Wba nastavlja da melje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ne razumem zasto se ljutis, ono sto si napisao je smesno...Last edited by bjelaksson[YNWA]; 26-12-12, 18:38.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostWBA nastavlja da cini cuda. Everton i bez cupavog opet uze 3 boda, rokacemo se s njima u narednom kolu.
Swansea ne moze dobiti Reading, dzaba im bod protiv Uniteda kad ih ovakve utakmice udalje od LE.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZar moze Swansea igrati LEsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma ja se potajno nadam jer su mi simpa.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Potpuna dominacija Totenhema, pitanje je kada ce postici gol. U Aston Villi kao da samo Guzan igra, ostali nista.
Odusevaljava me Kyle Walker, po mom misljenju spada medju najbolje desne bekove Premier lige.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostPotpuna dominacija Totenhema, pitanje je kada ce postici gol. U Aston Villi kao da samo Guzan igra, ostali nista.
Odusevaljava me Kyle Walker, po mom misljenju spada medju najbolje desne bekove Premier lige.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by S-Nash View PostDa je sam na njih 11 ne bi izneli loptu sta im radi.
Sta bi dao da neko normalan Belgiju uzme da vodi, kakav bi to fudbal bio.
Evo izlazi veliki majstor da odmori,nema potrebe vise da igra,a i red je bio da se Parker vrati,on moze mnogo koristan da im bude u nastavku sezoneZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment