Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Eden moze da ga uci fudbalu, Mata takodje, a o njegovom saigracu Gareth-u da ne pricam. Jos se treznis Brajkulice..
    a i veoma cesto se povredjuje, da se ne lazemo

Comment

• Мата је више АМЦ негко АМРЛ, али да је бољи бољи је, Бејл је бољи, морам да признам, а и Еден.
      То су имена испред, после њих муња Ленон!
      Last edited by Brajkula; 01-01-13, 18:28.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
        Eden moze da ga uci fudbalu, Mata takodje, a o njegovom saigracu Gareth-u da ne pricam. Jos se treznis Brajkulice..
        Dobro batice, ali Mata je vise AM, ona desetka, nego krilo...
        "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
          Dobro batice, ali Mata je vise AM, ona desetka, nego krilo...
          Znam da jeste, ali gde god da ga stavis, bolji je igrac.

Igrao je krilo u Primeri.

Nisam hteo da se bahatim i da stavim Santi-a, bio sam pristojan jbt.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Мени је Ленон бољи од Сантија, мада и он више игра у ПЛ неког АМЦ него крило.
            Мата је у Валенсији играо и шпица, ако ћемо тако...

Comment

• Pa dobro, meni je Lennon dobar igrac, nema sta, a i nisu on i Santi slicni igraci uopste. Santi je vise plejmejker nego krilo i spomenuo sam ga iz sale.

A, to da li je bolji, meni nije. Meni je Cazorla daleko bolji igrac od Lennon-a.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ленон је муња и за разлику од Волкота, Валенсије и осталих играча тог типа, није ограничен као они...Хазард је другачији тип играча мени нпр.

Comment

• Walcott je ogranicen, ali Valencia, makar meni, nikako nije...

Dakle, ti si portir!

Comment

Walcott je ogranicen, ali Valencia, makar meni, nikako nije...
                    Ма где није, и он и Јанг по мом мишљењу не играју ништа, Нани је за њих играчиште али јбг кад је будала, невероватна количина курцобоље је присутна код њега.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                      Ма где није, и он и Јанг по мом мишљењу не играју ништа, Нани је за њих играчиште али јбг кад је будала, невероватна количина курцобоље је присутна код њега.
                      U pravu si za ovu dvojicu, ali se za Valenciu ne slazem, mnogo zahvalan igrac.

Dakle, ti si portir!

Comment

U pravu si za ovu dvojicu, ali se za Valenciu ne slazem, mnogo zahvalan igrac.
                        Захвалан је и Волкот нпр. нема то баш везе једно са другим.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                          Захвалан је и Волкот нпр. нема то баш везе једно са другим.
                          Brajkulice, nemam snage da se ubedjujem, i Arsenal sad gledam na silu.
                          Ovaj Shaw je vrlo perspektivan igrac...

Dakle, ti si portir!

Comment

• не причај ми о снази, котрљам се по соби

Comment

• Арсенал је циркус колорадо!

Comment

• Nemam snage ni da ih psujem, a trebalo bi.

Dakle, ti si portir!

Comment

Working...
                                X