Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Engleski huligancici
    sigpic

Comment

• Sta je sa Rio ????

Comment

• gooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll lllll
        Robin Van Persieeeeeeeeeeeeeee

Comment

• Прејаки су Руни и РВП, износе они првенство пешке.

Comment

• Mora se ona odbiti, ne moze cisto uci u gol.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Nasri pobjegao iza Dzeksona

Comment

• Ovo je Klisijev gol, pa meni se kosa dize na glavi od njega. To je jedno dno od fudbala. Najprecenjeniji levi bek ubedljivo. Ne mogu da ga vidim koja baraba i prevara od igraca.
                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Znala sam da će dati gol...

Na silu hoće pa to ti je... jes kako da nije....

Ideeemoooooooo!
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• E da ovom Tevezu neko samar hoce opaliti bio bih presretan , kakav bijednik .
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Tako je!!! Mars Tevezu, govno od coveka!

Comment

• Ja nase radosti kao da smo prvenstvo uzeli
                        sigpic

Comment

• pa i jones je Teveza udario laktom :S

Comment

• A najslađe mi je ovo... dominiraju, trse se, navijači trećih klubova da puknu od muke (?)... i TRAS!

Pobeeedaaaaa! Jes!
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakav je Tevez ciganin! Usra' nas sudija opasno, umjesto 3:0 i lagane zavrsnice, vjerovatno bi im na kontre jos jedan ili dva dali ponistava se cisti gol i iz sledeceg napada smanjuju na 2:1, potpuno promijenjen tok utakmice. Ali to je Shiti, njima se strasno pomaze zadnje dvije sezone. Svi dobijaju zuti zbog simuliranja ne i Jaja Ture naravno. Ali dobro necemo o sudijama, objasnili smo neke stvari
                              Runi otac fudbala!
                              sigpic

Comment

• Tek sad vidim sta radi Nasri u zivom zidu Covjek se krije iza Dzeke ja mislim... bez komentara. I da, s Tevezom u igri City je potpuno druga ekipa. Ne zna Balo gristi kao Tevez, nije nikad znao niti ce.
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...