kako mi zao lorenca a pogotovo SPIES-a mogao je treci da bude ali je izgleda gumu sjebao skroz. Videlo se u jednom delu trke da se odvojio od Dovija ali ga je Dovi stigao i prestigao kasnije sve u svemu, sve 3 trke su bile fenomenalne danas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP-Iveco TT Assen
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ma razumem i ja sam to :P nije se pokazao onako kako sam ja ocekivao od njega od kako je dosao od MotoGP. treblo bi da je mnogo bolji ali nije... kako je izdominirao onu sezonu u WSBK 2009-te... ja sam mislio da ima dobre sanse i u MotoGP ali jednostavno to nije to... ali nema veze, ja cu UVEK navijati za njega ma koji bio
BEN SPIES!!!
Comment
-
prosle godine je pobijedio ovdje... jel tako ? ja vise gotivim spies-a od lorenza.. lorenza ne volim nesto..
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMislim da nije do gume, Spiz je i ranije pokazao da ne moze da drzi jedan tempo do kraja trke. Dovi je mnogo bolji vozac od njega, bar na Moto GP masinama, bez namere da ti vredjam favorita.
Yamaha MotoGP @YamahaMotoGP
Well...not the day we were expecting! Very unfair for Jorge and Ben again did a great job with a serious tyre issue...
Spies' rear tire had hand-sized chunks missing from it on the cool-off lap.
Generalno loša taktika Yamahe što su svi odlučili da idu na tvrđu varijantu, pokazao se kao potpun promašaj.
Ne bih se složio da je Dovi mnogo bolji niti da je bolji.
Comment
-
Originally posted by BEST View PostEvo ja sam se javio da odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju. Moje ime je Aleksandar Dzankic.
Ako smem pre toga cu reci samo dve stvari.
1. Nije tacno da Vasi komentatori ne citaju forum,rekao sam 100 puta. Jos manje je tacno da ne zele da razgovaraju sa vama
2. Ovde je mnogo bolja atmosfera nego na ostalim delovima foruma gde malo-malo pa neko popije ban (zasluzeno) Ovde se ljudi ipak na kraju dogovore oko svega.
SLOBODNO NAS PITAJTE STA GOD VAS ZANIMA , PRIHVATAMO I UVAZAVAMO SVE KRITIKE, POZITIVNE I NEGATIVNE.
IZVOLITE
Pa prvo cu i ja da vas pitam kako zdravlje posle danasnje trke?Da li je Srdjan preziveo Lorenzovo ispadanje iz trke?Iako su ovde mnogi u zabludi da on navija za Stonera,iz aviona je vidljivo da je Lorenzov fan.I neka je,ali pokazivati to javno,obzirom na njegov posao je vise nego neprofesionalno.
Lepo bi bilo da vi sami preslusate svoje komentare!Danas mi je bilo gotovo neprijatno da,posle ispadanja Lorenza iz trke,slusam vase nepovezane izjave,prisutnost necega sto lici na neku vrstu panike,kao da se toga trenutka sve srusilo...(za vas)...
Samo cu ovo da CITIRAM :"To je to!Stoner sada pravi presudnu razliku u odnosu na Pedrosu.Jedino sto moze da se desi je da Stoner pre istrosi pneumatike,ALI BOJIM SE DA DO TOGA NECE DOCI"...-rece Srdjan Erceg....NO COMMENT!!!
U moto 2 samo slep nije mogao da vidi da Marqez nije mogao ni jednu jedinu krivinu dva puta isto da prodje.Jedino Biaggi "frezira" vise od njega.A gospodin Erceg kaze: "pogledajte kako precizno vozi..." ...
Narocito je 5. krivinu dobro vozio... (nemam nista protiv Marqeza,stvarno,ne zelim da ovim povredim njegove fanove,ali morala sam da konstatujem ovo,jer bas ukazuje na "dobro" poznavanje materije)...
Veliki POZDRAV!!!
Comment
-
Evo ja sam poslao mislim Srdjanu e-mail ili pp vec sam zaboravio posto je to bilo pre sto godina i nikada nisam dobio odgovor, toliko o tome da ste vi uvek tu.
Razumem da mozda ignorisete neke bezvezne poruke i polemike ali ja sam dao jedan Ok predlog i ocekivao sam bilo kakav odgovor, barem i od dve reci a dobio sam nista.
Sto se tice trka ovog vikenda bile su odlicne, Ok mi je sto su Stoner i Lorenco sada tu sa bodovima, malo mi je zao Bradla sto je ispao jer me bas interesuje koliko taj decko zaista moze,
sve vise mi se dopada njegova voznja.
Malo mi vec postaju bezveze ustaljene izjave komentatora da Pedrosa moze do prvog mesta na trci ili jos bezveznija izjava da moze da se bori za sampionat i mozda ga osvoji.
I vrapci na grani su do sada shvatili da Pedrosa jednostavno nije sampion.
Pozdrav!
Originally posted by BEST View PostEvo ja sam se javio da odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju. Moje ime je Aleksandar Dzankic.
Ako smem pre toga cu reci samo dve stvari.
1. Nije tacno da Vasi komentatori ne citaju forum,rekao sam 100 puta. Jos manje je tacno da ne zele da razgovaraju sa vama
2. Ovde je mnogo bolja atmosfera nego na ostalim delovima foruma gde malo-malo pa neko popije ban (zasluzeno) Ovde se ljudi ipak na kraju dogovore oko svega.
SLOBODNO NAS PITAJTE STA GOD VAS ZANIMA , PRIHVATAMO I UVAZAVAMO SVE KRITIKE, POZITIVNE I NEGATIVNE.
IZVOLITE
Comment
-
A chunk came out of the tyre and then a second; I couldn’t do anything about it. I was hoping Dovi would get past me as I was worried the tyre would explode and I didn’t want to fall right in front of him. evo sta rece BEN SPIES ipak je do gume. video sam da je na kraju trke dok je prolazio kroz cilj pogledao u tu zadnju gumu. a i nemoguce je da dovi napravi 3 sekunde prednosti skoro za pola kruga. pa nije spies ja pa da ne zna da vozi ocigledno je bilo da je imao neki problem. e bas ga nece ova sezona... gospodine Dzankicu imam ja pitanje za vas rekli ste da se preklapaju F1 i MotoGP sledece nedelje. e sad, da li znate mozda sta cete prenositi s obzirom da je i zavrsnica Wimbledon-a petak, sub, ned? Veliki pozdrav i batalite sta ostali pricaju... obozavam da slusam vas i srdjana
Comment
-
Originally posted by Ben Spies 11 View PostA chunk came out of the tyre and then a second; I couldn’t do anything about it. I was hoping Dovi would get past me as I was worried the tyre would explode and I didn’t want to fall right in front of him. evo sta rece BEN SPIES ipak je do gume. video sam da je na kraju trke dok je prolazio kroz cilj pogledao u tu zadnju gumu. a i nemoguce je da dovi napravi 3 sekunde prednosti skoro za pola kruga. pa nije spies ja pa da ne zna da vozi ocigledno je bilo da je imao neki problem. e bas ga nece ova sezona... gospodine Dzankicu imam ja pitanje za vas rekli ste da se preklapaju F1 i MotoGP sledece nedelje. e sad, da li znate mozda sta cete prenositi s obzirom da je i zavrsnica Wimbledon-a petak, sub, ned? Veliki pozdrav i batalite sta ostali pricaju... obozavam da slusam vas i srdjana
Comment
-
Originally posted by Ben Spies 11 View PostA chunk came out of the tyre and then a second; I couldn’t do anything about it. I was hoping Dovi would get past me as I was worried the tyre would explode and I didn’t want to fall right in front of him. evo sta rece BEN SPIES ipak je do gume. video sam da je na kraju trke dok je prolazio kroz cilj pogledao u tu zadnju gumu.
Pneumatici sa Benove, Valentinove i Hektorove mašine su odmah posle trke poslati u Japan na analizu.
Comment
-
i F1 i MGP su kad je zavrsnica Wimbldona. ?
Comment
-
Evo i odgovora , izvinjavam se ako kasnim.
@AleksandarD - Obecavam da ce ti Srdjan odgovoriti. Takodje potpuno sam siguran da nije bilo nikakve lose namere
niti nipodastavanja sa njegove strane. I Sandri46 sam obecao isto
@Ben Spies 11 i KERSDRS - Sto se sledeceg vikenda tice jos ne znam nista jer ne zavisi od mene. Zavisi od toga koji ce se mecevi igrati na Vimbldonu
i u kojim terminima. Vise ce se znati u cetvrtak. Ni to nije sigurno jer znate da kisa moze da poremeti sve.
@denia_el - pitanje broj 1: U vezi sa cim ste ti i Srdjan raspravljali tokom kvalifikacija kada ste nas pozvali da glasamo na forumu za onog za koga mislimo da je u pravu?
- To je bilo zezanje. Da smo se stvarno raspravljali ne bi to radili u programu Ja sam se u jednom trenutku nasalio da ako cujete neku lomljavu u studiju da se to nas dvojica bijemo Cak su neki ljudi sa foruma, u sali naravno, rekli da ce nam doneti bokserske rukavice pa da sparingujemo. Neko je glasao za Srdjana neko za mene i sve se zavrsilo kako je i pocelo - salom i ajmo dalje da radimo
pitanje broj 2: Da li je jedan od vas dvojice (a cini mi se da si to bio bas ti) tokom prosle trke kada je spomenuo Brno rekao da je mali Abraham i bukvalno tamo domacin,jer je njegov otac vlasnik staze?
- Rekao sam mladji Abraham a ne mali Da,rekao sam da ce Abraham biti domacin u Brnu i da bi mogao da casti neko pivo ostale vozace. Takodje sam rekao da ce verovatno on jednog dana biti vlasnik staze.
Ponovicu, uvazavamo sve vase kritike bile one negativne ili pozitivne. Tokom vikenda smo u programu 18 sati i "normalno" je da se greske dogadjaju. Vise puta sam rekao svih ovih godina da je forum VAS i da vi treba da iznosite svoje misljenje. APSOLUTNO sam siguran da u vasim kritikama nema nikakve lose namere. I ja kad gledam prenose drugih sportova,a sportisti za koga navijam ne ide, prvi koji mi zasmeta je komentator. Isto kao i vama. Tako da jesve oke.
Verujte takodje da ni kod nas nema nikakve lose namere niti zelimo da tako bude. Nas posao je tezak ali ciji nije ?
Iskreno se nadam da cemo sesti jedan dan, drugarski se ispricati i popiti neko pice. Ja cu pivo
VELIKI POZZZDRAV ZA SVE I SVAKO DOBRO
Aleksandar Dzankic
Twitter - @ADzankic
Srdjan Erceg
Twitter - @sercegLast edited by BEST; 01-07-12, 13:13.
Comment
Comment