Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by D-Wade View PostEden moze da ga uci fudbalu, Mata takodje, a o njegovom saigracu Gareth-u da ne pricam. Jos se treznis Brajkulice.."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostDobro batice, ali Mata je vise AM, ona desetka, nego krilo...
Igrao je krilo u Primeri.
Nisam hteo da se bahatim i da stavim Santi-a, bio sam pristojan jbt.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa dobro, meni je Lennon dobar igrac, nema sta, a i nisu on i Santi slicni igraci uopste. Santi je vise plejmejker nego krilo i spomenuo sam ga iz sale.
A, to da li je bolji, meni nije. Meni je Cazorla daleko bolji igrac od Lennon-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostМа где није, и он и Јанг по мом мишљењу не играју ништа, Нани је за њих играчиште али јбг кад је будала, невероватна количина курцобоље је присутна код њега."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЗахвалан је и Волкот нпр. нема то баш везе једно са другим.
Ovaj Shaw je vrlo perspektivan igrac..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment