Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mnogo mi je drago zbog ove male ekipice sto idu na Wembley Za njih je to jednom u nekoliko godina sigurno... A evo gif prica njihovog slavlja.

Spoiler

A evo i gol:
    sigpic

Comment

• Gary Jones places a big kiss on Bradford fan Jake Turton's head after City won through to Wembley at Villa Park last night. Jake has beaten a brain tumour and was a mascot for the home leg at Valley Parade

Comment

• kolko je lud hazard hahahahah ali realno i ja bi ga iznabijao sa noge na nogu

Comment

• Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
          kolko je lud hazard hahahahah ali realno i ja bi ga iznabijao sa noge na nogu
          Kad se bolje pogleda snimak, on nije ni udario malog, samo je gurnuo loptu nogom. A klinac je dobro odglumio.
          U pocetku sam i ja mislio da ga sutnuo
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ako neko moze nek postavi video da vidim sta je uradio kukavac...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Aham, pa ne znam, mali mozda glumi, ili je stvarno dobio udarac, ali pazi, ako je dobio, sta se koji ku.ac glupira i lezi na lopti...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Gledao sam HD stream na sopcast-u, prikazali su usporeni snimak i uvelicali ga toliko da se odlicno vidi da ga nije udario, samo je gurnuo loptu. Pa pogledaj tijelo klinca, da je doslo do impacta drugacije bi reagovao, ovo je potpuno neprirodno.

Ali u pocetku sam i ja mislio da ga sutnuo.

A mali lopov, legao on, gradi loptu, boli ga k****.
                Ja bih ga sutnuo.
                Last edited by Drunken Whaler; 23-01-13, 22:54.

Comment

• Neka ga je sutnuo. Sta glumi ludilo i lezi na lopti.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ali ako je mali dobio udarac bilo kakve prirode, preti opasan ban Hazardu i verovatno tuzba od ovog malog...

Citam sad po twittu, da je Suarez ovo uradio, proterali bi ga iz Engleske...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Ali ako je mali dobio udarac bilo kakve prirode, preti opasan ban Hazardu i verovatno tuzba od ovog malog...

Citam sad po twittu, da je Suarez ovo uradio, proterali bi ga iz Engleske...
                      Ja bih mu dao samar za simulaciju.

Kreten mali, da si mu vidio facu posle ovog. Glumi neki bol, nesto, i odjednom dolazi nekom od njihovih igraca kao "give me five"

Comment

• Charlie Morgan™ ‏@CHARLIEM0RGAN
                        The king of all ball boys is back making his final appearance #needed #for #timewasting
                        To je taj ballboy..

Inace slucajno je pozvan da bude uopste na tekmi

Charlie Morgan™ ‏@CHARLIEM0RGAN
                        @rishiguptaaa haven't been doing it this season been ask to come back to run them because the person can't come in cos of the snow #manager

mali je polud moze se reci
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Malog bih isamarao pred cijelim stadionom.

Comment

• Nalupao bi mu samare samo takve, razumem Hazarda potpuno, mlad je on, ne moze da kontrolise svoj temperament svaki put, pogotovo u ovakvoj situaciji kada klub juri prednost, a neki mali prdavac te zajebava...

Videcemo sta ce FA uraditi, moguce da ce popiti neki ban...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                              Nalupao bi mu samare samo takve, razumem Hazarda potpuno, mlad je on, ne moze da kontrolise svoj temperament svaki put, pogotovo u ovakvoj situaciji kada klub juri prednost, a neki mali prdavac te zajebava...

Videcemo sta ce FA uraditi, moguce da ce popiti neki ban...
                              Ali najgore od svega je sto on nista nije uradio

Terry je nasrnuo na nekog sa klupe, ali ne prikazase to

Comment

• Da je ovo Hazard uradio na ulici, bio bi uhapsen i kazneno gonjen. Sada mora minimum 8 tekmi za ovo dobiti, jer ako Suarez dobio 8 za rasizam, onda udaranje djeteta treba da bude 10 puta tezi prekrsaj.

Ako ga je udario zasluzuje kaznu jer nema izgovora. Nasiljem se nesto postizalo u kamenom dobu, sada se za nasilje odgovara na sudu.
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X