Bale ce sam da odnese Spurse do lige prvaka...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostMoja greska onda, ja sam mislio da je na klupi. Izvinjavam se za dezinformacijuTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kako je danas odigrao Bale. Svaka mu cast. Tesko ce njega Tottenham zadrzati na leto.
A sada se mora pobediti i na Stadionu svetlosti!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSagna ide na stopera jenkinson na rbJa sam vise za varijantu da Jenkinson ide na stopera. Nista, X u vrh glave...
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
http://www.firstrow1.eu/watch/168001...s-arsenal.html
Evo linka za Arsenal, dosta dobar kvalitet slike.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment