Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Layzick View Post
    Razlika igraca koji puca od samopouzdanja i igraca bez samopouzdanja je ogromna i igre su za klasu drugacije,ovo vazi za svaki sport.
    To je druga prica, ja pricam da li moze da se dokaze, moze. Da li je bolji kad je u naletu, kad je pun samopouzdanja, naravno da jeste.

Comment

• Nije druga nego su povezane,ne mozes ti da pucas od samopouzdanja ako ti je tim 7 na tabeli i primate 40+ golova po sezoni.

Comment

Nije druga nego su povezane,ne mozes ti da pucas od samopouzdanja ako ti je tim 7 na tabeli i primate 40+ golova po sezoni.
        To nema nikakve veze sa isticanjem i pokazivanjem kvaliteta. Frej i Handanovic su za mene godinama u top 10 golmana u Evropi a branili su za ekipe ciji su golovi do vrha natrpavani. Geri Kejhil onda cist primer, neverovatan defanzivac u fenjerasu presao u Celzi jer se dokazao time sto je imao bezbroj fantasticnih intervencija i sto njegovi igraci nisu mogli da mrdnu, iako su primali puno golova. Da ne idem dalje, postoji gomila ovakvih primera.

Comment

• Ne znam o cemu pricas Udineze vec godinama igra iznad ocekivanja kluba.Al ti ne kapiras poentu,uz bolje saigrace i sam ces biti bolji i prikazivati bolje partije,nije isto dal u odbrani igras sa Rnicem ili Terijem,uvek ces bolje partije pruzati sa boljim saigracem nego sa kantama.

Comment

Ne znam o cemu pricas Udineze vec godinama igra iznad ocekivanja kluba.Al ti ne kapiras poentu,uz bolje saigrace i sam ces biti bolji i prikazivati bolje partije,nije isto dal u odbrani igras sa Rnicem ili Terijem,uvek ces bolje partije pruzati sa boljim saigracem nego sa kantama.
            I opet kazem slazem se sa tim, rekao sam vec da je bolji igrac kada je u dobrom naletu kada je klub u seriji ali isto tako od pocetka pricam da igrac moze da se pokaze i da bude odlican i bez toga kao sto je Kjelini bio godinama. Njegovi kiksevi nisu bili posledica samo manjka samopouzdanja vec i manjka iskustva manjka racionalnosti necega sto dolazi godinama i sto on sada verovatno poseduje u vecoj meri nego na pocetku karijere. Sto je i normalno.

Comment

• Najcrnje mi je kada tim primi pet golova i onda kaze kao taj igrac je dobro odigrao,ovi drugi su zajebali golovi,cijela odbrana je kriva jednako.
              A ti kao da ti je Kijelini brat,pa si gledao svaki mec njegov i samo njega pratio,i tacno znas koliko kikseva je napravio u sezoni,koliko panicni ispucavanja(tvoj termin,vidic panici,i zato je los,a ferdinand gospodski je po zemlji posalje u aut),to ti argument.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Kjelini ne radi to sto radi Vidic a nema dovoljno znanja da odradi svaki put ono sto radi Ferdinand a to je da bez panike iznese loptu i da smireno odigra u teskoj situaciji, uradi dobro dosta puta ali se desi da pogresi i onda to obicno bude veliki kiks. Iskustvom pronalazi sve bolja resenja ali i dalje mu je to mana. Za Vidica sam rekao da je prototip idealnog stopera za PL. Ako to znaci los onda mislim da imas problema sa shvatanjem onoga sto pricam Izneo sam jedno 100 argumenata zasto mi je Ferdinand bolji igrac od Vidica a ti si se uhvatio za jedan koji ti se cini da je pogresan iako nije jer da si se bavio fudbalom znao bi sta znaci kada imas iza sebe stopera koji je siguran i jak na lopti.

Comment

• Pa sto nisi naveo da je Ferdniand limitiran u napadu nikada nije tu nesto radio,a sjetimo se Vide kada je po sezoni trpao 4-5golova,a Ferdinad nista sa tom tenikom ne pridonosi igri Mancestera,po tvojoj prici rekao bi da je Pirlo pa da asistira svaki mec,alo gledam taj Mancester otakd znam za sebe,i godinama u nazad kad god bi se pritiskala odbrana presingom i Vidic,a i tehnicki obiceni Pirlo,ne Pirlo,nego Rio vracali su loptu golmanu,i toga se nisu libili,a toliku potencirati limitiranu Vidicevu tehniku je glupo,nema spektakularnu,ali nema ni mizernu,solidnu ima zadovoljovajucu za Mancester.
                  I da te pitam jos ovo koliko cesto gledas Mancester evvou zadnje 3godine,evo recu da sam odgledao 90%meceva,koliko si ti?
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                    Pa sto nisi naveo da je Ferdniand limitiran u napadu nikada nije tu nesto radio,a sjetimo se Vide kada je po sezoni trpao 4-5golova,a Ferdinad nista sa tom tenikom ne pridonosi igri Mancestera,po tvojoj prici rekao bi da je Pirlo pa da asistira svaki mec,alo gledam taj Mancester otakd znam za sebe,i godinama u nazad kad god bi se pritiskala odbrana presingom i Vidic,a i tehnicki obiceni Pirlo,ne Pirlo,nego Rio vracali su loptu golmanu,i toga se nisu libili,a toliku potencirati limitiranu Vidicevu tehniku je glupo,nema spektakularnu,ali nema ni mizernu,solidnu ima zadovoljovajucu za Mancester.
                    I da te pitam jos ovo koliko cesto gledas Mancester evvou zadnje 3godine,evo recu da sam odgledao 90%meceva,koliko si ti?
                    Ferdinand doprinosi napadu vise nego sto ocigledno mozes da zamislis. Njegov pas po zemlji daljem centralnom veznom je ono od cega sve pocinje u napadu Mancestera vec godinama imaju isto otvaranje napada. Desni/levi bek krene napred dajuci dubinu i odvlaceci protivnicko krilo, jedan od dva centralna vezna prilazi na loptu i u tom trenutku protivnicki igrac, spic ili ofanzivni vezni krene da ga zatvori dok se sve to desava drugi centralni vezni nalazi prazan prostor izmedju protivnickog krila i spica/ofanzivnog veznog koji je odvucen i dobija loptu. Iza sebe u 90% slucajeva ima otvoren prostor da organizuje napad, kada nema onda lopta ide drugom stoperu (Vidicu) i sve iz pocetka. 80% takvih napada ide preko Ferdinanda jer Vidic ne moze da odgovori tom zahtevu. Jednostavno ne moze da pogodi pas 30 metara po zemlji. Iako sam gledao Mancester na mozda 30% utakmica to su neke stvari koje vidis da se ponavljaju iznova i iznova vec godinama i ne moras da gledas stalno da bi znao koliko je Ferdinand vazan za igru Mancestera u oba pravca. I to sto pricas da je Vidic dobar u napadu jer daje golove je dosta smesno, to su korneri kakve to ima veze sa igrom, Vidic je najjaci stoper na svetu kad su prekidi u pitanju zato je izmedju ostalog idealan za PL.
                    Last edited by LBJmvpFORlife; 09-07-12, 12:34.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Ferdinand doprinosi napadu vise nego sto ocigledno mozes da zamislis. Njegov pas po zemlji daljem centralnom veznom je ono od cega sve pocinje u napadu Mancestera vec godinama imaju isto otvaranje napada. Desni/levi bek krene napred dajuci dubinu i odvlaceci protivnicko krilo, jedan od dva centralna vezna prilazi na loptu i u tom trenutku protivnicki igrac, spic ili ofanzivni vezni krene da ga zatvori dok se sve to desava drugi centralni vezni nalazi prazan prostor izmedju protivnickog krila i spica/ofanzivnog veznog koji je odvucen i dobija loptu. Iza sebe u 90% slucajeva ima otvoren prostor da organizuje napad, kada nema onda lopta ide drugom stoperu (Vidicu) i sve iz pocetka. 80% takvih napada ide preko Ferdinanda jer Vidic ne moze da odgovori tom zahtevu. Jednostavno ne moze da pogodi pas 30 metara po zemlji. Iako sam gledao Mancester na mozda 30% utakmica to su neke stvari koje vidis da se ponavljaju iznova i iznova vec godinama i ne moras da gledas stalno da bi znao koliko je Ferdinand vazan za igru Mancestera u oba pravca. I to sto pricas da je Vidic dobar u napadu jer daje golove je dosta smesno, to su korneri kakve to ima veze sa igrom, Vidic je najjaci stoper na svetu kad su prekidi u pitanju zato je izmedju ostalog idealan za PL.
                      Terry nista losiji po tom pitanju nije.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        Terry nista losiji po tom pitanju nije.
                        Tu su. Nisam rekao da je daleko najbolji, ima ih nekoliko koji su puno mocni medju njima je i Teri.

Comment

Barzagli i Chielini su imali savrsenu sezonu u Juventusu,Bonnuci ogroman kikser,pola tih golova primljeni zbog njegovog izletanja i ispadanja al se to nije kasnije toliko primecivalo u formaciji 3-5-2 gde je on bio centralni odbrambeni.Chielini celo EP igra pod inekcijama odatle onakvi kiksevi jer mu se to nije desilo ni jednom za 40 utakmica u sezoni.Trenutno Bonnucci je stepenik nize naspram ove dvojice po kvalitetu igara i sigurnosti.
                          Ovo je poenta stvari,a ti si mjerodavan jer si gledao Juve,a i ja sam barem 20-ak utakmica ove sezone
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Ovo je poenta stvari,a ti si mjerodavan jer si gledao Juve,a i ja sam barem 20-ak utakmica ove sezone
                            Da je rasprava bila o tome ja bih isto rekao jer se slazem sa ovim sto je napisao. Ja sam non stop pricao o kompletnoj karijeri Kjelinija, pa ne igra on fudbal godinu dana

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                              Da je rasprava bila o tome ja bih isto rekao jer se slazem sa ovim sto je napisao. Ja sam non stop pricao o kompletnoj karijeri Kjelinija, pa ne igra on fudbal godinu dana
                              Ja sam ti nekoliko puta rekao,TRENUTNO da pravim sastav on mi je broj 1,isti slucaj je i sa Pique-om,govorio sam o trenutnoj forumi,ne citaj selektivno nego sve sto napisem procitaj,ako mozes
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Trenutno, Tijago Silva Humels, za utakmicu koja se igra sutra. Za sledecu sezonu i za dugorocni plan, Tijago Silva Pike.

Comment

Working...
                                X