Zaista su odlicno odradili taj video, steta sto jos nekoliko slicnih borbi nisu uradili na takav fazon, trebali su i onu Rosi Lorenco,
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monster Energy Grand Prix de France
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AleksandarD View PostZaista su odlicno odradili taj video, steta sto jos nekoliko slicnih borbi nisu uradili na takav fazon, trebali su i onu Rosi Lorenco,
ATENZIONE,ATENZIONE....vrhhh
http://www.youtube.com/watch?v=qJ0HBJK2dmI
PS dosta vise sa casom historije,tuga me obuzeRobin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
Originally posted by mirzacale View PostAl po ko zna koji put se najezim kad cujem tu uvodnu muziku da je bolja ne bi valjalo
p.s mnogo lep momenat od 4:00 do 4:40,http://www.youtube.com/watch?v=CHPLs...e=youtu.be,svi kao jedan,levaaaa,pravac,pa desnaaa..ahhh
p.s dok sam pisao mirzacale je vec postavio tu trku..Last edited by Rossini; 24-05-12, 23:47.sigpic
Comment
-
Ducati iz 2007. je nesto potpuno drugo. Celicni ram (steel trellis), "custom spec" Bridgestone gume i Screamer agregat. Stoner je to odlicno ganjao!
Rossi je 2010. u Valensiji probao i Big bang i Screamer ali se odlucio za Big bang raspored paljenja sto je bilo i logicno ako se uzme u obzir ostatak motocikla
(samo mu je jos falilo da nema osecaj nad zadnjim krajem...)!
Sad izgledaju kao da su na pravom putu. Voleo bih da bude jos ovakvih trka (sto se tice fajta za vise pozicije).
Comment
-
Svaku sezonu motori bi trebalo da budu unapredjeni i brzi, kako onda neki rekordi nekih staza stoje po par godina?? Zasto onda ne uzmu taj Dukati iz 2007 i probaju sa njim kada je bio toliko dobar? I jel moguce da je naka masina iz prethodne sezone brza i bolja od masine koja se trenutno vozi?
Comment
-
Statistika iz 2007. kaže sledeće:
Prema vašim rečima, taj Dukati je toliko bio dobar da je mogao sam da se vozi kao na daljinski upravljač.E pa zašto je onda prvi Dukatijevac posle Stonera bio tek na sedmom mestu a ne drugi ili treći?Last edited by MarkedOne8; 25-05-12, 13:27.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostStatistika iz 2007. kaže sledeće:
Prema vašim rečima, taj Dukati je toliko bio dobar da je mogao sam da se vozi kao na daljinski upravljač.E pa zašto je onda prvi Dukatijevac posle Stonera bio tek na sedmom mestu a ne drugi ili treći?sigpic
Comment
Comment