Ne znam samo kako Liverpulcima nije jasno da Staridz ne ide nigde,kakvih smesnih 10 miliona to je plus i uvreda. Pitanje je i dal je poslata ponuda zvanicno,al ja samo kazem vama sto mislite da ima tu nesto oko dolaska.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uprava City-ja dala na raspolaganje Mancini-ju 60 miliona funti za transfere, ima vremena do petka kada se zavrsava "transfer window", u igri su De Rossi i Joveti' ali najvjerovatnije da ce jos neko pasti na pamet Mancini-ju,,,
takodje, navodno QPR pusta Bartona besplatno, kazu ne treba im onakav igrac, ali bice na neki nacin steta ako ode u neku drugu ligu , jeste mozda ono nesportski sto je radio ali radio je to sa stilom...bilo je zanimljivo...sigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
Drugo je ovo brate,ovo je velikan,ogromno srce je De Rossi
Nudili mu 9 miliona po sezoni on odbio,rekao kada pozeli da ode iz Roma-e da ce to sam reci,a da trenutno nema nista od toga,nema sanse on da ode ;)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostNe znam samo kako Liverpulcima nije jasno da Staridz ne ide nigde,kakvih smesnih 10 miliona to je plus i uvreda. Pitanje je i dal je poslata ponuda zvanicno,al ja samo kazem vama sto mislite da ima tu nesto oko dolaska.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMolim Boga da Nastasic vidi terena kod propalog Mancinija,ali nesto ne verujem.
Definitivno jedan od najtalentovanijih stopera sveta ce da nam propadne u najbednijem klubu na svetu.
Pu!
Катализма брате, тешко да ће ове сезоне, ако пређе, везати 180 минута на терену, а у Фиорентини би играо сваку
Не делује ми Сити као добар избор за развој младог играча...
Comment
-
Nije tu City ništa kriv, oni, kao i svaki klub, ponude pare , a igrač (ili agent) prihvate ponudu i to je to, svi sada jure za što većim novcem, a što bi karijera mogla propasti nije njima bitno, posebno tim agentima....sigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
Wow, jedan od nasih najtalentovanijih stopera da zavrsi u Sitiju. Mada ako pogledate nije to toliko lose za njega, City bas i kuburi u tom delu terena, Lescott po meni je ok, nista posebno, kao i Kolo, ima sanse za Matiju da proigra u tandemu sa Vinsentom.
Btw:
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by BG7 View PostNije tu City ništa kriv, oni, kao i svaki klub, ponude pare , a igrač (ili agent) prihvate ponudu i to je to, svi sada jure za što većim novcem, a što bi karijera mogla propasti nije njima bitno, posebno tim agentima....
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostWow, jedan od nasih najtalentovanijih stopera da zavrsi u Sitiju. Mada ako pogledate nije to toliko lose za njega, City bas i kuburi u tom delu terena, Lescott po meni je ok, nista posebno, kao i Kolo, ima sanse za Matiju da proigra u tandemu sa Vinsentom.
Matija ima predispozicija da bude najbolji stoper sveta (mrtav sam ozbiljan). Sad igra sa sigurnoscu koju ima stoper od min 30g. Kako je prosle sezone stavio Ibrahimovica u dzep Boze sacuvaj a pogle' godiste
Osvezavajuci, pa ovo je Balota pusio nargilu odmah posle Eura i ove pohotne ga masirale. Okasnio si, deca sirom sveta vec to rade po ugledu na mistera
Comment
Comment