Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lyon bolji od Tottenhama ?

Smijesno , iz godine u godinu sve gori , ne mogu se vise ni za LS izboriti ..
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kao klub i institucija sa modernom istorijom. Daleko od toga da ne mogu u LS, u Francuskoj ce i dalje biti jedan od glavnih kandidata za titulu, a Tottenham moze da misli samo o eventualnoj LS u mnogo tezoj ligi, gde bi lako mogli da ostanu i bez EL.

Edit: Lyon ide u EL prvi put posle koliko 12-13 godina u LS? Ne vidim ja tu nikakvo propadanje, ne kazem da je Lyon bolji klub od Tottenhama po igracima, vec po onome sto sam gore napomenuo. Bez razmisljanja bi pre igrao za Lyon nego za Tottenham.
      Last edited by p4p1; 08-07-12, 15:59.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
        Naravno, ali Lyon > Tottenham, a Lloris je vrlo dobar golman, koji ima potencijal da brani za neke od najvecih klubova na svetu, po meni odlazak u Tottenham ne bi bio dobar po njegovu karijeru. Mozda gresim.
        Po cemu Lion bolji od Spursa, leba ti ?? Ljudi iz godine u godinu padaju sa rezultatima u ligi, vise nisu dominantni kao nekada. Prvo Blan sa Bordoom, pa Marsej, pa Lil, evo sad i Monpelje, liga je sve vise kompetitivnija nego ikad, plus ulaskom seika u ligu, PSZ ce verovatno poceti da vlada, jednostavno, polako ali sigurno Lion ispada iz te price, i evo ove godine su bez LS.

Spursi su za klasu bolji, za klasu.
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
          Po cemu Lion bolji od Spursa, leba ti ?? Ljudi iz godine u godinu padaju sa rezultatima u ligi, vise nisu dominantni kao nekada. Prvo Blan sa Bordoom, pa Marsej, pa Lil, evo sad i Monpelje, liga je sve vise kompetitivnija nego ikad, plus ulaskom seika u ligu, PSZ ce verovatno poceti da vlada, jednostavno, polako ali sigurno ispada iz te price, i evo ove godine su bez LS.

Spursi su za klasu bolji, za klasu.
          Ma i da nisu,svaki igrac ide u jacu ligu,pa Cabaye je mogao ostati u Lille-u i igrati LS,a otisao je u slabiji(kada je on dosao sigurno su bili slabiji) Newcastle...
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
            Edit: Lyon ide u EL prvi put posle koliko 12-13 godina u LS? Ne vidim ja tu nikakvo propadanje, ne kazem da je Lyon bolji klub od Tottenhama po igracima, vec po onome sto sam gore napomenuo. Bez razmisljanja bi pre igrao za Lyon nego za Tottenham.
            Moras da shvatis da je cilj svakog igraca da ode u jaci klub, i jacu ligu, i zato je potpuno logicno za Llorisa da ode i to u Spurse koji su u samom vrhu PL-a i koji su mnogo jaci klub. Da Lion dominira kao nekada, razmislio bi, ali oni vise nisu onaj tim sa Zuninjom, Esijenom, Govuom, Maludom i ostalim cuvenim igracima ovog tima u skorijoj istoriji. Imaju daleko slabije igrace nego pre dve/tri godine, i bez LS ce jos teze privuci neke novije talente, koje im Lil, Montpelje otimaju ispred nosa, a PSZ sa ogromnim svotama novca ce postati bas ono sto je i Siti u PL postao.
            Odma zaboravi istoriju, u modernom fudbalu vise istorija nista ne pomaze. Kad ne igras LS slab si konkurent ostalim timovima, a ako jos nemas dobre finansije, to je tek propast.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
              Zar nece Tottenham pokusati da otkupi ugovor Adebayora od M.Citya ?
              Vertrongen je fantasticno pojacanje, Wenger je napravio ogromnu gresku sto je odustao od njega. .
              Verovatno pokušavamo, za sada je Defoe jedini centarfor kojeg imamo. Ali sa Sitijim će, kao i prošle godine, najveći problem biti Adebajorova plata.

Comment

• Originally posted by Lineker View Post
                Verovatno pokušavamo, za sada je Defoe jedini centarfor kojeg imamo. Ali sa Sitijim će, kao i prošle godine, najveći problem biti Adebajorova plata.
                Znaci jos 2 napadaca bi trebalo da dovedete. Mislim da vise sansi treba dati G.Dos Santosu. Rednknapp mu je davao priliku prosle sezone samo u utakmicama LE.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Vertogen konacno presao u totenhem. adebajor najverovatnije prelazi u Totenhem za stalno. A za Modrica se govori sve i svasta. Najnovije je da ide u Real za pare i Karvalja. e sada, jos dovesti jednog dobrog napadaca, golmana i eventualnu zamenu za Modrica. I imace i jaci tim nego prosle sezone.
                  sigpic

Comment

• Ja sam jutros procitao da je City prodao Adebayora u Tottenham za stalno , 5 miliona ..

Znaci to nije tacno ?
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                      Ja sam jutros procitao da je City prodao Adebayora u Tottenham za stalno , 5 miliona ..

Znaci to nije tacno ?
                      Najverovatnije ce se to i desiti. to sam i ja citao. Da je jako blizu prelaska za 5 mil
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Wilshere_19 View Post
                        Naprotiv, nije napravio gresku. Vertonghen je odabrao Tottenham jer je znao da ce imati sigurno mesto u startnih 11, dok bi u Arsenalu morao da se bori za to mesto. Ako on ne moze da se bori za mesto u ekipi, da li stvarno mislis da je on borac, i neko ko ce da konacno unese cvrstine u Arsenal? Dosta mi je mlakonja, bolje sto ga nije doveo. Da su nam svi kao Szczesny, da vicu, da se bore do kraja, bio bih najsrecniji. Neka je otisao u Spurse, daleko mu lepa kuca...
                        Vertongen da se bori u Arsenalu? Arsenal ima jednog stopera koji je nesto bolji od njega, ostali su 2 klase ispod. Nece se sigurno boriti sa Koselnim autogol masinom.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Vertongen da se bori u Arsenalu? Arsenal ima jednog stopera koji je nesto bolji od njega, ostali su 2 klase ispod. Nece se sigurno boriti sa Koselnim autogol masinom.
                          Nije on losiji po meni ni od Veermalen-a,a ako je i losiji sada ubijedjen sam da ce s vremenom bio bolji i od njega,decko je odlican...

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Nije on losiji po meni ni od Veermalen-a,a ako je i losiji sada ubijedjen sam da ce s vremenom bio bolji i od njega,decko je odlican...
                            Nije fudbalski losiji, losiji je za iskustvo neigranja u ozbiljnoj ligi, u Erediviziji niko o odbrani ne razmislja a i tamo on ima kikseva. Ovde bi se to nastavilo neko vreme ali bi posle bio jedan od najboljih.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                              Nije fudbalski losiji, losiji je za iskustvo neigranja u ozbiljnoj ligi, u Erediviziji niko o odbrani ne razmislja a i tamo on ima kikseva. Ovde bi se to nastavilo neko vreme ali bi posle bio jedan od najboljih.
                              Ma moras tamo kiksati kad vezni red ne brani nista ne go bukvalno samo napadaju i slazem se da je losiji za to iskustvo,ali i Veermalen nema Bog zna kakvu sezonu,kiksao je i on dosta puta...ma ja sam ubijedjen da ce decko biti odlican igrac

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Ma moras tamo kiksati kad vezni red ne brani nista ne go bukvalno samo napadaju i slazem se da je losiji za to iskustvo,ali i Veermalen nema Bog zna kakvu sezonu,kiksao je i on dosta puta...ma ja sam ubijedjen da ce decko biti odlican igrac
                                Kad je vezni red kriv i kad se ne vraca to nije kiks, imao je svojih kikseva.

Vermalen je od stakla isto kao i Ager, generalno odlican kad god igra, 1-2 kiksa je imao sto sam ja video, uglavnom Koselni i Djuru to odrade u svom stilu.

Za 2 godine ce Vertongen biti medju boljima, naravno ako bude radio sa pravim covekom na klupi. Sa AVB-om defanzivac ne verujem da moze mnogo da napreduje ali videcemo.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X