E pa da cestitam nasim velikim rivalima i uvek ljutim protivnica, svim fanovima Manchester Uniteda na ovom forumu, zasluzenu jubilarnu, 20-tu titulu... Potpuno zasluzeno...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kaže Robin.. nije važno ko je dao golove......ali dugo sam čekao na titulu
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Cestitke Mandusicu i ostalim navijacima Manchestera na tituli,nekim manje nekim viseTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Šteta što i Runi ne dade na onu lepu Persijevu uzvraćenu asistenciju, a šteta što i kapiten nije igrao, bar 5 minuta....
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Gareth Bale on Twitter: "Congrats to Man United on winning the title!"
Slobodno ti prijatelju mozes da dodjes na leto pa da dogodine slavis sa nama!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Comment