Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kolo srece se okrece. S tim da mislim da cemo pobediti Izrael kuci i proci.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ohayon triple-double
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
        Ohayon triple-double
        Eliahu kvadrupl dabl, zeznuce i Robinsona.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
          Eliahu kvadrupl dabl, zeznuce i Robinsona.
          Kakva si sisa, Yogev ubedljivo najmocniji plej u kvalifikacijama. Najjace mi, gledam sa cimerom sad tekmu protiv Slovaka i nesto pricamo o tekmi protiv Izraela, (a on basket bukvalno prati reprezentaciju i zna najbolje NBA igrace) i kaze meni, brate, ima Ohayon da nas pobije. Reko' ko? Kaze on, Yogev brate, iz Maccabi-a. Mene neka milina obuze, da i ja nekog nesto naucim.

Elem, ne znam sto sam ovo uopste napisao, poenta je da je Izrael dosta dobra ekipa i da su i oni underachiever-i.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
            Mene je sramota ove igre,koliko smo propali.Bila jednom jedna zemlja kosarke.
            Napisah posle utakmice sa CG,mogu slobodno da ponovim i sada.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
              Napisah posle utakmice sa CG,mogu slobodno da ponovim i sada.
              Kakav si prorok

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                Djilas,Tomasevic i Bodiroga komplet napolje
                A ko da nam vodi savez? Zeljko Samardzic?

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                  Nije Izrael toliko slab uopste, stavise.
                  Ma dobro, znam ja da nisu slabi, daleko od toga, imaju par jakih individualaca, najjaci od svih njih Kaspi, ali poenta je da smo mi kvalitetniji tim, to sto je igra raspad sistema i sto mi ne mozemo da odbranimo p'n'r Estoniji, i sto nam je gradjenje pod kosem za skok polu-amatersko, to je druga prica, zato sada strepimo od njih.

I koliko na kraju treba da dobijemo Izrael da bi otisli na EP ???
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• valjda 13 razlike

Comment

• Ja cuo +19...

Comment

• Svasta ste culi, ali je dosta da pobedimo bilo kom razlikom.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                          Svasta ste culi, ali je dosta da pobedimo bilo kom razlikom.

A sto se radi sa razlikom zadnjih dana
                          sigpic

Comment

• Pa ako bude 4-4 sa drugim selekcijama Srbija ima bolju kos razliku jer se onda gleda kos razliak u grupi a ne racuna se kos razlika protiv zadnjeg , Austrija ce kao 3. imati 3-5 , imamo bolju kos razliku od Turaka i kud ces vise :S Turska najverovatnije nece na EP Bice 5. verovatno kao 3.
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Da se sada ne bacimo komplikacijama: Ako pobedimo Izrael preko 19 drugi smo sigurno. Ako pobedimo sa manje treci smo. I u tom slucaju gotovo sigurno prolazimo osim ako 3 ekipe iz drugih grupa koje ce biti treceplasirane ne pobede sa 40 razlike.

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X