Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Merlin View PostPa i aludiralo se na to da je to najmanje što je mogao da učini. Većina navijača Liverpoola je složna da je napravio veliku glupost i da mora snositi posljedice za to. Nema razloga sada da se pripisuje nekome da ga brani (iako je sasvim druga poenta posta) ili da se osporavaju njegovi fudbalski kvaliteti radi ovoga.
Kazna će biti, al` manje od 10 utakmica.
Samo sam izneo moje mislenje koliko ocekujem da bide van terena.
Comment
-
Originally posted by DeMoN17 View PostPa nit sam ga napao nit ga branim, nit sam mu osporio fudbalski kvalitete.
Samo sam izneo moje mislenje koliko ocekujem da bide van terena.
Ovaj dio sa osporavanjem njegovih kvaliteta se više odnosio na pojedince koji su na kraju uspjeli od najboljeg strijelca lige napraviti samo prosječnog igrača. Nadam se da će sa novim golovima da im začepi usta, kao i uvijek.Last edited by Merlin; 22-04-13, 19:40.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
indykaila News @indykaila 53m
The FA has charged Liverpool forward Luis Suarez with violent conduct. #LFCindykaila News @indykaila 49m
Liverpool Football Club will not appeal @FA decision regarding Suarez. #LFCsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Auuuuuuu koji pas a i koji volej!!!! Auuuuuuuuuuuuuuu Runi Doktor bre!!!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment