Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan Piper View PostAli najgore od svega je sto on nista nije uradio
Terry je nasrnuo na nekog sa klupe, ali ne prikazase toMali nema veze s tim, Hazard je taj koji nije trebao ono da uradi on predstavlja Chelsea klub koji na neki nacin predstavlja FA, to je cela poenta... Dobija kaznu 100% samo da vidimo koliku. To je fudbalsko pitanje, a da je stvarno udario malog, onda to prerasta u policijsko pitanje i pitanje za sud.
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Mali moze glumiti i sve mada se meni cini na snimku da ga je udario,ali ima sudija koji ce produziti to zadrzavanje.Nadam se da ce dobiti sto vecu kaznu jer odavno nisam vidio gluplji potez na fudbalskim terenima i ponio se kao neandertalac.U korist mu i ne ide sto se Englezi vole dokazivati na onima koji nisu Englezi.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Post
Mali moze glumiti i sve mada se meni cini na snimku da ga je udario,ali ima sudija koji ce produziti to zadrzavanje.Nadam se da ce dobiti sto vecu kaznu jer odavno nisam vidio gluplji potez na fudbalskim terenima i ponio se kao neandertalac.U korist mu i ne ide sto se Englezi vole dokazivati na onima koji nisu Englezi.
I jasno se vidi da je isao na to da izgura loptu, a ne da ga udari. Da je htio da ga udari, sutnuo bi ga stopalom, ne bi ga cevanicom gurao.
A i posmatraj loptu.Last edited by Drunken Whaler; 23-01-13, 23:17.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Potpuno podrzavam Sejin post, sto je realno realno je... Mali je kreten, ali se Hazard kao pro nije smeo poneti onako... Ja bi ga npr isutirao dobro, but that's just me...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostA ti bi se iskontrolisao pa bi cekao malog da ustane i da ti da loptu? Vidis li da on lezi na njoj i ne namjerava da se pomjeri. Vremena sve manje, a jure prednost, i sta je drugo mogao da uradi?TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Udario je on i loptu ali je udario i malog punim... Ljudi inace se zale zakonu, a zakon na terenu je definitivno sudija. To sto je mali zadrzavao loptu to ce da bude nadoknadjeno, isto kao sto i golmansko zadrzavanje lopte bude nadoknadjeno uvijek, ne u cjelosti ali vecina se nadoknadi.
Posto ga je udario ja bi mu zaljepio kaznu istu kao i Ericu Cantoni za udaranje navijaca, jer udariti djete zbog ovoga je stvarno sramotno od jednog profesionalnog fudbalera. I treba primjer da se pokaze ostalima!sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPotpuno podrzavam Sejin post, sto je realno realno je... Mali je kreten, ali se Hazard kao pro nije smeo poneti onako... Ja bi ga npr isutirao dobro, but that's just me...
A Hazard ga na kraju krajeva izgleda nije ni udario.
Edit: Ljudi, fino je to sto vi sad pokazujete koliko ste upuceni u kazne i slicne stvari, ali uzmite u obzir situaciju, rezultat, stanje na terenu. Opet vas pitam, sta bi vi uradili? Pomazili bi malog i cekali ga da ustane? Mozda bi ga sudija podigao? Nadoknadili bi, u redu je to, ali sve se desilo na brzinu, dodaj tu tenzije i nervozu, nema vremena za razmisljanje. Grabaj loptu i nastavi igru. To je usadjeno u glavu svakom igracu koji daje sve od sebe, a o dozi adrenalina u tom trenutku da ne pricam.Last edited by Drunken Whaler; 23-01-13, 23:24.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Pa nije on bas klinac, na netu pise da ce za par dana biti punoletan, sto znaci da je tri godine mladji od Eden-a, ne 10.
Trazio je batine decko..mada eto, ne moze se precizno reci da li ga je zakacio ili je samo loptu sutnuo..Gde ima bre da se legne na loptu i da se ne vrati igracu ekipe koja u tom momentu juri rezultat? Dobro ga nije prebio na licu mesta, smecar mali.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne kazem ja nista, ja znam da bi ga ja ubio na mrtvo tamo, sve bi ga kopackom po licu udaro zbog ovog, ali opet profesionali fudbaler mora da se kontrolise. Pa jebemu nije ni on iz carskih muda da moze da radi sta hoce kad vec zaradjuje silne pare samo sutajuci loptusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostCovjece, podrzavam ja to, sve je ok, ali da li je uopste moguce iskontrolisati se u ovoj situaciji? Eto, ti si rekao da ne. A ja ti garantujem da takva osoba ne postoji, nemoguce je. Evo ja sam flegma inace pa bih ga isutirao tamo.
A Hazard ga na kraju krajeva izgleda nije ni udario.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe kazem ja nista, ja znam da bi ga ja ubio na mrtvo tamo, sve bi ga kopackom po licu udaro zbog ovog, ali opet profesionali fudbaler mora da se kontrolise. Pa jebemu nije ni on iz carskih muda da moze da radi sta hoce kad vec zaradjuje silne pare samo sutajuci loptu
Uostalom, ako ste ikad igrali fudbal na koliko-toliko ozbiljnom nivou, ovo bi trebalo da vam bude jasno.
@freshko
Znam ja da ne smije. Ali zamisli da mu je prisao, stao pored njega i cekao ga da mu da loptu. I jos ga molio. Ne bih mu vise dao platu jer se tu vidi da ga boli kur** i za pobjedu i za sve.
Ukljucite malo logiku, nije mi jasno kako vjerujete u to da bi neko drugacije postupio u ovoj situaciji.
Ja vam garantujem da bi svaki fudbaler, ma koliko on primao, ovo uradio.
Koliko prima Baloteli? On bi mu odsjekao glavu.
Dakle, to sa profesionalizmom vam pada u vodu. Jednostavno, u tom trenutku nije se moguce iskontrolisati.Last edited by Drunken Whaler; 23-01-13, 23:35.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment