Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ti bi ga Wada pljuvao da ti je Real odveo do 3. mjesta u Primeri, sve zivce bi stanjio. Meni je on i dalje OK kao covjek.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      I ti bi ga Wada pljuvao da ti je Real odveo do 3. mjesta u Primeri, sve zivce bi stanjio. Meni je on i dalje OK kao covjek.
      Verujem da bi on uspeo u Realu. Forsirao je formaciju u Chelsea-u za koju nije imao igrace. Plus, atmosfera nije bila kako treba, tako da taj neuspeh ne mora nista da znaci. Doduse, u Realu moze da igra kakvu god hoce formaciju.

Porto je igrao fantasticno dok je on bio trener, steta sto nije uspeo da igra tako i sa Chelsea-em.

Moje misljenje je da ce uspeti u Tottenham-u, iako mi nije drago kao navijacu Arsenala, ali mi je on dosta drag kao osoba.

Reakcije kod golova su mu fantasticne.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Atmosfera je bila sjajna kada je on stigao, ali se pogorsala nakon serije ocajnih rezultata i njegove tvrdoglavosti. Mogao je na polusezoni promijeniti taktiku i izvuci sta se da izvuci, pa onda na ljeto da dovede sta hoce. Ali on je przio po svom dok nekome nije pukao film, a zna se kome. Nemam nista protiv njega kao covjeka, totalno mi je kul. Ali kao trener mora jos uciti.

Sve najbolje mu u Tottenhamu, da uvijek bude bar jedno mjesto iza nas.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Da nije bilo AVB-a mozda i ne bi uzeli tu titulu
          Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
            Da nije bilo AVB-a mozda i ne bi uzeli tu titulu
            Ko zna zasto je to dobro. On je dosao sa zadatkom da iznervira i probudi inat kod stare garde.

Comment

• Probudio se inat, skinut im je bio pritisak zbog losih rezultata i sve se poklopilo.
              Cuj prvi maj

Comment

• Sve zahvaljujuci covjeku koji je sve to povezao i ponovo sklopio. Kratka a vec bogata trenerska karijera. Samo da nastavi tako.

Comment

• Pitanje trenera i zvanično rešeno, AVB imenovan, ugovor na tri godine. Doveo je 2 čoveka sa sobom, treba da imenuje asistenta. Sad se možemo posvetiti rešavanju ekipe, treba još par igrača prodati i popuniti rupe u ekipi koje postoje.

Nadam se da će AVB biti dobar. To što nije uspeo u Čelziju ne znači ništa, sa Portom je bio sjajan. Grešaka tokom boravka u Čelziju je bilo, nadam se da je naučio nešto iz toga. Vidim da se Di Mateo hvali, zaboravlja se da je dobio otkaz u WBA jer nisu dobro stajali pod njim, odbrana im je bila očajna. Stvari se lako okreću...

Holt je potpisao novi ugovor sa Noričem, tako da ostaje u klubu.

Comment

• Hm... ima 70m za transfere + ako proda Modrica otici ce na 100m!

Comment

• AVB je odlican trener , ima covek vizije , ali te vizije nisu za Engleske , dozivio debakl sa Celzijem , ne odgovara mu stil na ostrvu , ako nije mogao sa onakvim Celzijem sta ce ovim Totenhemom , jos ce mu Modric otici , ostace samo Bale i Van der Vart , napad nemaju , moraju dovesti nekoga pod hitno , Adebajor ih izvlacio prosle sezone , ove ga nece biti. Realno za Englesku ligu je Rednap 7 puta bolji izbor od AVB-a a kada ovaj nije uspio drzi konstantu celu sezonu nece ni AVB , uostalom bicu u pravu po X koji put
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ako nista drugo makar cu krenut gledati Cempionsip od sezone 2013/14 zbog Totnama.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                          AVB je odlican trener , ima covek vizije , ali te vizije nisu za Engleske , dozivio debakl sa Celzijem , ne odgovara mu stil na ostrvu , ako nije mogao sa onakvim Celzijem sta ce ovim Totenhemom , jos ce mu Modric otici , ostace samo Bale i Van der Vart , napad nemaju , moraju dovesti nekoga pod hitno , Adebajor ih izvlacio prosle sezone , ove ga nece biti. Realno za Englesku ligu je Rednap 7 puta bolji izbor od AVB-a a kada ovaj nije uspio drzi konstantu celu sezonu nece ni AVB , uostalom bicu u pravu po X koji put
                          Sa kakvim Chelsea-em? Bez uvrede njihovim navijacima, ali nisu imali nesto jak tim, a ti si vidovita Zorka pa znas da Adebayor-a nece biti? Modric vec drugu godinu odlazi, tako da se ti lepo mani te price, on je jos uvek igrac Tottenham-a. Harry se vise brinuo o tome kako da postane selektor Engleske, nego o Spurs-ima, kada je Roy postao selektor i Tottenham je poceo ponovo da igra. Covek ima odresene ruke, moze dovesti dva vrhunska igraca za pare koji su mu date. Ima odlicna krila u ekipi, tako da moze da fura sistem iz Porto-a.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Sa kakvim Chelsea-em? Bez uvrede njihovim navijacima, ali nisu imali nesto jak tim, a ti si vidovita Zorka pa znas da Adebayor-a nece biti? Modric vec drugu godinu odlazi, tako da se ti lepo mani te price, on je jos uvek igrac Tottenham-a. Harry se vise brinuo o tome kako da postane selektor Engleske, nego o Spurs-ima, kada je Roy postao selektor i Tottenham je poceo ponovo da igra. Covek ima odresene ruke, moze dovesti dva vrhunska igraca za pare koji su mu date. Ima odlicna krila u ekipi, tako da moze da fura sistem iz Porto-a.
                            Pa realno Chelsea je poceo proslu sezonu sa sasvim dobrim timom, jedino je City objektivno bio bolji, niko od ostalih, cak ni United... a pogotovo Arsenal i Newcastle nisu imali bolje ekipe a Chelsea je bio ispod njih...
                            A problem je sto AVB zna samo jednu taktiku i pokusava da prilagodi igrace tome, sto je bilo nemoguce u Chelsea-ju...
                            Ali ko zna sta ce uraditi sa Tottenhemom, kao sto kazes, ima odlicna krila i sa jos par pojacanja bi mogli cak i da se bore za titulu... ali da je dobar trener, to nikako...
                            sigpic

Comment

• Meni je, za standarde Chelsea-a, ovo bio njihov najslabiji tim u zadnjih par godina, ali mozda mi se samo cini. Imali su jedno krilo jbg, a Sturridge nije krilo, covek je napadac. Ja nikada ne bi osudio nekoga na osnovu jedne sezone, jbg, nije mu islo i to je to. Ne znaci sada da ga treba ismejavati na svakom koraku, jer covek nije los trener, sada moze da igra kako on to zeli, moze da dovede par pojacanja i Tottenham ce imati veoma ozbiljan tim.
                              sigpic

Comment

• Nebitno kakav je ovo bio tim za standarde Chelsea-ja.... reci mi kakav je bio United za njihove standarde, da ne govorim o Arsenalu... I tu je jos Newcastle koji je uspeo da zavrsi ispred Chelsea-ja... Potpuna katastrofa, kakav god da je Chelsea u poredjenju sa svojim standardima opet su imali bolju ekipu od Arsenala i Newcastle-a, i svakako nije bilo realno da zavrse sa 30 bodova manje od City-ja i Uniteda... ej 30!
                                A to da nije imao krila, u pravu si, zapravo ne znam ni na kog si to jednog mislio, jer tu niko nije pravo krilo, svakako Mata i Sturridge to nisu... ali to nema nikakve veze... AC Milan nema nijedno krilo u ekipi od kad vecina nas ovde prati fudbal, pa su u vrhu Evrope sve to vreme... Uopste krila nisu preduslov za dobru ekipu... A opet kazem, to sto AVB zna jednu taktiku je najveci problem... Ali stvarno ne bih nastavljao o ovome, cele prosle sezone sam pisao o AVB-u u temi Chelsea-ja, mrzi me da se ponavljam, imao je previse suludih odluka...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X