Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Woji mnogo iskustva fali, zbog toga one gluposti, ali dosad nije primao golove iz glupih situacija, nadam se da i nece

Za par godina ga ocekujem da bude bar Top 5 golman svijeta, ekstreman talent, ekstremaaan !!
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Moze Scesnji mnogo ali pod Vengerom sigurno nece ostvariti svoj maksimum.
      sigpic

Comment

• Nije ni Premier, ni Championship, vec League 2, ali moram da kazem. Ovaj Gillingham je najsmecarskija ekipa na Ostrvu. Bath City je za njih Grof Cano!

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...9-9740144-1054

Comment

• To stoji da je ter Stegen Klopova zelja, ali kontam da ce ga Barsa maznuti na leto.Trebace Menhengladbah da proda neku od zvezda ovog leta kako bi se adekvatno pojacali na vise pozicija.Prvo mi odmah pada ter Stegen jer mu ugovor istice 2015 godine i prava je sansa sledece leto da se na njemu dobro zaradi.Ne verujem da ce dozvoliti da ter Stegen udje u poslednju godinu ugovora, jer ce tada oni biti na gubitku.Trebaju mu oni vec na leto ponuditi novi ugovor, ako odbije neka ide.Imaju oni puno alternativa u Nemackoj.

Doduse tako sam i proslo leto mislio za Humelsa, pa se to nije desilo.

I pticama na grani je jasno da ce Begovic otici u Liverpul.Adler ce uskoro napuniti 28 godina, ima dugu listu povreda tokom njegove karijere, a i trebace mu vreme da se privikne na drugu ligu.Kada se sve bolje sagleda Begovic je sigurnija opcija na duzi rok, a to Liverpulu treba.Nikad se ne zna kada bi Adler mogao ponovo da se povredi, a sa njim ne treba rizikovati.A to sto se pominje Junajted, to se spominje cisto kako bi mu se nabila cena i kako bi ga neki klub pretplatio.Koincidencija?

Comment

• Za sada niko od ozbiljnijih ljudi nije potvrdio interesovanje Liverpula za Begovica. Pominjane zamene su do sada samo Batlend, Ter Stegen i Ocoa.
            sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
              Moze Scesnji mnogo ali pod Vengerom sigurno nece ostvariti svoj maksimum.

WOW, ja ne znam sta da kazem na ovaj komentar, ima znacenje kao i prazan papir na stolu
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                WOW, ja ne znam sta da kazem na ovaj komentar, ima znacenje kao i prazan papir na stolu
                Od legendarnog Simena nijedan golman Arsenala nije odradio konstantno jednu sezonu. Scesnji je strasan potencijal ali se uklapa u sadasnji mentalitet Arsenala. Odbrani 2 zicera i onda uradi nesto sto okrene utakmicu u pogresnom pravcu. Venger iz malo kog igraca izvlaci maksimum zadnjih 5-6 godina, samo iz onih koji su najjaca klasa i sami po sebi rodjeni pobednici. Nijedan od tih mladih igraca iz kojeg trener treba da izvuce ono najvise nije dostigao ono sto se od njega ocekivalo osim Vilsira. Dobro, Kirana su povrede sprecile. Ostalo nista.
                sigpic

Comment

Za sada niko od ozbiljnijih ljudi nije potvrdio interesovanje Liverpula za Begovica. Pominjane zamene su do sada samo Batlend, Ter Stegen i Ocoa.
                  Eto vam Begovic, uzecemo mi ter Stegena
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Eto vam Begovic, uzecemo mi ter Stegena
                    Cenis da ce SAF da prodaje De Heu?
                    sigpic

Comment

Cenis da ce SAF da prodaje De Heu?
                      Ne i nema potrebe, ali je prerano sve ovo doslo za njega, prodaja jedino ako neko ponudi 20+ milki, a nece niko. Treba mu ili pozajmica u nekom klubu dje je pritisak manji ili da ima velicinu pored sebe. Zulio bi bio idealan i nadam se da cemo njega dovesti. Da znamo na cemu smo.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Ne i nema potrebe, ali je prerano sve ovo doslo za njegam, prodaja jedino ako neko ponudi 20+ milki, a nece niko. Treba mu ili pozajmica u nekom klubu dje je pritisak manji ili da ima velicinu pred sebe. Zulio bi bio idealan i nadam se da cemo njega dovesti. Da znamo na cemu smo.
                        Mislim da samo treba da poradi na nekim stvarima, najvise na komunikaciji sa saigracima jer mlad golman ne moze da se razume bas sa svakim. Primio je neke golove koji su cesto posledica nesporazuma sa Evansom, Kerikom ili nekim slicnim. Kad su Rio i Vidic tu onda ima vrlo malo problema, prakticno samo ti centarsutevi i prekidi. Ima odlican refleks, u dosta jakih utakmica je sacuvao Junajtedu bod ili 3 boda. Zasluzuje da se saceka jos malo, to je neko moje misljenje.
                        sigpic

Comment

Mislim da samo treba da poradi na nekim stvarima, najvise na komunikaciji sa saigracima jer mlad golman ne moze da se razume bas sa svakim. Primio je neke golove koji su cesto posledica nesporazuma sa Evansom, Kerikom ili nekim slicnim. Kad su Rio i Vidic tu onda ima vrlo malo problema, prakticno samo ti centarsutevi i prekidi. Ima odlican refleks, u dosta jakih utakmica je sacuvao Junajtedu bod ili 3 boda. Zasluzuje da se saceka jos malo, to je neko moje misljenje.
                          Sto se tice linije radi se o jednom od najboljih linijasa na svijetu, vec sad. Ali nije dovoljno jak u duelima, nisam siguran kako organizuje odbranu, ne umije da boksuje, da procijeni kad treba da izadje, slabo ispucava. Opet to je bolje nego prosle godine ali i dalje nedovoljno dobro. Samim tim se sve cesce pominju Begovic i Zulio. No tvrdoglav je SAF, ne vjerujem da ce tako lako odustati od njega, iskreno ne bih ni ja odustao posto se radi o mladom golmanu koji moze da postane cudoviste. Nema muda, nikad ih nece imati, a ostalo se svakako moze popraviti. Barsa nema golmana i vjerovatno ce probati da ga uzmu na ljeto ali se nadam da ga nece prodavati za male pare, a i ovakav De Hea je osjetno bolji od Viktora.
                          Dobra komunikacija sa odbranom dolazi kad branis u kontinuitetu, a bilo je dosta rotacije do skoro iako je jasno da je bolji golman od Danca.
                          Sve u svemu steta je da Zulio brani u KPRu, kao sto je bila steta sto je VDS branio u Fulamu, to su ljudi za najvece klubove.
                          sigpic

Comment

Nece nikad biti lider aka stub odbrane aka pouzdan golman. To mu se jednostavno vidi po mentalitetu. Pusti to kiksanje na stranu, svaki golman jednostavno nekad u karijeri nesto zasere, svi veliki su to radili. Dovoljno je da ga pogledas kako uplaseno deluje na utakmicama, kako ne ide u duel jel se plasi, kako 1na1 nikad ne ide direktno na igraca sa rizikom, uvek bez kontakta, kako nikad ne ide na centarsut a kad ide - bolje da nije isao... Uplasen je, zbunjen, nazalost boli me reci ovo iako sam navijac Junajteda - jednostavno pickica.

E sad seti se sta je Nojer radio u Salkeu u LS a imao je iste godine kao De Hea (da mu godine vise ne uzimamo kao opravdanje). Ne mislim na kvalitet odbrana vec na sam pristup mecu.

Ja da se pitam najradije bi ga prodao i doveo Begovica ili Zulija. Nemce bih ostavio vama/Barsi/Dortmundu/kome vec.
                            sigpic

Comment

• 529850_10151417673969127_1141010424_n.jpg
                              Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Fascinantan podatak (za nas tj.).
                                sigpic

Comment

Working...
                                X