Kako igra Everton Ne znam da li je neko od favorita uzeo bodova sa Gudisona,ustvari,ne znam da li je iko ove sezone uzeo bodove sa Gudisona!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
-
Veliki Frank! Zna se ko trpa kad svi stoje!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ramires za Frankie-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Zivnuo je Chelsea , 1-1
Super Frank , ocekujem jos bar 2 gola u drugom
Comment
-
Lose poluvrijeme s nase strane. Onaj gol u prvoj minuti je uzdrmao ekipu pa je Everton dominirao prvih 15 minuta, sreca pa je Jelavic pogodio stativu. Sredina poluvremena je greska za greskom s obe strane, zadnjih 15-ak minuta smo pritisnuli i isplatilo se. Falio je ovaj gol prije poluvremena pa da ih Debeli sad prodrma kao protiv Leedsa. Ramires jedino korisno sto je uradio je ubacaj za Franka. Ja bih ga sad odmah izvadio iz igre i stavio Mosesa.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostLose poluvrijeme s nase strane. Onaj gol u prvoj minuti je uzdrmao ekipu pa je Everton dominirao prvih 15 minuta, sreca pa je Jelavic pogodio stativu. Sredina poluvremena je greska za greskom s obe strane, zadnjih 15-ak minuta smo pritisnuli i isplatilo se. Falio je ovaj gol prije poluvremena pa da ih Debeli sad prodrma kao protiv Leedsa. Ramires jedino korisno sto je uradio je ubacaj za Franka. Ja bih ga sad odmah izvadio iz igre i stavio Mosesa.
Volio bih i ja Moses da udje,treba neko takav na terenu.Nece biti lako ali nadam se da ce im debeli spanski konobar reci sta pametno na poluvremenuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Evo sad rekose ljudi da se veceras Demba Ba sastaje sa nasim celnicima povodom transfera. Cisto da se zna.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Cech se povrijedio.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Joj Torres-a kriminalca, ne moze loptu da primi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment