Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostNjih dvojica i Benitez.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Za Krasica se interesuju West Ham i Liverpool...
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...os-Krasic.html
Anderson je na meti gradskih rivala Milana...
Comment
-
Nego i mene iznenadio otkaz Rednapu , bas me zanima ko ce da ga zameni , Benitez otpada ,ne deluje mi kao lik koji bi preuzeo Totenhem , Mojs isto otpada , ne verujem da ce iz Evertona otici , nema razloga , Martinez kad nije Liverpul prihvatio nece ni Totenhem tako da su sve to prazne price ,ja licno nemam ideju stvarno ko bi mogao preuzeti Spurse , videcemo tokom narednih danaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jedini logicni izbor:
http://www1.skysports.com/football/n...-for-Swans-job
Do kraja sedmice Laudrup bi trebao biti predstavljen kao novi trener Swanse-a.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Rednap tražio novi ugovor, na dodatne 2 ili 3 godine, a predsednik nije hteo dati. Posle svega što se dešavalo ove godine, čudan kraj sezone za Rednapa, oslobodjen je krivnje za utaju poreza, Tottenham je bio treći, otvorilo se mesto selektora gde su ga sve već videli, da bi na kraju završio bez LŠ, bez selektorskog mesta i bez posla.
Od kandidata koji se spominju (Mojes, Martinez, Benitez, Klinsman, Viljaš Boaš, De Bur, Kapelo), biram Mojesa. Iako neki kažu ovde da nema razloga da ide iz Evertona, i on ima još 12 meseci ugovor, uvek u problemima sa novcima, bilo bi zanimljivo videti kako bi se snašao na drugom mestu gde može dovesti igrače ali gde su i očekivanja veća (u odnosu na Everton).
Hrabra odluka, videćemo kako će se sve razviti, dosta igrača je vezano za Rednapa, bojim se da ne bude odlazaka glavnih igrača.
Comment
-
Ne znam zasto bi Moyes odbio Tottenhem, to bi mu konacno bila sansa da napreduje u karijeri. Vec je 10 godina u Evertonu, konstantno bez para, zavrsavaju uvek od 7 do 10 mesta. Tottenhem ima ekipu koja bi sa jos jednim/dva transfera mogla da se bori za titulu... Ne vidim zasto bi neko odbio tu opciju...sigpic
Comment
-
To je cena prosutih 10 bodova, ne rotiranja ekipe...... Modric,Parker Walker su igrali celu sezonu. I kad je bilo najvaznije pali su u formi i prosulo se 10 bodova. A zbog toga i Walker nije otisao na EP. Povredio se od stalnog igranja. Cak i u ligi evrope su mu igrali igraci koji su odigrali celu sezonu. Meni je licno zao sto je otisao. I strah me da Bejl i Modric bas zbo njega traze da odu. Mozda bi Mojes trebao da dodje. Jer bi mogao za sobom da povuce i neke igrace Evertona Bejnsa, Kejhila.....sigpic
Comment
Comment