Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ја и уа Лукаша Леиву мислим да би боље прошао да је остао на природној позицији. Он је дечко проглашен за најбољег младог играча на Светском Првенству за младе када је са Бразилом освојио исти. Мсм да су Андерсон и он тада играли заједно, с тим да је Лукаш годину дана старији.
    Од Андерсона сам очекивао да буде меч винер играч, а да се не понављам како је завршио.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
      Ја и уа Лукаша Леиву мислим да би боље прошао да је остао на природној позицији. Он је дечко проглашен за најбољег младог играча на Светском Првенству за младе када је са Бразилом освојио исти. Мсм да су Андерсон и он тада играли заједно, с тим да је Лукаш годину дана старији.
      Од Андерсона сам очекивао да буде меч винер играч, а да се не понављам како је завршио.
      U potpunosti se slazem sa tobom. Anderson i Leiva su bili mocni mladi igraci, a na kraju ih gledamo kao zadnje vezne, tj. glavne radilice na terenu. Nemaju prostora da pokazu svoju viziju, jer im to nije ni dopusteno. Leiva je dosao u Liverpul posle odlaska Sissoka, verovatno njega da zameni, a odlaskom Mascherana ostaje bukvalno jedini pravi igrac na toj poziciji. Nikada nije mogao da pokaze ono sto je pokazivao dok nije dosao u Liverpul, sem naravno prvih par utakmica...

Slicna je prica sa Andersonom koga je Fergie upropastio. Secam se, Quaresma, Lucho Gonzales i Anderson u Portu, milina za gledati svaki njihov mec. Fergi je poceo od njega da pravi tip igraca kao Carrick ili Fletcher, tj. da pravi zamenu za Scholes-a. Imao je dosta problema i sa povredama, ali mogao je mnogo vise. Sada je backup igrac u Junajtedu, a Fergie ne namerava od njega vise da napravi igraca za prvih 11.

Drago mi je da se povela ovakva diskusija, posto sam jedan od onih koji misle da je Fergie vise upropastio nego napravio igraca, a niko u drustvu ne deli moje misljenje.
      If you do not believe you can do it then you have no chance at all.

Comment

• Originally posted by Gologuzan View Post
        Drago mi je da se povela ovakva diskusija, posto sam jedan od onih koji misle da je Fergie vise upropastio nego napravio igraca, a niko u drustvu ne deli moje misljenje.
        A sve mu jbm,jos malo cemo doci do zakljucka da je Ferguson promaja...

Comment

• Sto se tice izvodjenje talenata na pravi put, kao i ostvarivanja potencijala takvih igraca (tzv. brusenje dijamanta), jako los, tj. vise je upropastio nego napravio. Sto se tice vodjenja tima jedan od najboljih svih vremena, ako ne i najbolji (posle Wengera).

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
            A sve mu jbm,jos malo cemo doci do zakljucka da je Ferguson promaja...
            Е, сад...човек је невероватни ауторитет! Сам је заслужан за то јер га је сам и изградио. Вероватно но1, не вероватно него сигурно, мада мене искрено мало нервира са својом препотентношћу чију је цену платио прошле године испадањем из ЛШ.
            Но то су само пролазне неке ствари, реално да човек који траје силне толике године, тј. који је на врху све те године заслужује сваку похвалу, а стварно није лако бити први 1996. и данас 2012. јер се фудбал доста мења из године у годину, еволуира, колики је само напор своје идеје подредити напредовању саме игре, тачније, можда је прецизније рећи да је и сам Ферги учествовао у томе да игра напредује иако се од самог старта држи те 4-4-2 формације. Зкаључак је да је човек непревазићен у том погледу, и капа доле јер је успео да изгура неколико сјајних имена из омадинског погона Јунајтеда који су уједно данас и легенде тог клуба.
            Али што се тиче Андерсона и Смита које смо узели само као примере, погрешио је, а сад ко ради тај и греши, тако да је све некако опроштено са те стране, док са друге стране, стране љубитеља фудбала и не толико.
            И ево данас читам да планира да доведе и Снајдера, где ће њега са оним карактеристикама да убаци питај само Бога, плус има и Кагаву
            Last edited by Brajkula; 04-12-12, 14:38.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
              Е, сад...човек је невероватни ауторитет! Сам је заслужан за то јер га је сам и изградио. Вероватно но1, не вероватно него сигурно, мада мене искрено мало нервира са својом препотентношћу чију је цену платио прошле године испадањем из ЛШ.
              Но то су само пролазне неке ствари, реално да човек који траје силне толике године, тј. који је на врху све те године заслужује сваку похвалу, а стварно није лако бити први 1996. и данас 2012. јер се фудбал доста мења из године у годину, еволуира, колики је само напор своје идеје подредити напредовању саме игре, тачније, можда је прецизније рећи да је и сам Ферги учествовао у томе да игра напредује иако се од самог старта држи те 4-4-2 формације. Зкаључак је да је човек непревазићен у том погледу, и капа доле јер је успео да изгура неколико сјајних имена из омадинског погона Јунајтеда који су уједно данас и легенде тог клуба.
              Али што се тиче Андерсона и Смита које смо узели само као примере, погрешио је, а сад ко ради тај и греши, тако да је све некако опроштено са те стране, док са друге стране, стране љубитеља фудбала и не толико.
              И ево данас читам да планира да доведе и Снајдера, где ће њега са оним карактеристикама да убаци питај само Бога, плус има и Кагаву
              Kagava propada ako ne ode. Snajder dolazi da menja Skolsa, kao i 18 igraca pre njega, naravno neuspesno...

Comment

• Upropastio Andersona i Smita napr. a izmislio jednog Ronalda koji je najbolji igrac danasnjice ;) Dodaj tamo jos 2-3...4 "upropastena" pa neka bude egal

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Freshko brate, koliki post napisa sunce ti...ti mislis da ce to neko da procita?
                  Ajde ajde, bolje procitaj nesto pametno, nego sto samo "blejis" ovde...

Brajkula, ali poenta moja jeste da Lucas nije upropascen u tolikoj meri, momak je izrastao u odlicnog igraca, kvaliteta koje Liverpoolu nedostaju kada je on van terena, to kakav bi on bio pitanje je, sve je moguce, mozda bi i propao, mozda i ne bi, ali ne moze se nagadjati, isto kao i za Andersona. Ovaj jos napreduje i ako se bude cuvao povreda, moze biti fenomenalan na ovoj poziciji, ako ga Fergi bude gurao malo vise, jer ovo sto ja gledam od njega ove sezone je za mene malo iznenadjenje, i odmah se setim kako je Dembele postao ovako mocan.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Slazem se za Alena da je obican passer, ali koliko puta je ove sezone navukao po 2 igraca na sebe koji su vrsili presing ne bi li izgubio loptu a on se na kraju izvuce iz te situacije i samim tim otvori saigracu prostor da krene napred sa loptom. Meni se Allen kao igrac svidja, ali nema takvu ulogu u ekipi kao sto npr Anderson ima u Mancesteru i nikada nece imati.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                      Slazem se za Alena da je obican passer, ali koliko puta je ove sezone navukao po 2 igraca na sebe koji su vrsili presing ne bi li izgubio loptu a on se na kraju izvuce iz te situacije i samim tim otvori saigracu prostor da krene napred sa loptom. Meni se Allen kao igrac svidja, ali nema takvu ulogu u ekipi kao sto npr Anderson ima u Mancesteru i nikada nece imati.
                      Allen je ok igrac, mrzi me da kazem prosek igrac, ali nazalost tako je. On nema tu ofanzivnu svest, ne ide napred koliko to treba iako je tehnicki nadaren igrac, i to je nazalost velika mana. Za razliku od njega, Lukas to radi i cesto pokusava da uputi sut, Allen se samo dobacuje naokolo i gleda da tim odrzava posed, uvek najsigurnija resenja, bez trunke vizije i rizika. Allen je isto tako dobar defanzivno, ume da oduzme loptu, on je onaj tip igraca koji grize, pod takvim sistemom je ucio kod Brendana, da vrsi jak presing na loptu uvek, ali je on sam ovako 1 vs 1 slab igrac u defanzivi, slab fizicki da izdrzi duele i kako je usao u losu formu, to je sve osetnije. Pogledas da je LFC za njega dao 15m, a Spursi za Dembelea isti novac, a u kvalitetu se nazalost ne smeju ni porediti.

Jack ‏@footinho
                      Apparently Isco has a €21m release clause.
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Pa dali su taj novac jer je Rodgers insistirao na njegovom dovodjenju. Mene cudi da niko drugi nije ozbiljnije razmatrao da Musu dovede, eto jedini se spominjao jos u vezi za Junajtedom ali i to nedovoljno.

Kada sam razmislim koliko igraca je tako otislo za smesne pare u neke klubove. Mislim da su u poslednje vreme najbolji primeri za to Ozil i Reus.

Comment

• Henry agrees to rejoin Arsenal for a third spell!

Comment

• http://www.mozzartsport.com/vesti/pr...u-tramvajdzija

„Nemam lično frizera, ponekad operem kosu i sam namestim frizuru“
                            Last edited by bracala; 05-12-12, 17:10.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Kakva ljudina!

Fergie, znas sta ti je ciniti!

Comment

• Tottenham manager Andre Villas-Boas has confirmed he travelled to France to watch Porto in action on Tuesday to fuel ongoing speculation linking Spurs with midfielder Joao Moutinho. SkySports...
                                Mislim da imaju kinte i da ce ga dovesti u januaru, sada zavisi, koliko je Joao zeljan da napusti Porto zbog LS...
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X