Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Nema tu hejta, ponasa se kao neka zvijezda i kurci, a nema 20 godina. Ovako mucki potezi se u tucama ne vidjaju, kamoli u fudbalu. Za ovo bi mi bio kaznjen bar 10 utakmica.
    Prije nego jos neko pocne da prica o kaznama i slicnim detaljima, nek procita ovo sto ispisasmo malo prije i nek razmisli malo.
    Ti bi ga sigurno poljubio i rekao mu "sreco moja daj mi loptu".

Ne opravdam ja udaranje, ali kazem da nije bilo moguce iskontrolisati se u tom trenutku.

To sto je mali najavio pred mec da ce izvoditi neke gluposti, to nista?

I to sto je Luiz istovremeno bio i na terenu i na tribinama, to nista?
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Cini mi se da je udario loptu ispod decka ali mislim da ce dobiti ban veci od 3 utakmice. Ne da bih mu ja dao ili da prizeljkujem da me ne shvatite pogresno, prosto mislim da ce FA tako da odreaguje.
      sigpic

Comment

• Ovaj momak je debil tu nema price i ovo odavno nisam vidio, ali jedan profesionalni fudbaler niposto ne smije da radi ovo sto je Azar uradio. Odavno nesto jadnije nisam vidio. Razumijem ja da je u pitanju afekat i da ga je ispizdio, ispizdio bi svakog zbog ovoga vjerovatno ali je napravio najdebiliniji moguci potez. I najmuckiji.

sigpic

Comment

• U svakoj utakmici bude slicnih stvari,koliko samo golmani uzimaju vremena kad njihov tim vodi,sjecam se kad je Arsenal igrao protiv Newcastle-a kad je mislim RVP zabio go u zadnjoj minuti,Krul je na izbijanju brat bratu uzeo pet minuta i sta sad treba da se svi biju sa njim.U svakoj utakmici ima slicnih situacija,nema da dijete skace na loptu,ali ima zadrzavanja u vidu drugacijih poteza i kad bi svako reagovao ko Hazard gledali bi vise tucu nego fudbal.

On je profesionalni fudbaler i ako ne moze da se iskontrolise u ovakvim situacijama slobodno nek se oprosti od fudbala.To se uradi tako sto ti njima zabijes dva gola pa nek onda zadrzava koliko ga volja,a nije mali kriv sto Chelsea nije zabio go u 180 minuta.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ivane ima nacina da se to rijesi na drugaciji nacin. Zasto ga nije uhvatio rukama i sklonio, a ne sutnuo ga? Ovo je cisti izljev frustracije. Jos jednom napominjem ja bi mu lice unakazio kramponima, ali ja nisam profesionalni fudbaler i ja se necu nikada naci u ovo sitauciji. On u tom trenutku ne predstavlja samo sebe vec i cijeli tim Chelsea FC, i zbog tog neprofesionalizma bi mu ja naljepio minimum 12 utakmica kazne iako je i to malo.
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Nema tu hejta, ponasa se kao neka zvijezda i kurci, a nema 20 godina. Ovako mucki potezi se u tucama ne vidjaju, kamoli u fudbalu. Za ovo bi mi bio kaznjen bar 10 utakmica.
              Uopste se ne kurci ne ponasa se kao zvezda. A ovo pogotovu ne moze da bude dokaz za to.
              sloboda ili ništa

Comment

• Znam ja da ne smije. Ali zamisli da mu je prisao, stao pored njega i cekao ga da mu da loptu. I jos ga molio. Ne bih mu vise dao platu jer se tu vidi da ga boli kur** i za pobjedu i za sve.

Ukljucite malo logiku, nije mi jasno kako vjerujete u to da bi neko drugacije postupio u ovoj situaciji.
                Ja vam garantujem da bi svaki fudbaler, ma koliko on primao, ovo uradio.
                Hoces da mi kazes da bi Zaneti, Pirlo i da ne nabrajam sad milion drugih fudbalera ovako odreagovali ili trebali da odreaguju?

Pa nije ovo po scenariju pa da moras ovako ili onako da odreagujes. Postoji milion ciganskih poteza koje bih mogao bez problema da osudim ali ja, a i mnogi drugi koji ce osuditi ovaj potez ( stvarno se ne odnosi ni na koga na forumu nego generalno na ljude ) ne mozemo da garantujemo da u ovoj situaciji ili nekoj slicnoj ne bi ovako odreagovali. Niko bre ne zna koji mu je prag tolerancije i kako ce odreagovati u svakoj datoj situaciji.
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Sutnuo covek loptu i kraj price. Svako ko juri onaj minus iz prve utakmice bi odreagovao ovako. Nista strasno se nije desilo nego ce uvek biti dve strane, jedna da satanizuje i sudi a druga da brani i opravdava. Pitanje je samo ko je na kojem tasu vage.

U ovom slucaju nikad ne moze da se zavrsi diskusija pa je i nepotrebno da se nastavlja.
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Udaranje klinca nikako ne mozes opravdati. To ti je kao u tenisu kada bi npr Federer popizdeo i udario reketom sakupljaca samo zato sto gubi.
                    Ocajan lik, prokurcen do neba.
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Vi pricate kao da mu je on sutnuo glavu.

Ajde prvo da sacekamo da vidimo da li ga je uopste udario.
                      evo po meni i jos po nekima ovo nije bio udarac, izgurao je loptu.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Ivane ima nacina da se to rijesi na drugaciji nacin. Zasto ga nije uhvatio rukama i sklonio, a ne sutnuo ga? Ovo je cisti izljev frustracije. Jos jednom napominjem ja bi mu lice unakazio kramponima, ali ja nisam profesionalni fudbaler i ja se necu nikada naci u ovo sitauciji. On u tom trenutku ne predstavlja samo sebe vec i cijeli tim Chelsea FC, i zbog tog neprofesionalizma bi mu ja naljepio minimum 12 utakmica kazne iako je i to malo.
                        Ma neka ga prebije posle utakmice. Ma neka ga digne i sasije sakom i tu ali ovako jadno da kao izbija loptu, a sigurno ga je naspicao je bas odvratno.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                          Ja vam garantujem da bi svaki fudbaler, ma koliko on primao, ovo uradio.
                          Andrea Pirlo, Havijer Zaneti, Stiven Dzerard, Frenk Lampard, Pol Skols, Dzek Vilsir i mnogi, mnogi drugi... Pa samo u ovom istom Celsiju bi malo ko to uradio.

Jednostavno nije smeo da nasedne na provokaciju, to se radi na drugaciji nacin + sto nije 95. nego 79. minut + sto se zna da sudije nadoknadjuju u Engleskoj sve prekide a nece sigurno stititi jedan Svonsi protiv Celsija.
                          sigpic

Comment

• Ovo me odmah podsjeti na onu sramnu reakciju Messia kad je napucao loptu u publiku i to u dio tribine gdje se nalazilio mnogo starijh ljudi sa malom djecom. Momak prođe nekažnjeno, LFP procjeni da nije bilo namjere

E sad Španci su jedno a Englezi su skroz nešto drugo a pogotovo što će FA biti pod velikim pritiskom javnosti i bgm Hazardu se ne piše dobro.

Mada i ja sam 100% siguran da ovdje nije bilo namjere nego da ga je u afektu onako malo čvokno, al jbg problem je sad to dokazati jer će veliki boj ljudi u engleskoj stati na stranu ovog malca.

Comment

• Svaka vama cast ako bi dozvolili da vas neki nebitan klinac provocira i glumi tu nesto, ja ne bih mogao
                              sloboda ili ništa

Comment

• Ne mozete sa sigurnoscu da kazete da nabrojani igraci to ne bi uradili. Ja vjerujem da ne bi. Ali do danas su mnogi mislili da je Hazarad opusten momak, da nije poznat po ispadima. I evo, ispade da je bas on "udario" malog.

Diskutabilna je tema, svako ce formirati svoje misljenje.
                                Mislim da nema smisla pricati i dalje o ovom incidentu.

Comment

Working...
                                X