Tragicar Arteta...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sto se tice Fellainija i njegovog odlaska, mislim da je on prvenstveno izrazio da zeli igrati LS. Ako to uspije sa Evertonom ove sezone, ne ide nigdje. U suprotnom ce biti na raspolaganju onome ko posalje ponudu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostLegao bi Junajtedu samo tako ali se Junajted vise nista ne pita...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa nisam video gol da su dali da nije ucestvovao u akciji, jedino penal onaj. Siti jurio ono drvo od Rodvela, mogli su da upare njega i Jaju i da imaju 38 pobeda.
Nema nameru jos da ide a postoje price da ako negde ode da ce to biti Junajted. Tacno ono sto im fali trenutno.
Rodvel je bio na prodaju posle onakve ponude koja se ne odbija, oberucke su se resili igraca za dobre pare, to sto je Mancini glupan je druga stvar. Doveli igrace na pozicijama gde im skripi za taj novac, mene je licno Mirallas odusevio, gledao sam ga pre par godina u Francuskoj kada je igrao, ovakav sigurno nije bio, steal.
Kada je u pitanju odlazak Fellainija, mislim da se to nece desiti, jer ocigledno je da Everton ide ka LS-u ove sezone i ako stvarno odu, nema sumnje da ce ostati, a opet ako i zeli neko da ga uzme, o ceni ispod 30m ne treba ni da razmislja iko ko zeli da ga uzme. Fergi ako ima kintu i ako ga dovede, eto ti konkurenta koji moze da parira Barsi i Realu u LS.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Fresko,nemoj nikako da zaboravis Bayern u te konkurente,zvijer od ekipe + Javi poceo da igra bas dobro tako da su samo jaci nego prosle sezone...
Kada sam vam ja ljetos spomenuo Mirallasa u temi Liverpoola bio sam napadnutZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa covek je kompletan igrac, pogledaj bre koliko je visok, kako je nogat bre, a kontrolise loptu kao Mesi, kako samo ima smisao za igru svaki put kada ima loptu u nogama zna sta ce sa njom, a opet kada je bez lopte prava je zver u odbrani i odlicno se krece, svuda ga ima bre, all round igrac.
Rodvel je bio na prodaju posle onakve ponude koja se ne odbija, oberucke su se resili igraca za dobre pare, to sto je Mancini glupan je druga stvar. Doveli igrace na pozicijama gde im skripi za taj novac, mene je licno Mirallas odusevio, gledao sam ga pre par godina u Francuskoj kada je igrao, ovakav sigurno nije bio, steal.
Kada je u pitanju odlazak Fellainija, mislim da se to nece desiti, jer ocigledno je da Everton ide ka LS-u ove sezone i ako stvarno odu, nema sumnje da ce ostati, a opet ako i zeli neko da ga uzme, o ceni ispod 30m ne treba ni da razmislja iko ko zeli da ga uzme. Fergi ako ima kintu i ako ga dovede, eto ti konkurenta koji moze da parira Barsi i Realu u LS.
Ja bi volio da se Everton podigne i da postanu redovan kandidat za LS jer su predobra ekipa i imaju odlicnog menadzera.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostFresko,nemoj nikako da zaboravis Bayern u te konkurente,zvijer od ekipe + Javi poceo da igra bas dobro tako da su samo jaci nego prosle sezone...
Kada sam vam ja ljetos spomenuo Mirallasa u temi Liverpoola bio sam napadnut
Miraljas se ne bi uklopio ovamo. Nama sad trebaju konstantniji igraci a on dosta varira + je totalna negativna energija od prosle sezone i ono ubijanje u pojam i dalje prisutno. Ne bi bio pojacanje, utopio bi se u sivilo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostJa bi volio da se Everton podigne i da postanu redovan kandidat za LS jer su predobra ekipa i imaju odlicnog menadzera.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostMoj brat Jirgen ce da uzme LS a vi pricajte do ujutru.
Miraljas se ne bi uklopio ovamo. Nama sad trebaju konstantniji igraci a on dosta varira + je totalna negativna energija od prosle sezone i ono ubijanje u pojam i dalje prisutno. Ne bi bio pojacanje, utopio bi se u sivilo.
Bayern meni najjaca ekipa,svaka cast svima,barem za sadaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment