Moraju da zavrse,igrao sam 1
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Koliko je los ovaj City.. Hart pogledom ispratio gol Osmana. Odlican sut. I Mirallasov gol je po meni bio regularan.
I koliko su meni losi Milner i Javi Garcia.. Milner je ok bio jedino u Aston Villi. Jos kad vidim da ponekad u reprezentaciji Milner igra pre Walcotta,Lennona ili A.Younga..Last edited by Tobdzija; 16-03-13, 14:46.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
-
Originally posted by S-Nash View PostAko kazes Venger, hocu.
Fergi je broj jedan, koliko god ga ne volim.
Yep, Fergie, samo lud covek se oko toga ne bi slozio."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostMa jok Wenger, mada je za mene treci, ali sam prilicno siguran da se dobar deo foruma ne bi slozio.
Yep, Fergie, samo lud covek se oko toga ne bi slozio.
1. Ferguson
2. Mojes
3. Klark
4. Laudrup
5. AVBsigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKad je ova sezona u pitanju, ide ovako sto se mene tice:
1. Ferguson
2. Mojes
3. Klark
4. Laudrup
5. AVB"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ih Vilserice pretera ga sada ... Sad ce ajnstajn da te banujeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostIh Vilserice pretera ga sada ... Sad ce ajnstajn da te banuje"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Postahahahah nemoj ih molim te! Pa to je KE7 kazao..
Ma Siti igra samo kod kuce.. U gostima su oni nula ekipa. I to je krivica Mancinija. Everton ih pokidao. Lagano ce oni ovo zavrsiti..
Originally posted by KingEric7 View PostEvans 25 godina, kakav crni mlad centralni bek
Samo mi reci sta je igrac koji ima 25 godina, mlad ili star i obrazlozi to ? Nemoj mi to "nije ni mlad ni star", nema sredine.
Da bi mlad igrac opravdao ocekivanja on mora postati veci igrac nego sto je bio talenat, nije vazno kad. Nastasic i Evans su samo primeri u ovoj prici. Jedan je sad bolji, ali ovaj drugi moze postati bolji za 3-4 godine. Nema veze sto ce imati 29 godina, on ce biti bolji i korisniji igrac. Ima dovoljno godina ispred sebe, ima sta da nauci i od koga da nauci. Znaci u narednih 6-7 godina ima velike sanse da postane dobar igrac, samo je pitanje da li ce...sigpic
Comment
Comment