Janone ce danas biti opasan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monster Energy Grand Prix de France
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
basjanone je zaduzen za salu i zabavu
podelili ova moja dvojica,ali krivine u kojima ce da ispadnu
ali ovo tako lici na wsb,zarko izbacuje koga stigne,simon gura motor kroz cilj,ispadaju u poslednjoj krivini..ima nade za motogpdon't be scared homiesigpic
Comment
-
Tako je Luti!Zakuvalo se opasno sada u sampionatu... Kada je Zarko krenuo
u napad na Lutija i kako je bio brz u ovim uslovima pomislio sam, ili ce pobediti
ili ce pasti, trece opcije nema... zao mi je njega, imao je fenomenalnu priliku
za podijum pred svojim navijacima...
Steta i sto je Markez pao, ne volim da sampionat bude uzbudljiviji tako sto ce neko
padovima gubiti bodove. A pogledajte ko je 6, 7 i 8... Vest, Nojkirher i Viljairot...
Pitanje je kada cemo ih sledeci put videti u bodovima...
A, da, zaboravih momke sa podijuma... svaka cast za Kortija i Redinga. Upravo Korti
prica na konferenciji kako je los po kisi i da ne voli Le Man... onda je tim ovo drugo
mesto jos vece...
Comment
-
Sjajna borba!Čestitke Rosiju!Jako mi se svidelo što su se rukovali posle trke kao pravi šampioni i sportski protivnici.Valjda će ovo uticati da Stoner promeni mišljenje o faktoru trkanja u sportu i da će ostati i sledeće godine.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo majstore!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Vale, svaka cast! Odvezao kao pravi sampion... Dukatijevcima se vise isplati
da pare ulazu u prizivanje kise na dan trke, vec na spremanje masine...
Lorenco bez greske, ali slava danas ide #46... Lepo je danas izgledao podijum...
Iskreno, kako se odvijala trka, mislio sam da ce Stoner zadrzati drugo mesto zato sto
se Rosi "cepao" sa Tech trojkama, ali dobro je i trece mesto. Ne bezi puno Lorenco.
Steta za Tech trojke, bili su jako brzi, ispostavilo se i prebrzi, a i neiskusni, Kraclou...
Bradl...Pedrosa, bez komentara... Spiz, sta bi? Abraham, ni jednu trku nije zavrsio...
Veoma mi je za De Punije, nestvarna greska na startu...
Comment
-
ma to se rosi razljutio zbog svega sto se desava oko stonera,pa je rekao e nece meni niko da ukrade ni delic slave,ima opet da se prica samo o meniali kako je danas izgledao u trci
sve vreme su samo njega prikazivali i te majstorije koje su mi toliko nedostajale
to je covek - zvezda,a ne ko onaj lorenco,odjurio kao neki duh
i samo jos da mi neko objasni koja je tajna te rosi+dukati+kisa jednacine
don't be scared homiesigpic
Comment
Comment