Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Energy Grand Prix de France

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Janone ce danas biti opasan.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

basjanone je zaduzen za salu i zabavu
      podelili ova moja dvojica,ali krivine u kojima ce da ispadnu
      ali ovo tako lici na wsb,zarko izbacuje koga stigne,simon gura motor kroz cilj,ispadaju u poslednjoj krivini..ima nade za motogp
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

Tako je Luti! Zakuvalo se opasno sada u sampionatu... Kada je Zarko krenuo
        u napad na Lutija i kako je bio brz u ovim uslovima pomislio sam, ili ce pobediti
        ili ce pasti, trece opcije nema... zao mi je njega, imao je fenomenalnu priliku
        za podijum pred svojim navijacima...
        Steta i sto je Markez pao, ne volim da sampionat bude uzbudljiviji tako sto ce neko
        padovima gubiti bodove. A pogledajte ko je 6, 7 i 8... Vest, Nojkirher i Viljairot...
        Pitanje je kada cemo ih sledeci put videti u bodovima...
        A, da, zaboravih momke sa podijuma... svaka cast za Kortija i Redinga. Upravo Korti
        prica na konferenciji kako je los po kisi i da ne voli Le Man... onda je tim ovo drugo
        mesto jos vece...

Comment

Sjajna borba!Čestitke Rosiju!Jako mi se svidelo što su se rukovali posle trke kao pravi šampioni i sportski protivnici.Valjda će ovo uticati da Stoner promeni mišljenje o faktoru trkanja u sportu i da će ostati i sledeće godine.
          ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
          I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo majstore!!!!!!!!!!!!

Comment

Stoner , sjedi JEDAN .
              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

46
                kakav povrataksad kad rosijevci nagrnu
                don't be scared homie
                sigpic

Comment

e pa doslo je i nasih 5 minuta. nedostajao je ovaj italo-engleski da cujem

Comment

yes because
                    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Vale, svaka cast! Odvezao kao pravi sampion... Dukatijevcima se vise isplati
                      da pare ulazu u prizivanje kise na dan trke, vec na spremanje masine...
                      Lorenco bez greske, ali slava danas ide #46... Lepo je danas izgledao podijum...
                      Iskreno, kako se odvijala trka, mislio sam da ce Stoner zadrzati drugo mesto zato sto
                      se Rosi "cepao" sa Tech trojkama, ali dobro je i trece mesto. Ne bezi puno Lorenco.
                      Steta za Tech trojke, bili su jako brzi, ispostavilo se i prebrzi, a i neiskusni, Kraclou...
                      Bradl... Pedrosa, bez komentara... Spiz, sta bi? Abraham, ni jednu trku nije zavrsio...
                      Veoma mi je za De Punije, nestvarna greska na startu...

Comment

Rosi majstore, svaka cast!

Comment

Ja realno sam ovo ocekivao prije trke da rosija vidim na podijumu kad sam vidio da je kiša
                          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

ma to se rosi razljutio zbog svega sto se desava oko stonera,pa je rekao e nece meni niko da ukrade ni delic slave,ima opet da se prica samo o meniali kako je danas izgledao u trcisve vreme su samo njega prikazivali i te majstorije koje su mi toliko nedostajaleto je covek - zvezda,a ne ko onaj lorenco,odjurio kao neki duhi samo jos da mi neko objasni koja je tajna te rosi+dukati+kisa jednacine
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

znas sta , ovo mu je rossi dao oprostajni poraz u zadnjem krugu prije nego se ovaj povuce
                              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Po kisi vise do izrazaja dolazi vozac a ne masina. A znamo ko je najbolji!

Comment

Working...
                                X