Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eeeee,na sta smo mi spali...da se bavimo i najsitnijim kalkulacijama...lose je sve ovo,prilicno lose.Mozda je bolje cak i da ne odemo na prvenstvo.Ipak,kao veciti optimistanadam se da cemo uspeti nekako da se uguramo,a da ce se do samog prvenstva stvari vec nekako srediti,jer ipak je ovo ista ona ekipa koja je bila 2. u Evropi...
Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Selekcija Estonije je igrala u visokom ritmu svih 40 minuta i gotovo nijednog trenutka nije posustajala. Znali smo da im je šut za tri poena najjače oružje. Šutirali su 31% iza linije 6,75m i imali 12 ofanzivnih skokova što im je daleko najbolje ostvarenje u dosadašnjem toku kvalifikacija - Ivković.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Već se na EP prošle godine vidjelo koliKo Novica fali i da je on nosioc ove ekipe. Volja, htjenje, borba, talenat sve ima i Srbija sa Novicom i bez Novice nije ista ekipa..
Možda se i varam, ali ako se plasiramo na EP + budu spremni Novica, Lučić, Marković i izbace se oni koji kvare atmosferu u timu, možemo čudo napraviti..
Teo, Novica, Tripković, Nedović, Krstić, Marković, Paunić, Bjelica, Lučić i još trojica koji se pokažu najbolje u sledećoj sezoni...
P.S. Nagovoriti nekako Željka Obradovića da preuzme ekipu, pošto svakako će čovjek ovu sezonu odmarati..
Comment
-
Ja ne znam kako niko nije obratio paznju ili nisam video da jeste , Estonija nas je tukla i u kvalama za evropsko u fudbalu , 1-3 u sred Beograda i 1-1 bilo u EstonijiNe ide nam sa Estoncima nikako
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Mene sramota njihove sramote.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by AcaDjilkos View PostMa dobri su oni igraci,ali ne igra se mudonjama...to uobrazeno sve pa nece da se muci u kvalifikacijama,to je kao ispod njihovog nivoaNemoguce bre da igraci koji su bili 2. u Evropi gube od Estonije!Nije tu ne znanje u pitanju,problem je volja!
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment