception oko 97, kratak i dugacak pas isto toliko cini mi se. Plus ima i sut... jedino sto je spor.
Rabiot i Jorginho ne mogu los pas da bace, to su neistine. A francuski napad vrlo brzo i dobrog skilla.
Eto neki saveti za pocetnike
Comment
-
-
Nemoj sad nista da kupujes svakako, stekaj coine za black friday, ustvari prati cijene vec od vikenda, ali ocekuje se opasan market crash, ako imas u steku ozbiljnije novce moci ces da napravis top ekipu oko black fridaya. Ja sam nestrpljiv pa sam uzeo Ronalda i dao tri miliona skoro, mada zabolje me, mogu i da ga prodam i izgubim 70ak hiljada, i da ga mozda za desetak dana uzmem za 200k manje ali mi je to cimanje, ionako samo od igranja generisem 150k nedeljno, a barem tri puta vise preko marketa, tako da mi ocini ove sezone nisu nikaakv problem. Evo danas sam vratio Matuidija, vec imam skupljeno za Mertensa i da mi se proda preko 150 igraca, a za tri dana me ceka 45k coina, dva players picka i tri packa i jos 35k coina ako odlucim da ih uzmem, a necu nego cu ici po untradable packove od division rivals. Ali bi valjalo sad skupiti novce za sledecu nedelju jer ce market da pukne, nikad nema vise igraca i packova nego kad je black friday i toty karte kad izlaze. Naravno i tots ali tada je igra pri kraju, sad nije jos ni do zenita dosla.
Napravi concept squad i prati cijene igraca koje zelis. kad se market oporavi moci ces i da zaradis ukoliko odlucis neke igrace da prodas ili ti se ne svidjaju.sigpic
Comment
-
A nemam ja toliko vremena...mora neko bolovanje da padne
Ne prodajem nista, stekam samo za sbc al lose to ide...
Ali poslusacu te i cekacu black friday. Mada ja cim malo nakupim para odma trosim. Kupio Alissona koji je mozda malo bolji od Kepe
Mada brani kao zmaj za sad.
Comment
Comment