Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Takticki najpotkovaniji igrac na svetu trenutno

Spoiler

Nesto si lose gledao onda sto se tice Kjelinija
    Ma kakav Marchizio, budi ozbiljan

Nadji mi kiks Ciellini-a ove sezone,a ja Juventus i njegove igrace ocima smisliti ne mogu...ali kad neko zna,zna
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Samo sad na SP je imao dve ocajne greske, prva protiv Spanaca druga protiv Hrvata. Da ne idem dalje

Comment

Samo sad na SP je imao dve ocajne greske, prva protiv Spanaca druga protiv Hrvata. Da ne idem dalje
        Citaj bolje jebem te blesava...za Juve,rekao sam ti da je za repku odigrao lose,imao je bolove velike i osjecao se lose covjek,igrao na silu

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
          Citaj bolje jebem te blesava...za Juve,rekao sam ti da je za repku odigrao lose,imao je bolove velike i osjecao se lose covjek,igrao na silu
          Juve nije izgubio nijednu tekmu jbt, ko sam ja da mu trazim greske Odigrao je odlicnu sezonu kao i Bonuci kao i Barzalji kao i kompletna ekipa sto ne menja cinjenicu da je kiks igrac. Fantastican u 95% vremena ali u ovih 5% moze da te zakopa najstrasnije. Videces ove sezone. Ponavljace sve greske koje je pravio ceo zivot. Mnogo je nesiguran na lopti, voli da dribla, voli da zalomi, da izmislja kad ne treba.

Comment

Juve nije izgubio nijednu tekmu jbt, ko sam ja da mu trazim greske Odigrao je odlicnu sezonu kao i Bonuci kao i Barzalji kao i kompletna ekipa sto ne menja cinjenicu da je kiks igrac. Fantastican u 95% vremena ali u ovih 5% moze da te zakopa najstrasnije. Videces ove sezone. Ponavljace sve greske koje je pravio ceo zivot. Mnogo je nesiguran na lopti, voli da dribla, voli da zalomi, da izmislja kad ne treba.
            Pa cuti onda,a Bonucci nije bio toliko dobar,on je bas kikseve pravio,nije los igrac ali je kiksao masu puta,to ce ti reci i ovi sto gledaju Juve svaku tekmu...

#the return

Comment

Pa cuti onda,a Bonucci nije bio toliko dobar,on je bas kikseve pravio,nije los igrac ali je kiksao masu puta,to ce ti reci i ovi sto gledaju Juve svaku tekmu...
              Razvalio EURO. Perfektan bio.

Comment

Razvalio EURO. Perfektan bio.
                Bio je dobar,ali pobjeze mu Silva,do tada odlican,za Juve znatno losiji

#the return

Comment

Bio je dobar,ali pobjeze mu Silva,do tada odlican,za Juve znatno losiji
                  Usralo prodanog da pogodi tu gde je pogodio da mu das jos 100 puta nece onako centrirati iz one situacije.

Comment

• Barzagli i Chielini su imali savrsenu sezonu u Juventusu,Bonnuci ogroman kikser,pola tih golova primljeni zbog njegovog izletanja i ispadanja al se to nije kasnije toliko primecivalo u formaciji 3-5-2 gde je on bio centralni odbrambeni.Chielini celo EP igra pod inekcijama odatle onakvi kiksevi jer mu se to nije desilo ni jednom za 40 utakmica u sezoni.Trenutno Bonnucci je stepenik nize naspram ove dvojice po kvalitetu igara i sigurnosti.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
                      Barzagli i Chielini su imali savrsenu sezonu u Juventusu,Bonnuci ogroman kikser,pola tih golova primljeni zbog njegovog izletanja i ispadanja al se to nije kasnije toliko primecivalo u formaciji 3-5-2 gde je on bio centralni odbrambeni.Chielini celo EP igra pod inekcijama odatle onakvi kiksevi jer mu se to nije desilo ni jednom za 40 utakmica u sezoni.Trenutno Bonnucci je stepenik nize naspram ove dvojice po kvalitetu igara i sigurnosti.
                      Ove sezone mu ni ne mogu naci kikseva, bar ne kao pre. Pricao sam u globalu kada mu se gleda na karijeru Djordjo je imao pa barem 20 utakmica gde odigra savrseno bez greske i onda neka kardinalna greska koja kosta Juve.

Comment

• Problem je sto je Girgio vecinu vremena igrao sa idiotima u odbrani i onda pored takvih saigraca tesko je isplivati i nadoknaditi njihove nedostatke.

Comment

Problem je sto je Girgio vecinu vremena igrao sa idiotima u odbrani i onda pored takvih saigraca tesko je isplivati i nadoknaditi njihove nedostatke.
                          Ja bas mislim da zbog toga mislim da je ostavljao odlican utisak jer on je meni u idealnom timu lige otkako se Juve vratio. Ne mislim da bi se toliko isticao da je igrao sa boljom ekipom koja bi timski neutralisala najjace spiceve ovako je morao sam to da radi pa zbog toga mislim i da dobija kredit koji dobija.

Comment

• Ne moze odbrambeni da se istakne ako mu tim po sezoni prima 40+ golova,tu odbrane nema,jednostavno igras bez samopouzdanja i ne dajes najbolje od sebe.

Comment

Ne moze odbrambeni da se istakne ako mu tim po sezoni prima 40+ golova,tu odbrane nema,jednostavno igras bez samopouzdanja i ne dajes najbolje od sebe.
                              Moze i te kako, ako ima puno intervencija dobrih, ako njegovi igraci ne postizu golove nego tudji, kao sto se golmani dokazuju u tankim ekipama pa imaju gomilu intervencija vrhunskih tako i odbrambeni kada je tanka ekipa dobijaju vise sansi da pokazu sta znaju.

Comment

• Razlika igraca koji puca od samopouzdanja i igraca bez samopouzdanja je ogromna i igre su za klasu drugacije,ovo vazi za svaki sport.

Comment

Working...
                                X