Da hoce vise taj Wigan ispasti. Ajde bre, svake godine se izvlace ni sami ne znaju kako. Smorili su opasno. Ako Newcastle ispadne, momentalno streljati Pardew-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Presao 7 strana nmg naci svoj post o predvidjanju pre sezone , znam da sam govorio da ce Norvic imati male sanse da opstane jer sam mislio da Hughton nema sile da izvuce , povukao sam to na sredini sezone i evo na kraju bi mogli ispasti. Drugi tim je bio cini mi se Reding ,a treci se nmg setiti , msm da QPR nije. Ni SOTON nije siguranSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostAli je tuzno sto njemu dolazak u City treba da bi dobio poziv u onu smijesnu reprezentaciju .. S onim sto pruza u Shakhtaru trebao bi biti standardan u repki , ali smijesna je to repka vec par godina .. zbog igraca koji dobijaju i ne dobijaju pozive ..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma za Williana sam vec rekao onda kad smo diskutovali , to me posebno nervira , jer mi je Willian strasno drag igrac , i Fernandinho je ok , ali ne moze se to porediti , sto se tice toga koliko mi je ko drag ..
Steta , steta , ali mogu se promijeniti stvari do SP-a , nadajmo se da hoce , pa da ih bar tamo gledamo ;)
Comment
-
Svasta se moze desiti do SP, ima vremena da "proguraju" svoje mesto u reprezentaciji, iako zasluzuju to mesto vise nego neki likovi. Fernandinho pogotovo, jer na njegovoj poziciji verovatno nema krstenog igraca sem Gustava, a taj tandem bi bio bas ubitacan. Ne treba zaboraviti Luiza, koji pored Dantea i Tiaga ne bi ni bio u prvoj, tako da je jos jace da on igra u vezi, paklena trojka u vezi, jos ludja defanziva. Napred nek igraju Moura i Neymar, a u napadu koliko cujem preporodjeni Pato, eto ti reprezentacije koja moze da uradi mnogo.
A opet sumnjam da ovako nesto moze da bude, jbem li ga sto...
Da ne bude bas off...
BBC Sport @BBCSport 11m
Steve Kean could join Jose Mourinho at Chelsea, English clubs want Victor Wanyama
A ovo prvo vezano za Moua, moracu da se prekrstim...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pa ja bih samo zamenio Kerika za Lamparda i mozda De Heu za nekoga.. Ali u principu to je to...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostDa li ti razumijes fudbal? Ne mogu cijele sezone da igraju 11 igraca. Fergi je jedan od boljih trenera jer svaku utakmicu da sansu nekom igracu, drzi svakog igraca srecnim. Sta da kaze npr. Andersonu, koji je vjerovatno odradio svaki trening. Ne mozes da igras jer je teska utakmica. Boli mene uvo sto si me ti ispostovao i dosao na svaki trening jer mi je vaznije da dobijem Chelseaja i da otvorim Tottenhamu put ka CL. Sta?Last edited by miki7878; 07-05-13, 17:21.sigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostPripazi ti da ti taj sa slike sledece sezone ne bude u dresu mancestera ;)
Ne volim da se ponavljam, ali kad malo teze kapiras...
Inace, Southampton zainteresovan za Wanyamu. Sveci su sve simpaticniji!"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostSveci i mi batice, i mi ga jurimo. A Sveci imaju dosta para, ako neko ne zna, njihov vlasnik neka kompanija iz Svajcarske, 3 milijarde teski..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment