Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jesam li vec rekao da bih volio da Wolkot napusti Arsenal?
    " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Neverovatno koliko su ih podcenili. Na leto traziti zamenu za Sktrela a mozda i za Aggera, a pre svega treba potraziti World Class psihologa.

Comment

• Geronimoooo
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Gervinho i dovidjenja.
          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Idem da prebijem nekog koji mi prvi naidje na ulici...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Gdje je soe, i on kaze nevalja Gervinho, eto ti vidis da igra fudbal
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ajde ne kukajte, potrebna je stabilnost i u pobedi i u porazu. To sto smo izgubili danas, ne znaci da ne idemo u pravom smeru vec znaci da smo odigrali losu utakmicu. Jbg, idemo dalje i naredne 3 da se dobiju do Celsija. Na kraju krajeva, odavde su se Junajted i Arsenal izvukli uz pomoc sudija a Siti dobio po picki kao i mi, osecam da ce i Celsi. Sto ne znaci da nismo trebali ovo da dobijemo ali jbg, desi se. Bitno je da se ne tone i dalje radi ono sto je zamisljeno.

U odbrani samo Enrike igrao kako valja, ovo ostalo kriminal. Glendzo i Ager ipak znaju znanje i mogu da se trgnu ali Skrtel mora da leti. Karager da se namoli na jos godinu dana da ostane.

Lukas u kakvoj god da je formi, za Alena je tata.

Adam Lalana meni najjace englesko krilo, koliko samo raznovrsniji igrac od Volkota, Lenona, Dauninga i ekipe. Dzej Rodrigez isto moze u reprezentaciju. Sveci takodje imaju jedan od najperspektivnijih bekovskih parova na svetu. Igracki kadar im je zaista dobar, ne znam kako nisu bolje plasirani. Samo da ostanu, mogu mnogo dogodine. Treba im jedan bolji vezni pored Snajderlina i jedan pravi stoper.
                sigpic

Comment

• Mnogo perspektivna ekipa sa dosta mladih igraca, moze se to fino oblikovati a Mauricio je na dobrom putu. Dosta mladih igraca u ekipi, a svi uzivaju i svi se nude za loptu, nebitna situacija. Do kraja imaju bas jeben raspored, valjda ce ih sreca posluziti pa da ostanu u ligi. Naginju mi na ekipu tipa Swansea kroz godinu-dvije. Jos da je Villa ostala na 2:2 pa da pobjegnu malo...

Bas kad pomislis da ce nakon 5:0, 0:4 i preokretom na 3:2 Liverpool ovo odraditi ozbiljno, oni zaseru i budu nadigrani ruzno. Kako stvari stoje, toj ekipi je plafon da veze 3 pobjede u ligi. A bas mi smijesno bilo omalovazavanje AVB-a i njegovog niza sa Spursima. Rodgers zna da to nije lako.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ma kakvi Nash, dodje mi da placem kako je Skrtel ispadao u odbrani, kod prvog gola, Schneiderlin ga oduvao jbt, a treci necu da komentarisem, jesi video ti bre ono ??? Covek ga ISPRATIO pogledom, znaci gleda ga sve vreme, i na kraju ga pusta da sutira nakon odbrane Jonesa, sraman igrac. Glendza ceo mec kriminal, sad nesto na kraju kao igrao, inace se sastavio nije, a Agger, ne znam, nedorecen u svakom smislu.

A Allen je posebna prica, toliko je bio los, da bi one zadatke i ja bolje obavio, pas krsten ne moze da odradi, a onako mrsav treba da kvari igru protivnika i da igra odbranu, Lukas i kada je kanal, on je bogotac za pomenutog Velsanina. Staridz ocajan danas, druga tekma u nizu bas slabo. Suarez i Coutinho onako.

Isto tako bih nahvalio Shaw-a, taj momak je najjaci potencijal u ligi, a kako sada igra, on ce vrlo brzo ici u veci klub. Adam Lallana, fenomenalan, od pocetka lige taj igrac mi se itekako svidja kako igra. Lambert fantastican.

Zasluzeno Sveci pobedili, i vise nego zasluzeno, sve cestitke...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Ma kakvi Nash, dodje mi da placem kako je Skrtel ispadao u odbrani, kod prvog gola, Schneiderlin ga oduvao jbt, a treci necu da komentarisem, jesi video ti bre ono ??? Covek ga ISPRATIO pogledom, znaci gleda ga sve vreme, i na kraju ga pusta da sutira nakon odbrane Jonesa, sraman igrac. Glendza ceo mec kriminal, sad nesto na kraju kao igrao, inace se sastavio nije, a Agger, ne znam, nedorecen u svakom smislu.

A Allen je posebna prica, toliko je bio los, da bi one zadatke i ja bolje obavio, pas krsten ne moze da odradi, a onako mrsav treba da kvari igru protivnika i da igra odbranu, Lukas i kada je kanal, on je bogotac za pomenutog Velsanina. Staridz ocajan danas, druga tekma u nizu bas slabo. Suarez i Coutinho onako.

Isto tako bih nahvalio Shaw-a, taj momak je najjaci potencijal u ligi, a kako sada igra, on ce vrlo brzo ici u veci klub. Adam Lallana, fenomenalan, od pocetka lige taj igrac mi se itekako svidja kako igra. Lambert fantastican.

Zasluzeno Sveci pobedili, i vise nego zasluzeno, sve cestitke...
                      Skrtel bi mogao lako da leti, ne voli ga Brendan uopste. Glendzo nam je do skora bio najkonstantniji igrac, ne brinem mnogo za njega. Ager, ne znam sto se njega tice sta i kako, sve mi se cini da se zbog silnih povreda nekako boji da ostrije startuje i ulazi vise u duele. Hoze tata, stvarno odlicno igra otkad je na kratko grejao klupu i bio povredjen u prvom delu sezone.

Opusti se, postavljamo sistem, idemo u pravom smeru. Bice to dogodine bolje.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Skrtel bi mogao lako da leti, ne voli ga Brendan uopste. Glendzo nam je do skora bio najkonstantniji igrac, ne brinem mnogo za njega. Ager, ne znam sto se njega tice sta i kako, sve mi se cini da se zbog silnih povreda nekako boji da ostrije startuje i ulazi vise u duele. Hoze tata, stvarno odlicno igra otkad je na kratko grejao klupu i bio povredjen u prvom delu sezone.

Opusti se, postavljamo sistem, idemo u pravom smeru. Bice to dogodine bolje.
                        Ma sve to stoji, ali danas odbrana kriminal, tj Skrtel bio kriminal, unistio nas je, nije mi svejedno, iako od ove sezone nema nista... Da je BR pametan da stavi Wisdoma na tu poziciju sledeci put. A Slovaka oterati u 3 p***e materine...
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Ma sve to stoji, ali danas odbrana kriminal, tj Skrtel bio kriminal, unistio nas je, nije mi svejedno, iako od ove sezone nema nista... Da je BR pametan da stavi Wisdoma na tu poziciju sledeci put. A Slovaka oterati u 3 p***e materine...
                          Trebalo bi Karager da se vrati za 2 nedelje, kao i Reina.

Svidelo mi se kako je Lukas odigrao kad je usao, dobar potez Brendana sto ga je ostavio na klupi, da se zapita malo. Samo je trebao Hendersona da stavi a ne Alena.

Odbrana je izgubila utakmicu, ocajno su resavali presing. Naravno i Alen u prvom. Stivi je bio ok, Stjuart dosta dobar ali nije imao pravu podrsku, Suarez i Kutinjo polovicno a Staridz kriminal. Mada sve je polazilo od odbrane i njihove lezernosti i zajebavanja, pa u pojedinim momentima i nedovoljnog zalaganja.

Bice Brendanu zajebano to da resava na leto. Skrtel i Koates kriminal, Ager varira u poslednje vreme, Karager ide u penziju...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Bice Brendanu zajebano to da resava na leto. Skrtel i Koates kriminal, Ager varira u poslednje vreme, Karager ide u penziju...
                            Stopera bez... Bar dva komada na leto, jedan je mozda i nedovoljan a nijedan znaci neuspesno leto pa makar i Mesija doveli tada...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Stopera bez... Bar dva komada na leto, jedan je mozda i nedovoljan a nijedan znaci neuspesno leto pa makar i Mesija doveli tada...
                              Pazi, Keli i Vizdom su ustvari stoperi. Skrtel i Koates nek odu, sa Agerom raditi da se vrati u staru formu i dovesti bar jednog krstenog + bi mogli da uzmu Diakitea iz Lacia za dzabe jer mu istice ugovor. To je ono sto bih ja radio. Naravno, jos jedan desni i levi bek, evo moze bas ovaj dvojac iz Sautemptona.
                              sigpic

Comment

• Molio sam Boga da sudija svira kraj prvog.. Kad sam nisam umro... Smorio sam se. Ne igramo nista posebno. Kao da su se dogovorili evo vam 1:0 i to je to, vama 3 boda samo nemoj da nas nakantate...

Mi mozemo lagano danas bez bekova da igramo. Strasno koliko su nezainteresovani za igru.. Smoling je u fazonu nemoj meni loptu da bacate...
                                Last edited by l1m4r; 16-03-13, 19:21.
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X