Announcement

Collapse
No announcement yet.

MotoGP-Iveco TT Assen

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Rossini View Post
    ..omfg..sta sam ja sve propustio,pa slobodno mogu da kazem,BOLJE JE STO JESAM..kakve gomile gluposti ne procitah....elementarno nepoznavanje osnovnog..i dokle vise,ja ne znam..pa da li ste vi svesni sta sve napisali i napricali ovde??pojedini doduse???da li uopste imate mozga bre???da li vi uopste znate ko je Sete,Biaggi,Rossi???vi te vozace uporedjujete sa Lorencom,Stonerom,Pedrosom,ej bre Pedrosom i Hejdenom????da li ste bre normalni,aman ljudi???Ko je taj Lorenco,Stoner,Pedrosa,Niki?ko su ti ljudi?velicine mozda?sa 5 titula zajedno????velicine???jebem te velicino da te jebem kad vi imate 5 titula zajedno,a samo jedan ima 9...svi zajedno koje tu spominjete imaju 20,a vanzemaljci 5..i to u kakvoj konkurenciji imaju 5??vratite se u 90-te pa pogledajte konkurenciju,da vidite sta znaci konkurencija..ma svasta bih jos napisao,muka mi je vise od ovoga da citam i da postujem ovde po ko zna koji put argumente,da bi neko naucio nesto...a komentatori???nisam gledao nista danas jer sam bio prezauzet,ali ono sto su mi preneli prijatelji,ovi dvojica trebaju da odu do prve radnje i kupe konopce i da se OBESE na terazijama zajedno...mozete i da me banujete opet..nije problem..SRAMOTA..jer sve to potice od njih...od njihovih lupanja ili da se bolje izrazim skrivenim naklonostima prema odredjenim vozacima..zato se posle odslusanog casa,dodje ovde i pisu gluposti..

EDIT
    evo poziv za komentatore od mene,neka dodju malo na forum da razmenimo koju...

BRAVO BRAVO BRAVO brate!!!!!I ja ih pozivam da razmenimo koju,mada ne verujem da bi imali bilo sta da "razmene" i kazu argumentovano i pametno.....
    A, da svaka cast za to sto si zapazio nebulozna poredjenja nekadasnjih vozaca i ovih sada..."neki novi klinci"...BOZE!!!!Pored Sete-a,Biaggi-a...tu su Mc Coy,Tamada,Roberts Jr,....Njih porede sa Lorenzom,Pedrosom ,Haydenom ,.................Pa za svu ovu trojicu trenutno,"novajlija" Crutchlaw je TATA...Rossija nema potrebe da pominjem,to je vec liga iznad!!!!

Comment

Evo ja sam se javio da odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju. Moje ime je Aleksandar Dzankic.

Ako smem pre toga cu reci samo dve stvari.
      1. Nije tacno da Vasi komentatori ne citaju forum,rekao sam 100 puta. Jos manje je tacno da ne zele da razgovaraju sa vama
      2. Ovde je mnogo bolja atmosfera nego na ostalim delovima foruma gde malo-malo pa neko popije ban (zasluzeno) Ovde se ljudi ipak na kraju dogovore oko svega.

SLOBODNO NAS PITAJTE STA GOD VAS ZANIMA , PRIHVATAMO I UVAZAVAMO SVE KRITIKE, POZITIVNE I NEGATIVNE.

IZVOLITE

Comment

Ljudi sta mislite ko danas uzima trku? Lorenzo?

Comment

verovatno..mada,ako je trenutno najbolji to ne znaci da ce da pobedi bas na svakoj trci;)ali mislim da je ova titula njegova
          don't be scared homie
          sigpic

Comment

Koje je ovo ludilo
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

AAAAAAAAAAAAAA KAKVA TRKA U MOTO3 Najbolja trka ove godine definitivno!

Comment

Premocna trka! Kako mi je zao Kenta

Comment

ej ljudi zamolili su nas da trke komentarisemo po kategorijamamada je meni preglednije da sve bude na jednom mestu,ali valjda oni bolje znaju
                  don't be scared homie
                  sigpic

Comment

Korteze je preterivao na momente. Ne mozes ovako protiv timskog kolege.

Comment

• mislim da je Cortese zasluzio penalizaciju

Comment

• Wow...

Comment

• Originally posted by BEST View Post
                          Evo ja sam se javio da odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju. Moje ime je Aleksandar Dzankic.

Ako smem pre toga cu reci samo dve stvari.
                          1. Nije tacno da Vasi komentatori ne citaju forum,rekao sam 100 puta. Jos manje je tacno da ne zele da razgovaraju sa vama
                          2. Ovde je mnogo bolja atmosfera nego na ostalim delovima foruma gde malo-malo pa neko popije ban (zasluzeno) Ovde se ljudi ipak na kraju dogovore oko svega.

SLOBODNO NAS PITAJTE STA GOD VAS ZANIMA , PRIHVATAMO I UVAZAVAMO SVE KRITIKE, POZITIVNE I NEGATIVNE.

IZVOLITE
                          Kako zdravlje? jel sve uredu?
                          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Pobedio Kent Saloma za jedan piksel
                            Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• posle ovakve dve trke "glavne zvezde" bi morale bas da se potrude

joj pogledajte kako vole rosijaon gde god da ode,svugde mu je kao kod kuce
                              don't be scared homie
                              sigpic

Comment

• Steta za trku...Ali EKSTRA za sampionat..I Lorenco i Brabl..
                                Last edited by Cassius Clay; 30-06-12, 14:05.

Comment

Working...
                                X