Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by tata Mumi View Post
    Ne mozes ovako nesto sa sigurnoscu tvrditi. Dosta mladih igraca ima koji su superbrzi sa loptom. Sterling je odmah brzi od Markovica.
    Можда је разлика у брзини мала, али је зато у квалитету огромна, бар тренутно, Маркец промаши дерби, па промаши победу против Интера, стало јбг, мало је фалило, добар је али то мало....док Стерлинг без пардона забоде Редингу, 1:0, ћао-здраво-пријатно, три бода...разлика између њих је тренутно као небо и земља.

    Comment


    • @Ljuba90

      Ma Vermez koci ovu ekipu isto onoliko koliko i uprava ceo nas klub vec par sezona.....nasi igraci su bukvalno maratonci koji sa omcom oko vrata trce maraton i nekako ne zaostaju puno s obzirom na tu otezavajucu okolnost....Vermezove zasluge su ovde mikroskopske....covek nema muda da napadne igramo previse bojazljivo a ova ekipa je pokazala da ume da se nadigrava....dva zadnja vezna je mnogo s obzirom da Tomic igra dosta daleko od protivnckog gola...sa premalo igraca idemo u zavrsnicu napada....Vermez nema muda i treba da ode pa da dodje neko sa kim ce Partizan nauciti da napada, a ne samo da se brani, a u napadu sve svali na jednog osamnaestogodisnjaka.....mada ne znam koliko je realno ocekivati da dodje neko ko nece biti menadzerska marioneta...
      Last edited by fudbalinho; 26-10-12, 17:48.

      Comment


      • Originally posted by Brajkula View Post
        Можда је разлика у брзини мала, али је зато у квалитету огромна, бар тренутно, Маркец промаши дерби, па промаши победу против Интера, стало јбг, мало је фалило, добар је али то мало....док Стерлинг без пардона забоде Редингу, 1:0, ћао-здраво-пријатно, три бода...разлика између њих је тренутно као небо и земља.
        Govorili smo o brzini, ali i ovo sto si rekao je tacno.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

        Comment


        • Slazem se da je Vermez kozervativan trener,ali sa njim smo usli u Ligu Evrope i solidan deo utakmice napadali jedan Inter.

          Prosle godine smo ispali od Shamroka.

          Ja sam mu pre svega zahvalan za Ninkovica,Jojica i Mitrovica.

          Comment


          • Jeste,al zato Neftci nismo kuci napali nijednom.Prva dobra utakmica pod njegovim vodstvom otkad je dosao ne moze da obrise pregrst onih losih.

            Comment


            • Partizan već godinama u grupnoj fazi ne napada rivale. Ajde sinoć se to nije ni očekivalo, ali protiv ostalih...

              Na BATE Borisov da se ugledaju, Viktoriju Plzen itd. BATE izgubi od Valensije ubedljivo ali nema veze, oni sa svojim pristupom igri imaju već 6 bodova u grupi u LŠ!!! Pa i da se ne plasiraju dalje (a vrlo je moguće da neće) oni su prezadovoljni. Plus su zaradili dodatnih €1.5m za 2 pobede.

              Ne pokrećem nikakva navijačka prepucavanja ali Zvezda Romi da 3 komada, 2 Bajernu itd.

              Partizan je od 2003. godine od kada učestvuje u grupnoj fazi evropskih takmičenja odigrao 33 utakmice, samo 4 puta dao 2 ili više golova (Egaleo 4, Lacio 2, Tuluz 2, Briž 2). Na 18 utakmica nije postigao ni gol.

              Partizan je jedini tim koji u ovoj sezoni nije postigao gol u grupnoj fazi LE.

              Nefčiju nisu mogli da daju gol u Beogradu...
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
              C'E SOLO L'INTER

              Comment


              • @Ljuba90

                Onu igru veceras pripisujem iskljucivo nasim igracima i njohovoj motivaciji, a Vermez je postavio igru isto kao i protiv Tromza, Nefcija, Valete, AEL-a....ono od sinoc je upravo ono sto smo cekali - da se igraci otrezne, ohrabre i pocnu da igraju, a za to im je ocigledno bilo potrebno da zaigraju protiv ekipe kakva je Inter.....Vermez ne zna da motivise ekipu, ne zna da prica sa igracima...nije nikakav autoritet...jednostano tanak je da taniji ne moze da bude, mnooogo gusi kvalitet ekipe sa onom taktikom i filozofijom....nadam se da ce za dve nedelje sreca da nam vrati sve sto nam je uzela sinoc...

                Занети: Одавно нисам видео овако ватрене навијаче другог клуба на Меаци !

                Хавиер Занети о Лазару Марковићу: Не треба му замерати јако млад играч, ипак биће он један од Легенди Српског фудбала !
                Ocigledno da navijanje torcide nije ostavilo utisak na Zanetija.....mnogo smo jaki!
                Last edited by fudbalinho; 26-10-12, 23:13.

                Comment


                • I ja bih voleo da imamo boljeg trenera od Vermeza, ali ga svakako necu nazivati bilmezom.

                  Vidim sve sto je dobro pripisuje se igracima, a sve sto ne valja treneru.

                  Pa bar je gurnuo u ekipu Mitra i Dzigija. Od prosecnog trenera i ne mogu vise da ocekujem. Ako osvoji titulu sezona ce biti uspesna.

                  Pomirimo se sa tim da nasi timovi nece biti faktor u Evropi dok nam je drzava ovakva. Znamo kakvi gmazovi su na celu klubova, znamo kakva nam je reprezentacija. Jadni smo i bedni. Da smo pametni ne bi se toliko ni nervirali.

                  Comment


                  • Vermez nikad nece dobiti poverenje kod navijaca pa sve da prodjemo dalje u Ligi Evrope...dovoljno je rec da je usko povezan za onu namestaljku u Rimu kad smo izgubili 2-0 i onu blamazu od Tikve...okrece se kako vetar duva, dakle kritican je i bez imalo iskrene lojalnosti...i da je recimo Vuk Rasovic dosao a ne Vermez i Vuk bi gurao sve ove igrace jer su oni realno jedini dobri igraci koje imamo pa kako da ih ne ubaci u vatru kad nema koga drugog ???? A u svemu tome se sigurno krije i podrska neljudi iz uprave da forsira mladje igrace jer ce prvom prilikom moci da se prodaju za vecu cenu nego kad ne bi igrali....ocekuje nas teska zimska pauza bice tu svasta al se nadam da cemo preziveti....proslu zimsku pauzu jedva prezivesmo.....
                    Tako da kao sto ti rece dok se ne popravi stanje u drzavi, a samim tim i stanje na celu naeg kluba boljitka nece biti vrtecemo se u krug...Menadzeri da se oteraju u pi. lep. materinu.....Mijat predsednik, Tomic direktor fudbala, Krstajic, Petric takodje u nekim ulogama....Stanoje na mestu trenera....kakva bi to ekipa bila...tim snova na vodecim funkcijama...da se najezis...samo glasno razmisljam
                    Bice gusto u cetvrtak ali imam neki cudan osecaj da ce nam se opet ukazati sansa da pobedimo Inter...vrv je to pod utiskom zadnje utakmice u Milanu ali...
                    Last edited by fudbalinho; 06-11-12, 13:20.

                    Comment


                    • Comment


                      • Juventus - Nordsjaelland 3:0, rutinski.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

                        Comment


                        • Pa ako ne bude tako i ne treba da igraju LS.Realno.

                          Veceras je vece domacina PSG,Olimpijakos,Siti,Real,Milan.Dvojka moze da uleti samo na Porto i Arsenal,a Anderleht-Zenit tu je nereseno iz aviona.
                          СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

                          Comment


                          • Sumnjam da ce Olimpijakos da dobije Montpelje bas iz tog razloga sto preterano otpisuju francuze....Zenit dolazi iz 2 u 2 100%

                            Comment


                            • Lose za Zenit je sto Hulk ne igra,nazalost oteli su mu sestru...
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                              #the return

                              Comment


                              • Je l' to sigurno da Hulk ne igra pošto čitam da mu se sestra danas vratila kući, navodno uspjela pobjeći od otmičara?

                                Očekujem pravi spektakl na derbi utakmici između Reala i Drotmunda. Sastaju se prvaci Njemačke i Španije i mislim da je to najbolji način da se opiše meč, a onaj ko je gledao prvi meč vidio je o kakvoj igri se tu radi.
                                PSG ako ozbiljno shvati Dinamo ne bi trebao imati većih problema. City bi napokon mogao doći do pobjede u Ligi Prvaka to i očekujem od njih ako misle da sebi ostave kakve/takve šanse za prolazak dalje. Džeko vjerovatno neće biti starter, a ruku na srce posljednjih par tekmi kada je počinjao od prve minute je pokazalo da je on mnogo produktivniji i efikasniji kada ulazi sa klupe s toga će se vjerovatno Mancini toga držati te da će mu Džeko biti džoker u večerašnjoj utakmici. I ostale utakmice dosta, dosta zanimljive teško se večeras odlučiti šta gledati međutim prednost naravno ima meč Real-Dortmund.
                                sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

                                Comment

                                Working...
                                X