Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jack ‏@footinho
    Fergie: "If we got as many penalties as City, there'd be an inquiry" …in the last 2.5 years, City have had 21 pens. United have also had 21.
    Fergie izgleda ne prati statistiku tako cesto...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Ne znam da li je lepo napisano, ali odnosi se na to da je City dobio 21 penal u zadnje dve ipo godine sto se domaceg terena tice... znaci samo na Etihadu.

Comment

• Unitedu je u zadnjih 2,5 godine na gostujućim terenima dosuđeno 12 penala a City-u samo 2 ;)

Comment

• Arsenal sprema ponudu od 4m funti za Diamea!

Arsene Wenger is lining up a January bid after West Ham co-owner David Gold confirmed on Friday that the Senegalese midfielder has a release clause in his contract.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
            Arsenal sprema ponudu od 4m funti za Diamea!
            Taj covek je meni isti Diaby. Ne bih imao nista protiv njegovog dolaska.
            Originally posted by maliajnstajn
            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Realno, Diame kida ove sezone, pravi razbijac, jedan od razloga zbog kojih se Big Samov tim nalazi tako visoko... Ne mogu da kazem, ali pravi potez Wengera ako to odradi, treba vam takav jedan igrac.
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...r-Begovic.html

Ja bih najvise volio da decko ode u Liverpool,ali dobro

Sumnjam da ce otici u Utd i ovo su vjerovatno samo spekulacije,ali odlicno brani ove sezone Asmir
                Last edited by AK47; 08-12-12, 12:19.
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...r-Begovic.html

Ja bih najvise volio da decko ode u Liverpool,ali dobro
                  I ja isto brate...

Ali mislim da je Asmir vec rekao da je srecan u Stouku, i da isto tako Pullis ne namerava da ga proda...
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                    I ja isto brate...

Ali mislim da je Asmir vec rekao da je srecan u Stouku, i da isto tako Pullis ne namerava da ga proda...
                    Ma kad stignu pare sve se mijenja,on jeste srecan,ali budimo realni uvijek se tezi nekom vecem cilju;)

Mislim da bi on mogao stajati 7-8 godina na golu Liverpoola,ima 25 a znamo koliko dugo golmani brane danas

#the return

Comment

Ma kad stignu pare sve se mijenja,on jeste srecan,ali budimo realni uvijek se tezi nekom vecem cilju;)

Mislim da bi on mogao stajati 7-8 godina na golu Liverpoola,ima 25 a znamo koliko dugo golmani brane danas
                      Pa jeste, ali ovih 7-8 miliona sto se pominje sigurno nisu te pare koje ce promeniti, ocekujem da Stouk ako namerava da ga proda, trazi vise, pa nije on prosek, on je top5 u PL garant, a za takve moras dati vise. Mi onda u tom slucaju ispadamo iz trke. Ovih 8m bi mogli dati, ali zaista duboko sumnjam da ce za te pare Pullis da ga pusti.
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Pa jeste, ali ovih 7-8 miliona sto se pominje sigurno nisu te pare koje ce promeniti, ocekujem da Stouk ako namerava da ga proda, trazi vise, pa nije on prosek, on je top5 u PL garant, a za takve moras dati vise. Mi onda u tom slucaju ispadamo iz trke. Ovih 8m bi mogli dati, ali zaista duboko sumnjam da ce za te pare Pullis da ga pusti.
                        Nisu to male pare za golmana legendo,pa meni je trenutno jedan od najboljih na svijetu Samir Handanovic otisao za sicu u Inter.Lloris je placen 8-10 miliona i on je odlican.Fergie je previse platio za De Geu pa cak i da se ovaj pocne da brani kao lud ogromne su to pare za golmana,a moramo uzeti u obzir da je za slicne pare u Bayern otisao Neuer koji je ipak klasa za Spanca.Asmira je Stoke platio 3 miliona,pa se ja i ne bih iznenadio da on ode za nekih 7-8 uopste + Stoke ima dosta dobrog Sorenesena...uostalom velika je zelja Pulisa Henderson,pa eto nek padne neki trade

#the return

Comment

Nisu to male pare za golmana legendo,pa meni je trenutno jedan od najboljih na svijetu Samir Handanovic otisao za sicu u Inter.Lloris je placen 8-10 miliona i on je odlican.Fergie je previse platio za De Geu pa cak i da se ovaj pocne da brani kao lud ogromne su to pare za golmana,a moramo uzeti u obzir da je za slicne pare u Bayern otisao Neuer koji je ipak klasa za Spanca.Asmira je Stoke platio 3 miliona,pa se ja i ne bih iznenadio da on ode za nekih 7-8 uopste + Stoke ima dosta dobrog Sorenesena...uostalom velika je zelja Pulisa Henderson,pa eto nek padne neki trade
                          Dauninga prvo da se otarase, Hendo dao gol, igra dobro, treba sacekati sa njim.

Ma nisu male pare, ali ti zaboravljas jednu bitnu cinjenicu, a to je precenjivanje igraca engleskih klubova, tu se njemu dize cena, pusti ti Llorisa koji dolazi iz Francuske, gde je 10m za igraca rekord kada klub dobije toliku kintu. Handanovic je posebna prica, ni sam ne znam kako su ga nero-azzurri "ukrali", mozda je bio u poslednjoj godini ugovora ??
                          De Gea sa druge strane je preplacen, ali on je 90. godiste, a branio je sjajno u Atletiku, jako mlad je bio( i dalje je), pa je i bilo ocekivati da ga neko preplati, jer uzimas golmana koji moze braniti sledecih 15 godina, a vec je sjajan golman, sa potencijalom da bude jedan od najboljih, samo malo masu da nabaci, mrsav je bre.
                          Neuer je meni losiji sada u Bayernu nego kada je branio za Schalke, to je neki moj utisak, zato je izgubio startno mesto u Nemackoj, mada je to mesto lako izgubiti, kada Nemci imaju bar 5 strasnih golmana.

Veruj mi, za vece pare ce da ode, ili kao sto si predlozio, samo "kanta" + 8m za Asmira...
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Kako je Neuer izgubio mjesto u repki,s tim uopste nisam upoznat.Kad god sam gledao on je branio,osim u ovim slabijim utakmicama kada Low malo pusti i druge,ali Neuer je NO 1 nije izgubio mjesto

Meni je recimo ipak bolji u Bayernu,mnogo me nervirao u Schalkeu jer je stalno pravio kikseve,u Bayernu ipak daleko manje,a gledam Bayern stalno tako da znam.Mnogo je jak fizicki i siguran,uopste nije vezan za liniju;)

Ja sam ubijedjen da ce "plafon" biti nekih 10 miliona za Asmira,nece dalje ici,ali eto vidjet cemo

#the return

Comment

• Pitaj Marica, on je strucnjak. Sto sam ja bio ubedjen da je Lev jedno vreme rotirao golmane ??

Mozda ne ove, ali prosle sezone kad je dosao, kiksao, ne u tolikoj meri, ali mislim da smo jedno vreme komentarisali njegovu losu formu, ocigledno da je ove sezone druga prica.

Za Asmira, ja sam ubedjen da nece ici nigde u januaru, e sad videcemo, ako bude isao, pfff, tipujem eto 15m... Moze opklada ??
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Pitaj Marica, on je strucnjak. Sto sam ja bio ubedjen da je Lev jedno vreme rotirao golmane ??

Mozda ne ove, ali prosle sezone kad je dosao, kiksao, ne u tolikoj meri, ali mislim da smo jedno vreme komentarisali njegovu losu formu, ocigledno da je ove sezone druga prica.

Za Asmira, ja sam ubedjen da nece ici nigde u januaru, e sad videcemo, ako bude isao, pfff, tipujem eto 15m... Moze opklada ??
                                Imao sam prilike dosta puta da gledam Njemacku i on je definitivno broj 1,ulete nekad i ovi u slabijim utakmicama,ali zna Low ko je glavni na golu...

U pravu si kiksao jeste(protiv Borussije M dodao Reusu cistu loptu i ovaj mu dao go sa 40-ak metara i jos mozda 1-2 kiksa),ali ne znam sjecas li se tih onog cirkusa u Schalkeu kada je izlijetao kad je stigao i pravio bas glupe kikseve,e to vise nije slucaj,a pogotovo se to moze reci za ovu sezonu.Jesmo komentarisali i to je stvarno bilo tako tada,ali sada je masina i to treba reci,samo vidi koliko je primio golova u Bundesu i stvar je jasna(znam da ce vecina reci dosli Martinez i Dante pa je odbrana jaca,ali vjerujte da Neuer brani odlicno ove sezone)

Moze naravno,ti skontaj uslove,a ja ti kazem da ide oko 10 najvise,eto ti kazes 15

#the return

Comment

Working...
                                X