Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Newcastle United (4-2-3-1): Tim Krul; Mathieu Debuchy, Steven Taylor, Fabricio Coloccini (c), Davide Santon; James Perch, Yohan Cabaye; Yoan Gouffran, Moussa Sissoko, Jonas Gutierrez; Papiss Cissesigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by RvP View PostNe znam hocel QPR izvuci koji bod od Citya, ali siguran sam da ce ih namuciti.
Comment
-
Visko je veceras u studiju SK-a potvrdio ono sto smo svi vec znali od ranije a to je da navija za Liverpul.
Takodje je potvrdio ono sto smo takodje znali o njemu a to je tanko poznavanje situacija u fudbalskim klubovima Premijer lige, pored gomile pausalnih stvari koje kaze, veceras se dodatno izblamirao obzirom da je pricao o klubu koji navodno simpatise jer je za sve ove probleme koji klub ima optuzio TRENUTNOG DIREKTORA FUDBALA Damijena Komolija...Last edited by ExEric; 29-01-13, 20:21.sigpic
Comment
-
Originally posted by Dobri Gospodin View PostNadam se i ja da će QPR izvući nešto mada ne ulivaju mi poverenje jer su pukli od MK Donsa jer zna neko startnu postavu?
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostVisko je veceras u studiju SK-a potvrdio ono sto smo svi vec znali od ranije a to je da navija za Liverpul.
Takodje je potvrdio ono sto smo takodje znali o njemu a to je tanko poznavanje situacija u fudbalskim klubovima Premijer lige, pored gomile pausalnih stvari koje kaze, veceras se dodatno izblamirao obzirom da je pricao o klubu koji navodno simpatise jer je za sve ove probleme koji klub ima optuzio TRENUTNOG DIREKTORA FUDBALA Damijena Komolija...
Nisam slusao posle toga, verujem da se dodatno nalupetao ali nisam mogao.sigpic
Comment
-
Cijelih 18 minuta je trebalo Moussi da asistira
Prekrasna lopta , a Papis ovo ne moze da ne iskoristi ;)
Comment
Comment