Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ Joe Cole 10 Morao si da staviš nešto?Joj, zato nekad ne volim forume.
    Nema veze, pamti pa vrati.

Comment

• Ne znam,ti si najavljivao prosle sedmice neka izbijanja zubi,pobjede itd.

Kad se igra drugi set

Koliko smo fulali u nekim pojacanjima,sada smo to naplatili gdje smo dobili dva majstora za 20 miliona,pogotovo me Coutinho impresionirao cini se da moze sve sto pozeli
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Pa jel igrao Suarez?Nije.A ako je tebi vrhunac sezone što ste nama ugurali šest komada, nama kojima je danas i Rudar iz Kaknja mogao dati toliko, onda ok.
        U pravu si iz razloga što sam se kurčio bespotrebno, jer sam mislio da ne mogu lošije odigrati nego neke prošle tekme.Uspešno su me demantovali.S moje strane, no hard feelings.
        Volim da dolazim na ovaj forum, jer stvarno ima ljudi koji dobro prate fudbal i razumeju ga.To važi za veliku većinu.Pozdrav svima.

Edit:

Izvinjenje svim navijačima Rudara (K)
        Last edited by spira; 28-04-13, 00:26.

Comment

• Spira, kad smo mi prebrodili bolnih 8-2 i sa vama sa 0-4 na 4-4, prebolecete i vi Liverpool.
          Originally posted by maliajnstajn
          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• I mi 1-6, od gradskog rivala.

Ne tuguj, zaboravi se to vrlo brzo.
            sigpic

Comment

• Sala je na nas racun, ali tako je kako je.
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Mertesacker:
                “Robin started so well straight away at United,” said Mertesacker.

“At Arsenal, we asked each other ‘how can he hurt us like that?’

“He scored decisive goals right from the start. As players, we spoke a lot of times about it when we travelled or just when United played and Robin had scored.

“It was hard because we knew that last season he had been rescuing us a lot of times. He would score a lot of goals for Arsenal at the end of the game.

“But now we have the chance to show Robin was not responsible for our whole team. He has gone and we have replaced him well.

“It is not just about one player replacing Robin, we have four of five players who have around 10 goals this season. We needed more players to replace him.
                Originally posted by Vladan
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by spira View Post
                  Nemoj da vređaš,znaš?Ja nikad ružnu reč nisam rekao o Arsenalu.
                  Nisam ja nista rekao ruzno za Njuku, vec samo da ce ovako los Njuka zagorcat zivot Arsenalu dok Liverpoolu nije mogao meda.. rijec jebeni samo iskazuje moju frustraciju..
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by spira View Post
                    Pa jel igrao Suarez?Nije.A ako je tebi vrhunac sezone što ste nama ugurali šest komada, nama kojima je danas i Rudar iz Kaknja mogao dati toliko, onda ok.
                    U pravu si iz razloga što sam se kurčio bespotrebno, jer sam mislio da ne mogu lošije odigrati nego neke prošle tekme.Uspešno su me demantovali.S moje strane, no hard feelings.
                    Volim da dolazim na ovaj forum, jer stvarno ima ljudi koji dobro prate fudbal i razumeju ga.To važi za veliku većinu.Pozdrav svima.

Edit:

Izvinjenje svim navijačima Rudara (K)
                    Ma nemoj da se nerviras dobar si ti...

Samo mi zivota ti reci gdje bas nadje Rudar iz Kaknja,kako su ti oni pali na um
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Da zna kakvih Rudar ima navijaca nebi se zajebavo .
                      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Putnici za Championship jos igraju bez golova

ps. Sta promasi Pogrebnjak

Comment

• Imamo druga iz Kaknja, Njukaslovca. A čuo sam za njihove navijače da su fini ;)

A naš pederko pobrkao lončiće...

Last edited by spira; 28-04-13, 15:29.

Comment

• Jos malo i pocinje bitka

Official: QPR and Reading relegated from the BPL.
                            Last edited by Lord Aleksoni; 28-04-13, 15:37.

Comment

• Specijalna pesma za QPR -

Gde vam je Sise sada? Jel slavi mozda?? Picka vam materina, raspala od kluba. Mrs, ne vratili se nikad!
                              sigpic

Comment

• Oscar dos Santos Emboaba Junior! Ma to!

P.s. Citavu utakmicu ne moze loptu primiti, ali sada zabija na asistenciju velicine Franka Lamparda.

edit: Mirno iz penala za 2:0. Tako to radi majstor kada udje s klupe, namjesti i zabije i prelomi tekmu. Cerupaj labudove.

201 !!!
                                Last edited by bracala; 28-04-13, 15:51.
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...