Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bruka i sramota...Estonija....eeee
    Od jaceg ima ludji!!!

Comment

• Nama je dosta 1 razlike protiv Izraela koji je prošao, ako to nisu u stanju onda neka se nose. Tragikomično je gledati reprezentaciju u kvalifikacijama.

Comment

• Mi da dobijemo Izrael pa veće su šanse da će nas ubiti ko stoku...

Ovo večeras je i definitivno kraj košarke u Srbiji. Sledeći dobar rezultat naših košarkaša možemo očekivati za nekih 10-15 godina..
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

• Samo mi nije jasno sta radi Rasic u reprezentaciji....Nedovic bi trebao sto vecu minutazu da dobije
          Od jaceg ima ludji!!!

Comment

• posle toga otisao do coska na grcki gyros. brate, al' zna
            da ga napravi, svaka mu cast.
            It is not the violence that sets a man apart.
            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ovo je novi nivo razočarenja, kome nema opisa čak ni u srpskom jeziku.
              Od 51 članice FIBA Evropa u Sloveniju idu 24 reprezentacije i mi ladno nećemo biti tamo.
              Dobro došli u zemlju košarke!
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Malo si poranila sa tim postom.Jos nismo izgubili od Izraela.
                Mozda se provucemo tamo na zabarski nacin posto cetiri najbolje treceplasirane ekipe idu na EP.

Comment

• Mislim da je bolje da se ne provlačimo ni na koji način.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne mogu da vjerujem da ste izgubili od Estonije,nije mi jasno sta se desava sa reprezentacijom Srbije koja je po meni najjaca uopste u kvalifikacijama i medu tri cetri ekipe u evropi.
                    Last edited by AK47; 08-09-12, 20:31.
                    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Djilas,Tomasevic i Bodiroga komplet napolje

Comment

• Kako stvari stoje, radovacemo se ako ubuduce prodjemo kvale za neko takmicenje.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ne kapiram kakve veze oni imaju sa igrama reprezentacije?

Da li su oni sastavljali ekipu?
                          Da li su oni sastavljali strucni stab?
                          Da li su krivi za nemotivisanost igraca?

Mislim, o cemu pricas?

Comment

• BiH rutinski do još jedne pobjede i zvaničnog plasmana na EP. Dobra utakmica sa naše strane, dosta atraktivna i na kraju pravi potop Rumunije. Na kraju smo završili prvi sa omjerom 6-2 i u velikom stilu se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Čestitke i Crnoj Gori na odličnim igrama i vjerovatno završenju ovih kvalifikacija bez poraza, a vjerujem da će Srbija savladati Izrael i pridružiti nam se u Sloveniji.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                              Djilas,Tomasevic i Bodiroga komplet napolje
                              Vec sam rekao da su njih trojica nesto najbolje sto je moglo da se desi savezu, sa bilo kim drugim sve bi se raspalo. Moras malo da gledas dalje od stranacke ostrascenosti, ne mirisem ni ja Djilasa, ali da je sposoban, presposoban je.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Slovenija organizuje, Makedonci su se vec predkvalifikovali,
                                Hrvati su tamo, Bosanci su tamo, kao i Crnogorci...
                                Last edited by apacrow; 08-09-12, 20:55.

Comment

Working...