Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Brajkula View Post
    Набрајао сам само везне играче и рекао да исте гомилају, чему и Марин и Азард кад ту имаш и Мату, и Малуду и Калуа, а и Стариџ може да упадне ако затреба, то сам написао. Не кажем ја да Азард нема квалитет и да не постоји клуб који би га желео, али он и Мата су идентичан тип играча, чак ако мене питаш Мата је и бољи, о томе говорим, гомилање, а исто тако не верујем да Азард може да одигра квалитетно крило као АМЦ у ПЛ, немам он брзину попут успешних крила у ПЛ (Бејла, Ленона, Нанија...) дакле он дође као идеално решење за АМЦ, где имаш бољег играча, а од те позиције не очекује да нешто посебно креира игру јер је Лампард у тиму Бог и батина.
    Vezano za ovaj deo posta, cisto da se ukljucim u diskusiju iako je Mumi sve lepo rekao... Prvo Hazard(Azar kako god ) je vanserisjki talenat, i spada u onu grupu gde su Nejmar, Moura itd... Takvi igraci su jednostavno preskupi, i to sa razlogom. Slazem se da je Kagawa steal nevidjeni posto je kupljen za 14m, ali ta cena moze da naraste ako ovaj da odredjeni broj golova, odigra odredjen broj utakmica itd... Drugo, reci da Hazard nema brzinu je toliko blesavo da ja ne znam. Decko je mozda najbrzi igrac sa loptom u Evropi a i dalje, izuzetno eksplozivan, i moze da prodje koga god oce... Mata nije bolji od njega jer bas on nema tu potrebnu brzinu da bi bio krilo, i zato ce se od njega ocekivati da bude iza Toresa, dakle AMC. Hazard moze da igra gde hoce u napadu, njemu to ama bas nikakav problem nije, podjednako dobro igra sa obe noge, dakle kompletan igrac. Vezano za to gomilanje, rekao ti je Mumi vec, Maluda i Kalu idu iz kluba, i to su jedini klasicni krilni igraci u Celsiju za koje ja znam. Staridz moze da igra, ali vidi se po njegovoj igri da je on jednostavno pravi napadac, Ramires je u pocetku u Benfiki bio zadnji vezni, i samo zbog njegove brzine on moze na krilo, inace on nikako nije prirodan na toj poziciji. Dakle, potpuno je logicno da se sada dovode krilni igraci i da tu nema nikakvog gomilanja kupovinom Marina i Hazarda, a Hulk jos nije kupljen, ali ako bude dosao, to ce samo upotpuniti tim, i formacija ce gotovo sigurno biti 4-2-3-1, a posto je Lampard vec ostario i nije onaj stari, cenim da ce se ili preseliti na klupu ili ce ga novi menadzer ili Mateo ako ostane, pomeriti na zadnjeg veznog.

E da, takodje si rekao da su Kagawa i Modric bolja kupovina. Rekao sam za Kagawu, steal nevidjeni, ali za Modrica jos nije ni poslata ponuda, i pitanje je oce li Spursi prihvatiti, sto se mene tice, slabu ponudu od 22-25m za genijalca kakav je Modric.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

Originally posted by Freshman91 View Post
      Drugo, reci da Hazard nema brzinu je toliko blesavo da ja ne znam. Decko je mozda najbrzi igrac sa loptom u Evropi a i dalje, izuzetno eksplozivan, i moze da prodje koga god oce...
      Cisto da napomenem, skoro je Valencia postavio novi rekord sto se brzine tice sa loptom! Ne secam se tacno koliko je bilo, negde oko 35km/h dok je C.Ronaldo na drugom i Walcott na trecem...

Comment

E da, takodje si rekao da su Kagawa i Modric bolja kupovina. Rekao sam za Kagawu, steal nevidjeni, ali za Modrica jos nije ni poslata ponuda, i pitanje je oce li Spursi prihvatiti, sto se mene tice, slabu ponudu od 22-25m za genijalca kakav je Modric.
        Pa Totehem ga platio 18.5 miliona funti Dinamu. Ja bih se prekrstio i razocarao da ga daju Mancesteru za tu sicu. Virtouz bre virtouz. 30 je minimum minimuma i za te pare bi mi bilo zao
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Pa prica se da ce ponuda iznositi 25m funti sa mogucnoscu da poraste do 30m funti.

Comment

Malo je to...Realno malo para. Pogotovu zbog danasnjeg trzista.
            sigpic

Comment

Originally posted by Sir Giggsy View Post
              Pa prica se da ce ponuda iznositi 25m funti sa mogucnoscu da poraste do 30m funti.
              Opet je malo buraz, pogle trziste kako je poludelo... Plus, ja mislim da ce vas Rednap bas izmuzeti za njega, jer vi na toj poziciji nemate nikog previse kvalitetnog, morace Fergi da ga juri, a sto i da ga ne preplati... Ali samo jos ne shvatam koncept Modrica i Kagawe u prvoj i to u 4-4-2 formaciji... Nikako ih ne vidim obojicu na terenu, i nikako... Eventualno Kagawa na krilo, ali ni to nije sjajno resenje...

Samo se plasim da Kagawa ne bude "Anderson scenario"...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Свако има своје, ја ценим да је то гомилање и тачка мада постоји и она од вишка глава не боли
                30м је права цена, сад што се шеици спрдају са парама па су клубови принуђени да форсирају понуде је друга ствар, а и реално је да ове године напусти Тотенхем, једноставно прерастао је средину, ред је да крене даље, а где ћеш већег изазова од Јунајтеда?
                Да сумирам, како ствари сада стоје биће "клања" између Челзија и Јунајтеда следеће године, сигурно занимљив шампионат, а и у Европи би требало да се наиграју фудбала с тим што ценим да је време да се Реал Мадрид обре титулом ЛШ, ред је колико год их ја мрзео, и њих и Барсу.

Comment

Opet je malo buraz, pogle trziste kako je poludelo... Plus, ja mislim da ce vas Rednap bas izmuzeti za njega, jer vi na toj poziciji nemate nikog previse kvalitetnog, morace Fergi da ga juri, a sto i da ga ne preplati... Ali samo jos ne shvatam koncept Modrica i Kagawe u prvoj i to u 4-4-2 formaciji... Nikako ih ne vidim obojicu na terenu, i nikako... Eventualno Kagawa na krilo, ali ni to nije sjajno resenje...

Samo se plasim da Kagawa ne bude "Anderson scenario"...
                  Кагава иза Рунија, као што је некада Сколс играо из шпицева, сети се Гигс-Кин-Ники Бат-Бекам испред Сколс и испред нападач, сад би то некако било Јанг-Керик (или неко други)-Модрић-Нани испред Кагава, па Руни, бар ја тако ценим.

Comment

Свако има своје, ја ценим да је то гомилање и тачка мада постоји и она од вишка глава не боли
                    30м је права цена, сад што се шеици спрдају са парама па су клубови принуђени да форсирају понуде је друга ствар
                    Nije to pocelo od Arapa i pre toga su transferi ,,ludeli'' ali ajde da ne pocinjemo o tome. Ja cu konkretno o Modricu Po meni 30 miliona nikako ne moze da bude prava cena. Rekao sam da je to minimum minimuma i to ako bi klubu bas trebale pare a on izrazi zelju da ide. Razlog je jednostavan jer sad svaka susa vredi 15 mil a Modric je 2008. presao u Totenhem za 18.5. Trenutna cena mu je 35 miliona i realno je da traze vise. U sadasnjem vremenu i nacinima poslovanja svojim igrama je definitivno opravdao toliku trzisnu vrednost, bar po meni.

Inace, izjavio je da ce o buducnosti odluciti posle Eura pa nam ostaje da sacekamo rasplet.
                    sigpic

Comment

Manite se ljudi Modrica...to su i dalje samo prazne price

Comment

Originally posted by Condition23 View Post
                        Nije to pocelo od Arapa i pre toga su transferi ,,ludeli'' ali ajde da ne pocinjemo o tome. Ja cu konkretno o Modricu Po meni 30 miliona nikako ne moze da bude prava cena. Rekao sam da je to minimum minimuma i to ako bi klubu bas trebale pare a on izrazi zelju da ide. Razlog je jednostavan jer sad svaka susa vredi 15 mil a Modric je 2008. presao u Totenhem za 18.5. Trenutna cena mu je 35 miliona i realno je da traze vise. U sadasnjem vremenu i nacinima poslovanja svojim igrama je definitivno opravdao toliku trzisnu vrednost, bar po meni.

Inace, izjavio je da ce o buducnosti odluciti posle Eura pa nam ostaje da sacekamo rasplet.
                        Dobro zavisi da li pricas u evrima ili funtama!
                        Da se razumemo, ja trenutno ne vidim ko bi mogao da dovede Modrica osim United-a ili City-a. Modric nije blistao prosle sezone, bar ne u drugom delu. Videcemo sta ce uraditi na EP, ali Tottenham ne igra LS a i Luka ce sigurno hteti da napusti ekipu kada ih pritisnu ekipe sa ponudama. Siguran sam da ce City ponuditi mnogo vecu sumu od United-a, ali mislim da ce Luka hteti u United... Ali jos je rano pricati o svemu tome, mnogi portali pisu ali realno je ocekivati da cemo dobiti rasplet tek kada se zavrsi EP... za Hrvate.

Comment

Па, пре Арапа једио се веселио Рус у Челзију и наравно Реал Мадрид....
                          Што се тиче Модрића, он је већ прошле године изразио жељу да оде, не видим разлог зашто би се ишта променило ове, једноставно дечку је досадило да стално буде трећи, четврти, извалио је да има квалитет за више, зашто би каскао у месту још годину дана, реална прича је да оде, сад где не знам, ето појавио се Јунајтед....а о цени, да ли је много или мало, ја мислим да је таман, тј. цена између 30-35м је права цена, сад то што ће Сити да се направи паметан па да понуди 42м (као нпр. прошле године за Агуера у трци са Јувеом, где је Јуве нудио 37 а ови га ето купили за 42) и годишњу плату од 7 милиона је друга ствар, јбг може им се, а од финансијског фер плеја ништа (ја и нисам за тај фер плје финансијски, јер једноставно све то, мсм те понуде, лудница на тржишту и чине фудбал таквим какав је данас, а он је ајважнија споредна ствар на свету).

Comment

Uh, al sam se lepo nacitao, svega i svacega...
                            Samo par stvari, prvo Brajkula, kad pricas o Chelsea-ju sve mi se cini da ti imas u glavi neki Chelsea od pre 3/4 godine, kad kazes Lampard bog i batina, navodis Maloudu i Kalou-a kao krilne igrace i sl. Mislim, bez uvrede, ali mislim da nisi dovoljno gledao Chelsea prosle 2 sezone kad tako pricas. Za Maloudu i Kalou-a mogu samo da kazem da su se skroz raspali, Malouda ce verovatno biti prodat, a Kalou je vec napustio klub jer mu je istekao ugovor... Lampard je i dalje mocan sa loptom, zna da asistira (skoro je Schweini rekao za njega da je igrac sa najboljom vizijom u Evropi u poslednjoj deceniji), donosi tu mirnocu na sredini, ali nije vise igrac za 20+ golova po sezoni, zapravo je potpuno suludo sto je uspeo da odigra tako nekih 8 sezona za redom, sad ocekivati i devetu bilo bi previse. On ce biti centralni(zadnji) vezni, kao Scholes poslednjih godina u Unitedu. Dalje, dovodjenje Hazarda je prava stvar za Chelsea, jer odlaskom Drogbe i malo slabijim igrama Lamparda, Chelsea je izgubio match-winnere. Mata jeste vrhunski kreativac, i divota je gledati ga, ali on nije covek koji ce resiti neku gustu utakmicu, Hazard to jeste, valjda 20 golova i 16 asistencija govori tome u prilog. Dovodjenje Marina, cisto da se poveca dubina u ekipi, jer Sturridge ce sigurno vise igrati spica nakon odlaska Drogbe, i onda ostaje manja rupa na krilu. Mislim da nece biti problema sa taktikom, ima milion mogucnosti sa ovim igracima na raspolaganju, vise nema nikakve potrebe da neki igraci igraju van prirodne pozicije sto je najvaznije. Bukvalno je svaka formacija moguca sada... I samo bih dodao, da nije bitno koju ce poziciju na papiru imati Hazard i Mata, jer to na terenu nece imati nikakve veze, mislim da njima sleduje free-role... Jos nesto, Chelsea-ju ne treba box-to-box igrac, jer ne igraju na taj fazon, to je bilo potrebno kod Murinja, sad sa 4-2-3-1 svako pokriva svoj deo terena, a mislim da ce De Bruyne izrasti u takvog igraca, nesto slicno Lampardu ili Schweiniju...

Za United, Kagawa za 14M je strasan posao, samo ostaje pitanje gde ce igrati. Modrica ne vidim kako mogu da dobiju za manje od 30M, ako ga uzmu verujem da ce to biti kao sto si rekao, neka 4-4-1-1, otprilike isto kao Tottenhem, s tim sto ce polu-spica igrati Kagawa dok je u Tottenhemu to van der Vaart, a Modric bi igrao istu poziciju.

EDIT: Samo da dodam za Modrica, zao mi je sto mora da ide iz Tottenhema, jer realno, sa boljim trenerom od 'Arija, Tottenhem je mogao 'ladno da zavrsi treci ove sezone, mozda i da se bori za titulu, jer stvarno nemaju problem ni na jednoj poziciji, ali eto, potpuno su se raspali u drugom delu... i zbog toga im izgleda sleduje prodavanje nekih vaznijih igraca...
                            Last edited by Tony_G; 09-06-12, 12:07.
                            sigpic

Comment

Кагава иза Рунија, као што је некада Сколс играо из шпицева, сети се Гигс-Кин-Ники Бат-Бекам испред Сколс и испред нападач, сад би то некако било Јанг-Керик (или неко други)-Модрић-Нани испред Кагава, па Руни, бар ја тако ценим.
                              Fergi skoro retko odstupa od 4-4-2 formacije, i u istoriji ces naci da je uvek igrao sa dva napadaca, klasika... I on je doktorirao tu formaciju... Ovo sto pominjes za Skolsa, nije on igrao iza napadaca, bio je klasican centralni vezni igrac skoro uvek u svojoj karijeri... Zato i kazem da ce biti veoma vazno videti kako ce se Shinji uklopiti u celu tu pricu... Ako bude igrao iza napadaca kao AMC gde mu je i prirodna pozicija, mozda Fergi bude eksperimentisao sa dijamant formacijom, sa dva isturena, Kagawa iza njih, dva krila i zadnji vezni... Ali tesko da cemo to videti od Fergija.
                              I zato se bojim da ne bude isti scenario kao sa Andersonom, koji je u Portu bio zver, doveden kao AMC, povrede ga usporile, i Fergi ga je neprirodno uslovio na poziciju zadnjeg veznog... Nesto slicno je i Rafa uradio sa nasim Lukasom...
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Originally posted by freshman91 View Post
                                fergi skoro retko odstupa od 4-4-2 formacije, i u istoriji ces naci da je uvek igrao sa dva napadaca, klasika... I on je doktorirao tu formaciju... Ovo sto pominjes za skolsa, nije on igrao iza napadaca, bio je klasican centralni vezni igrac skoro uvek u svojoj karijeri... Zato i kazem da ce biti veoma vazno videti kako ce se shinji uklopiti u celu tu pricu... Ako bude igrao iza napadaca kao amc gde mu je i prirodna pozicija, mozda fergi bude eksperimentisao sa dijamant formacijom, sa dva isturena, kagawa iza njih, dva krila i zadnji vezni... Ali tesko da cemo to videti od fergija.
                                I zato se bojim da ne bude isti scenario kao sa andersonom, koji je u portu bio zver, doveden kao amc, povrede ga usporile, i fergi ga je neprirodno uslovio na poziciju zadnjeg veznog... Nesto slicno je i rafa uradio sa nasim lukasom...
                                ниси у праву, после тандема јорк-кол, играо је са сколсом из нападача (баш се добро сећам мечева са ла коруњом у лш када се бартез оно веселио излетао до центра и испадао смешан, да је у тој сезони скол играо на том месту и да је у мечу са ла коруњом забо невероватну голчину, тек тада, мсм те сезоне, је избио у први план, а дотле је био фосна, бек ап, а и био је млад).

Edit:тек после га је ставио у централног, мсм ферги, и тада се вратио да игра класика 4-4-2 формацију, мада је једно време покушавао са рунијем да игра мало иза нападача....
                                Last edited by Brajkula; 09-06-12, 14:05.

Comment

Working...
                                X