Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Miko View Post
    Pa ako bude 4-4 sa drugim selekcijama Srbija ima bolju kos razliku jer se onda gleda kos razliak u grupi a ne racuna se kos razlika protiv zadnjeg , Austrija ce kao 3. imati 3-5 , imamo bolju kos razliku od Turaka i kud ces vise :S Turska najverovatnije nece na EP Bice 5. verovatno kao 3.
    Turska će ići na EP, ne prolaze 3 iz grupe gdje Hrvatska i Njemačka, pod uslovom da mi dobijemo.

Comment

• eeeee,na sta smo mi spali...da se bavimo i najsitnijim kalkulacijama...lose je sve ovo,prilicno lose.Mozda je bolje cak i da ne odemo na prvenstvo.Ipak,kao veciti optimista nadam se da cemo uspeti nekako da se uguramo,a da ce se do samog prvenstva stvari vec nekako srediti,jer ipak je ovo ista ona ekipa koja je bila 2. u Evropi...
      Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by notorious View Post
        Turska će ići na EP, ne prolaze 3 iz grupe gdje Hrvatska i Njemačka, pod uslovom da mi dobijemo.
        A ako Azerbejdzan iznenadi rasterecene Svabe,mi ni sa pobedom ne idemo dalje ?

Comment

• Originally posted by Milan_PFC View Post
          A ako Azerbejdzan iznenadi rasterecene Svabe,mi ni sa pobedom ne idemo dalje ?
          Nema to eze sa nama, u tom slučaju je Azerbejdžan 3 ekipa u grupi,. Sa bilo kakvom pobjedom proziv Izraela idemo na EP.

Comment

• onda je treca Svedska koja ima 25 poena losiju kos-razliku od nas, ali igra sa Luksemburgom

Comment

• "Sinoćna pobeda protiv Srbije, navela je estonske košarkaše da ozbiljno razmisle o tome da počnu profesionalno da se bave košarkom." - Aca Informacija

Comment

• Da mi je neko rekao da ce mi se kosarkaska reprezentacija zgaditi, pljuno bih ga po sred face.

Estonija se sprda sa nama

Comment

• Selekcija Estonije je igrala u visokom ritmu svih 40 minuta i gotovo nijednog trenutka nije posustajala. Znali smo da im je šut za tri poena najjače oružje. Šutirali su 31% iza linije 6,75m i imali 12 ofanzivnih skokova što im je daleko najbolje ostvarenje u dosadašnjem toku kvalifikacija - Ivković.
                  Odigras onakvu utakmicu, i onda izjavis nesto ovako.
                  It is not the violence that sets a man apart.
                  It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Već se na EP prošle godine vidjelo koliKo Novica fali i da je on nosioc ove ekipe. Volja, htjenje, borba, talenat sve ima i Srbija sa Novicom i bez Novice nije ista ekipa..

Možda se i varam, ali ako se plasiramo na EP + budu spremni Novica, Lučić, Marković i izbace se oni koji kvare atmosferu u timu, možemo čudo napraviti..

Teo, Novica, Tripković, Nedović, Krstić, Marković, Paunić, Bjelica, Lučić i još trojica koji se pokažu najbolje u sledećoj sezoni...

P.S. Nagovoriti nekako Željka Obradovića da preuzme ekipu, pošto svakako će čovjek ovu sezonu odmarati..
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

• Ja ne znam kako niko nije obratio paznju ili nisam video da jeste , Estonija nas je tukla i u kvalama za evropsko u fudbalu , 1-3 u sred Beograda i 1-1 bilo u Estoniji Ne ide nam sa Estoncima nikako
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tradicionalno neugodni Estonci
                        It is not the violence that sets a man apart.
                        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Mene sramota njihove sramote.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ne daj Boze nekad otici u Estoniju
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ma dobri su oni igraci,ali ne igra se mudonjama...to uobrazeno sve pa nece da se muci u kvalifikacijama,to je kao ispod njihovog nivoa Nemoguce bre da igraci koji su bili 2. u Evropi gube od Estonije!Nije tu ne znanje u pitanju,problem je volja!
                              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by AcaDjilkos View Post
                                Ma dobri su oni igraci,ali ne igra se mudonjama...to uobrazeno sve pa nece da se muci u kvalifikacijama,to je kao ispod njihovog nivoa Nemoguce bre da igraci koji su bili 2. u Evropi gube od Estonije!Nije tu ne znanje u pitanju,problem je volja!
                                Neznanje ljubi te brat. Rečca "ne" se ne odvaja od imenica. Jebem ti Vuka.
                                There's something wrong with me chemically
                                Something wrong with me inherently
                                The wrong mix in the wrong genes
                                I reached the wrong ends by the wrong means
                                It was the wrong plan
                                In the wrong hands
                                With the wrong theory for the wrong man
                                The wrong lies, on the wrong vibes
                                The wrong questions with the wrong replies

Comment

Working...
                                X