Originally posted by apacrow
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa nije Rodgers kriv sto njegovi ne znaju gol dati. A i btw, dobio je kriminalan budzet.
tacno koliko ima taktickih propusta, i da forsira
igru koja ne odgovora tom tipu igraca kojima
Liverpool raspolaze.
Pogledaj samo potpunu slobodu koju ima Glen Johnson,
covek vec dve tekme za redom izigrava centarfora.
Mislim, moze to... ali u Millwallu.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Pola milijarde su ljudi potrosili u poslednjih 5-6 godina, a ne mogu ni u Evropu vise da udju. Od nekad velikog kluba samo je pesma ostala. Cirkus su napravili od kluba."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Nista Apa, onda je jedini zakljucak da su asistenti Mou-a amateri.
Dobro su igrali protiv City-a, da su pobedili mozda bi i drugacije bilo. Ti kada pogledas, oni su u svim mecevima imali svoje sanse, sada je druga stvar sto oni ne znaju dati gol. Iako Rodgers koristi pogresnu taktiku, oni ne igraju lose, vec je problem u gubitnickom mentalitetu njihovih igraca. Bato, moze Suarez biti i Messi licno, al' ko ce jos da trpi njegove promasaje, apsurd vec. Stevie G samo zbog autoriteta igra, mogu se ljutiti navijaci LFC-a koliko hoce, ali im kapiten nije za prvi tim. Plus, uprava je zaebala Rodgers-a, nisu mu dali uopste neke pare, plus mu nisu doveli napadaca, a pustili Carroll-a, komedija.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment