Originally posted by Maric91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
-
Originally posted by S-Nash View PostMozes ti da forsiras taj tvoj Bundes koliko zelis, ja ne volim nesto ni Primeru ni njih i uvek sam za PL i Kalco zbog strasti, gomile derbija i svega sto tu ima ali Primera je trenutno daleko najozbiljnija i najvise timova ima sta da kaze. Akan je vec pricao o tome, ja ne bih da se ponavljam jer ove diskusije idu u nedogled ali i timovi objasnjavaju a igraci iz istih se sprdaju gde god otisli kasnije.
To sto je Atletiko sada puknuo, rekao bih da su se prezasitili ovim takmicenjem posto su u prethodne tri godine dva puta osvojili.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostMozes ti da forsiras taj tvoj Bundes koliko zelis, ja ne volim nesto ni Primeru ni njih i uvek sam za PL i Kalco zbog strasti, gomile derbija i svega sto tu ima ali Primera je trenutno daleko najozbiljnija i najvise timova ima sta da kaze. Akan je vec pricao o tome, ja ne bih da se ponavljam jer ove diskusije idu u nedogled ali i timovi objasnjavaju a igraci iz istih se sprdaju gde god otisli kasnije.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNigde ja nisam forisaro Bundesligu, ali reci da je bolje imati 5 timova iz Primere nego 4 iz Nemacke je drsko i prepotentno.Menhengladbah i Malaga se razlikuju po tome sto su ovi drugi imali srecu u zrebu, malo je i ovima falilo da izbore LS.Posle su oni isamarali Marsej koji je tada bio u vrhu Lige1.Prosle godine su bili najbolji, ove sezone ce podbaciti i to bas i bice tek malo ispred Nemaca.
To sto je Atletiko sada puknuo, rekao bih da su se prezasitili ovim takmicenjem posto su u prethodne tri godine dva puta osvojili.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNigde ja nisam forisaro Bundesligu, ali reci da je bolje imati 5 timova iz Primere nego 4 iz Nemacke je drsko i prepotentno.Menhengladbah i Malaga se razlikuju po tome sto su ovi drugi imali srecu u zrebu, malo je i ovima falilo da izbore LS.Posle su oni isamarali Marsej koji je tada bio u vrhu Lige1.Prosle godine su bili najbolji, ove sezone ce podbaciti i to bas i bice tek malo ispred Nemaca.
To sto je Atletiko sada puknuo, rekao bih da su se prezasitili ovim takmicenjem posto su u prethodne tri godine dva puta osvojili.
Taj Menhengladbah u najbitnijem mecu nije mogao Dinamo Kijev da izbaci, LE je skroz druga prica i tom takmicenju se razlicito posvecuje paznja u zavisnosti od rasporeda domacih sampionata. Nikako nije ozbiljan parametar, bar ne preterano.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostKoji timovi godinama imaju sta da kazu iz Primere ? Barsa,Real nista ne uradi ali je Real i sto je Atletiko uzeo LE prosle sad ce brzo da ispadnesigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by danijelkr View Post@Maricu
Pa Valencija je ove godine odigrala dvije utakmice sa Bayernom i nisu bili u podredjenom polozaju. Pa u drugoj utakmici bili bolji sa igracem manjem od Bayerna. Ti garantujes da bi ostali klubovi dobili Valenciju?
Originally posted by AK47 View PostMaricu Malaga se igrala u svojoj grupi,Zenit dobro prosao sa tri komada,jel ti stvarno mislis da bi Borussija napravila isto,Pajo dragi sta ti je u ova kasna doba
E moj Almire...
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostMa pricao sam vise za prosle sezone nego za ovu.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostMa pricao sam vise za prosle sezone nego za ovu.
Realovac, sta se ti javljas?Znam i ja da je tebi krivo sto ga je Real izduvao za prvo mesto u grupii i da ce vas to mozda kostati eliminacije.Nemoj mi samo reci da ti mislis da je Malaga jaca od Reala po toj logici?
E moj Almire...
Pa znas li ti crni Pajkane gdje se nalazis,cuj Malaga jaca od Reala,Real igrao u prejakoj grupi,Malaga u daleko laksoj i bila prva,ne znam kakve ti to veze ima s mojom logikom,a vjerujem da ni ti ne znas:
Sto se tice Reala i drugog mjesta sto bi mi bilo krivo,svakako ocekujem od Reala da osvoji titulu,a ako ne mogu proci United onda i neka ispadnu jer kako tek da igraju sa jacim od njih,polufinale ili osmina finala potpuno mi je svejedno ako titula nije...
Svakoga i ja citiram jbtZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMislim da je Atletico odradio svoje protiv prvaka Evrope, a Bilbao je isto svoje pokazao prosle sezone. Malaga se posprdala u LS u teskoj grupi, a Real zadnje dve godine igra polufinale LS, ne znam kako je to nista?
posecenost na staddionima tj.gledanost,4 tima sledece godine u LS Italijani 3 .....Last edited by Bokirivaldo; 14-02-13, 23:25.
Comment
Comment