Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neka smo tu izgubili, iskreno sa onakvom igrom i onakvim pristupom nismo ni zasluzili da pobedimo, bez obzira sto Crna Gora nije nesto narocito kvalitetno odigrala taj mec.

Ako dobijemo veceras napravicemo ogroman korak ka plasmanu na prvenstvo, a imam osecaj da cemo tamo da napravimo dar-mar, samo da budemo kompletni. Verujem da ce i Srbija i Crna Gora i Hrvatska i Slovenija daleko da doguraju na prvenstvu jer se prakticno odrzava u "komsiluku", bice to nesto kao domaci teren. Ali otom potom, da dobijemo veceras i Izraelce kod kuce pa da razmisljamo o prvenstvu.

Comment

• Svakako da nismo zasluzili tu utakmicu dobiti slazem se u potpunosti,ali i kako smo je izgubli sramota

Ma bice sve ok,ako odigramo kao protiv izraela bez onih malih padova u igri dobicemo lagano crnogorce... Moramo drasticno popraviti zagradjivanje kosa koje nam je katastrofalno,Krstic kao da je pocetnik ne moze covek da zagradi igraca,ne samo on vec i ostali visoki tu pre svega mislim na Macvana,Ercega... Fali ovoj selekciji mnogo Velickovic da unese taj zar u igri... Bacanja o tome da ne govorim ocajni smmo za jednu reprezentaciju ja ne znam sta se dogadja ali kada jedan Rasic masi bacanje tu nesto stvarno ne stima,salim se ali od pocetka kvalifikacija niakko da popravimo ta bacanja stvarno moramo to bolje tu izgubimo po 10 poena prosecno na utakmici...

Ajde sada spremanje kreveta i gledanje Srbije

Comment

• Joj kad vidim ovog Nermina Duskaja ili kako vec u strucnom stabu BiH dodje mi da se upucam , on je inace sudija u BiH ligu , Igokeu jedno 10-ak puta pokrao , strogi navijac Bosne

edit : secam se igraju Igokea-Bosna jos u Aleksandrovcu , tad u Bosni igrali onaj Williams debeli 55 nosio cini mi se ili 50 , uglavnom bio zver igrao u vise navrata i Ikonic i Bavcic i ekipa , vodi Igokea inace 2 razlike oko 10 sekundi do kraja i Ikonic suta trojku i promasi i kad je promasio Duskaj svira faul za 3 bacanja Jedan od primera , bilo ih je jos
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Dobro je nakon poraza u Latviji sada bi trebala doći ubjedljiva pobjeda nad Holandijom. Fina igra i već u 1/4 14 razlike za BiH na krilima odličnog Teletovića i Wrighta. Teletović do sada u kvalifikacijama ubacio 130 poena. Sada ozbiljno i dalje igrati i napuniti do kraja Holanđane u šta ne sumnjam.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

Comment

• Dusa me boli sto igramo jedni protiv drugih.

Neka bolji pobedi.

Comment

• Kapa dole crnogorcima za himnu

joj lamonika sudi ,sada ce nesto da nam skuva u korist izraela mamu mu

Comment

• Kakvo je blago imati Bjelicu u ekipi

Comment

• Savan igra cele kvalifikacije kao nadrogiran...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                    Savan igra cele kvalifikacije kao nadrogiran...
                    savan mi u nekim situacijama stvarno deluje mnogo sebicno

Comment

• Vrlo dobro igramo odbranu, veoma pametno, onaj segment igre koji je bio katastrofalan do sada. Bjelica ubija...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Mora da se vrati Bjelica u igru jednostavno kontrolise oba kraja terena skokom, slabo opet skacemo u odbrani nekoliko nam lopti pokupili
                        andjusicu kada pravis faul napravi ga muski
                        sramota sto pevaju macvanu

Comment

• ovja lamonika smece od sudije pogledajte sta je svirao stimcu

Comment

• Crnogorci igraju pod imperativnom pobede,
                            mada mi nije jasno zbog cega?!?

Otud i slabije njihovo otvaranje.

Ipak, nadam se pobedi nasih.
                            It is not the violence that sets a man apart.
                            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Mislio sam da ce ovi malci dobiti priliku da zaigraju u A timu, ali nista od toga...mucenje i protiv NL...Miko je kriv

Bravo Nihade, upravo nam takva egzibicija treba na +2

Comment

• Majke mi onaj lamonika ako je normalan bog me ubi

Comment

Working...
                                X