Dosao mi Obamejang, idemoooooooooooooooooooooooooooooooo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Ultimate team, ostalo ne treba da te zanima.
Radi sve squad building challengee koje mozes, jer tu imas najbolje sanse na pocetku da uzmes neke pare, ako dobijes neke skuplje igrace. Za pocetak ti je mozda najbolje da igras squad battles, jeste offline mod, ali na laksi nacin mozes doci do para, eventualno i do dobrih igraca. Pa kad zaradis, onda lagano cijepaj division rivals
Comment
-
Ako ces da si lagan, da odigras koju utakmicu online onda online seasons. Ako ces da vidis dje su u svijetu Fife, ako si takmicarski nastrojen i jednostavno zelis izazov i igranje protiv najboljih na svijetu onda Ultimate team. Dale ti je dao dobar savjet, pocni od sguad battles, generisaces lijepe coine i packove par nedelja, zaraditi pare, a sad vec mozes da napravis top ekipu za 100k coina, kad budes krenuo sa division rivalsom i wl generisaces samo od igranja nedeljno 100k coina lagano.
U svakom slucaju ovo su ti op igraci:
Promes
Kondogbija
Depaj
Zezus
Martijal
Rasford
Verner
Kimpembe
Davinson Sancez
Mendi
Kanselo
Kepa
Alison
Rikardo Pereira
Marega
Laport
Kramaric
Taliska
Hulk
Alan
Felipe Anderson
Robertson
Balji
Zaha
Vardi
Koman
Fred
Dembele i Totenhem i Barsa
Vicel
Gomez
Zaza
Scesni
Perin
Bakambu
Teseira
Perisic je malo skuplji ali je tenk na krilu
Manolas je sad bas prejeftin s obzirom kakva je defanzivna zvijer, pritom je prebrz za stopera
Svi ostali lise Perise su dzabe, a i on je sad dzabe realno.
Kad napravis ekipu pogledaj ovog lika, on je vrhunski Fifa igrac i dijeli svoje custom tactics
sigpic
Comment
-
Hvala obojici puno. Ma prvo cu probati da vidim gde sam, onda naravno sam raspolozen za takmicarski ritam, zbog toga sam je kupio jbt
Originally posted by Ves View PostPokušavam naći PES povoljno. Sve nešto blokirani sajtovi. Ima li ko kakav link? Nekih 15-20 eura?
Mozes odavde, predobra je cena. Nema prevare, kod mene stigao origin code za 2 minuta posle uplate.
Comment
-
Ne valja, hemija ti mora ici na 100 ili priblizno tome, znaci ili nadji neku ligu, naciju, neki hibrid to dvoje ili troje, 10 hemiju izmjedu igraca iz iste lige dobijas i zuti link, iz iste lige i iste nacionalnosti ili istog kluba dobices zeleni link, to ti je strong link, sa takvima pravis hibrid, pogledaj moje timove npr. i obrati paznju na zelene i crvene linkove izmedju igraca
Obicno se ljudi odlucuju na istu ligu, e sad koliki ti je budzet? Ja cu ti pomoci da napravis ekipu sa 100 hemijom, nije nikakav problem, evo jedan predlog na brzinu, stavi tu bilo kojeg menadzera koji ima PL zalijepljenu, ovo te kosta 25k
https://www.futbin.com/19/squad/2248375
Sa ovim mozes i online da igras, ljudi dolaze do gold 3 u wl sa timovima od 30-40k, prosle nedelje je lik zavrsio u elite 2 sa ekipom od manje od 100k
Dalje Maradona, Staridz, Fabinjo i Banjega su ti na pozajmici, kad im istekne broj utakmica koji ti pise plavim brojevima njih vise nemas, je li pametno koristiti Staridza i Maradonu sad? Po meni nikako, njih koristis online kad je bitno.
Dalje chemistry styles su veoma, veoma bitni
https://www.futbin.com/consumables/Chemistry%20Styles
Za odbrambene i zadnje vezne trazis obicno igrace koji imaju anchor i shadow, oni ozbiljno boostuju statse, samim tim cine igrace dosta boljim nego sto su sa basicom. Napadaci, krila, desetke, njih trazis sa hunterom i hawkom, imas sve te karte tu pa pogledaj sta one tacno rade
Pogledaj npr. Erika sa basicom
https://www.futhead.com/19/players/1844/eric-bailly/
A pazi sta mu donosi anchor
https://www.futhead.com/19/players/1...ividualChem=10sigpic
Comment
-
Hvala na odgovoru, videcu kasnije.
Odigrao 5 utakmica online, prve 2 izgubio po 5-6 razlike od lika koji je imao Maradonu, Ronaldinha, Mesija, Mbappea itd, prejaki sastavi, leteo je pored mene, onda sam kupio ovo Bajia, Soua i Kansela, i evo sto kazes ove koji su na pozajmici, odigrao naredne 3 i lagano dobijao Maradona nije realan jbt, sali se
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
Comment