Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Topdzija View Post
    Jer je gledao neko Stoke - Everton ? Bila je dosta interesantna utakmica. Mnogo su dobro cuvali Fellainija(Swahcross je bio zaduzen za njega). Shawcross je takodje postigao i autogol, dok je za Stoke City gol postigao Kenwayne Jones na asistenciju Shawcrossa.
    Moram dodati da je sjajna atmosfera bila na Britaniji, navijaci su bili dosta bucni.

Stoke City je primio najmanje golova u ligi, ko bi rekao.
    Kako je branio Asmir,jel bio na visini zadatka?
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Branio je solidno kao i uvjek,kod gola nije nista mogao jer ga je njegov igrac majstorski matirao .
      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Nije mogao odbraniti onaj autogol, Shawcross je odlicno zahvatio. Takodje je Shawcross i spasao jedan cist gol, izbacio je sa linije, sjajno je intervenisao tada, Begovic je vec bio savladan.
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Shawcross danas bio u centru pažnju, nakon autogola dobio je udarac od Fellainija u stilu Zidanea. Nije mu to trebalo, a prošao je nekažnjeno kod sudije.

Što se Joe Colea tiče tog treba otjerati iz kluba, platiti nekome samo da ga uzme. Pa taj koliko je već u Liverpoolu kako treba je odigrao samo jednu utakmicu i to pripremnu, ostalo sve nula. Ok, prošlu je dao gol, ali je pored tog gola bio među najgorim na terenu ako ne i najgori, mada konkurencija mu je bila teška - Downing. Odlazak ove dvojice u januaru je podmoranje, valjda Brendan to ima u vidu. Pored onakvog Suse da igra Cole, smiješno, a razlog može biti samo jedan - što bolja prodaja.
          Last edited by Merlin; 15-12-12, 20:03.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

Comment

• I nakon tog udaranja Shawcrossa, navijacu su do kraja meca zvizdili Fellainiju.

Comment

• Један је ћалац!

А ово је гол у Ч-шипу о коме сам са Муминим причао, доктор....да је паметан Роџерс да га доведе, он и Суарез би разбијали редом. П.С: Иначе играч који је испао црна овца након дриблинга и протурања кроз ноге је управо данашњи играч Ливерпула који је за силне паре прешао из Свонсија на Енфилд....

Last edited by Brajkula; 16-12-12, 13:16.

Comment

• Kakva rutina Taarabta. . Na onom prvom snimku igraci Fulhama setaju za njim, nijedan da potrci.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                  Kakva rutina Taarabta. . Na onom prvom snimku igraci Fulhama setaju za njim, nijedan da potrci.
                  Стварно не бих о том мечу, добар део сам га гледао и то што сам видео је срамота за лигу! Лоповлук типичан.

Comment

• AVB i 4-4-2 ???

Interasantno, s tim sto ce verovatno Moussa biti taj ofanzivniji u veznom redu i dejstvovati kao Yaya juce npr...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      AVB i 4-4-2 ???

Interasantno, s tim sto ce verovatno Moussa biti taj ofanzivniji u veznom redu i dejstvovati kao Yaya juce npr...
                      Brate ja gledao 4 utakmice ove sezone gdje je to igrao,sta se cudis

#the return

Comment

• И прошлу са Евертоном мсм да су гурали 4-4-2

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                          И прошлу са Евертоном мсм да су гурали 4-4-2
                          Jesu,tu i u LE dvije tekme;)

Jednom je igrao dok je Bale bio zdrav sa Defoem i Dempseyem kao klasicnim napadacem

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Brate ja gledao 4 utakmice ove sezone gdje je to igrao,sta se cudis
                            Ja nijednu...

U redu to, Mousa uvek ide napred, nego mi cudno da AVB fura ovu formaciju, sa dva klasicna napadaca. Posto znamo kako je ofanzivan Moussa, ovo mu dodje kao "siroki" dijamant formacija, takoreci vrlo ofanzivna postavka...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ma mene ne cudi,on uvijek i treba igrati samo ofanzivno

Gledao sam ja i nisu lose izgledali ono sto sam ja vidio,jbg njih ubi taj pad u zadnjim minutama utakmice,ne znaju da zavrse

#the return

Comment

• Ali dobro, Defoe je onaj tip napadaca koji moze da deluje kao SS, pa ce on verovatno igrati malo ispod Adebayora, nesto sto je Dempsy npr igrao cele ove sezone, mada sta taj covek nije igrao ove sezone.

Kakav potez Mousse... Uzeo loptu na sredini krenuo napred, povukao dva igraca, i peta za Defoa, ovaj to nije uspeo pretvoriti u gol, ali Dembele...
                                Last edited by Freshman; 16-12-12, 13:44.
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X